خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~XFateMeHX~

کاربر برتر
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/4/20
ارسال ها
7,078
امتیاز واکنش
10,086
امتیاز
428
زمان حضور
35 روز 22 ساعت 26 دقیقه
نویسنده این موضوع
آلمان دارای یکی از باکیفیت‌ترین سیستم‌های آموزشی در جهان است. در حقیقت این کیفت بالای آموزش موجب شده تا دانشگاه‌های این کشور همیشه جز برترین دانشگاه‌های جهان باشند. اگر به وب‌سایت‌های مختلف رده‌بندی برترین دانشگاه‌های جهان مراجعه کنید، می‌توانید نام دانشگاه‌های آلمان را همواره در رده‌های بالا مشاهده کنید. در جدید‌ترین رتبه‌بندی صورت گرفته توسط موسسه QS، آلمان با ۴۵ دانشگاه در بین هزار دانشگاه مطرح جهان، دومین کشور اروپایی بعد از انگلیس از نظر تعداد دانشگاه است. این موضوع در کنار تحصیل رایگان موجب شده تا این کشور یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین مقاصد تحصیلی در بین دانشجویان بین‌المللی من‌جمله دانشجویان ایرانی باشد. اما برای تحصیل در این کشور باید پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا کالج موردنظر، ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کرد. دریافت ویزای تحصیلی آلمان با توجه به شرایط ایده‌آل تحصیل در این کشور کمی رقابتی است و دانشجویانی که موفق به دریافت پذیرش شده‌اند می‌بایست برای دریافت ویزا بسیار دقیق عمل کنند تا مشکلی در روند صدور ویزای تحصیلی آلمان ایجاد نشود. در این مقاله به مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان و شرایط آن خواهیم پرداخت.

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
یکی از مهمترین مواردی که می‌بایست برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان در نظر گرفت اطلاع از شرایط این نوع ویزا است. بدون شک برای متقاضیان ایرانی شرایط سنی برای دریافت ویزای تحصیلی بسیار حائز اهمیت است. شرایط سنی تحصیل در آلمان با توجه به نوع مقطع (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) متفاوت است که در ادامه توضیح مختصری در این مورد خواهیم داد.

شرایط سنی در مقطع کارشناسی
در حالت کلی بهتر است قبل از سن ۲۱ سالگی برای تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی اقدام کنید تا در صورت اخذ پذیرش از دانشگاه با مشکلی خاصی از جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان مواجه نشوید.

بنابراین بهترین حالت برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان، بلافاصله پس از اخذ مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی است. البته برای تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان، پیش از ورود به دانشگاه، باید دوره یک‌ساله کالج را در این کشور بگذرانید. طی دوره کالج، آمادگی لازم برای ورود به دانشگاه‌های آلمان را پیدا خواهید کرد. در این دوره زبان آلمانی نیز به دانشجویان تدریس می‌شود. البته اگر سال اول دانشگاه را در ایران (دانشگاه سراسری یا آزاد) گذرانده‌اید یا مدرک کاردانی دارید، می‌توانید مستقیماً (بدون گذراندن دوره کالج) برای تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان اقدام کنید. همچنین مدرک زبان آلمانی (حداقل در سطح B2) برای اخذ پذیرش از کالج و ویزای تحصیلی آلمان، لازم است.

شرایط سنی در مقطع کارشناسی ارشد
جهت اخذ ویزای تحصیلی بهتر است کمتر از ۳۲ سال سن داشته باشید. البته این بدان معنا نیست که اگر سن شما بیشتر از ۳۲ سال باشد حتما با رد درخواست ویزای تحصیلی مواجه خواهید شد، گاهی مواقع ممکن است به دلیل سوابق تحصیلی موفق یا حتی کار در زمینه تحصیلی و رشته مورد نظر موجب جلب رضایت کارمند سفارت در زمان مصاحبه شود و شما بتوانید ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنید. اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد»

شرایط سنی در مقطع دکتری
خوشبختانه برای تحصیل در مقطع دکتری در این کشور هیچ گونه محدودیت سنی از طرف سفارت آلمان وجود ندارد و شما می‌توانید در صورت اخذ پذیرش از دانشگاه برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. تحصیل در مقطع دکتری در آلمان بسیار رقابتی است. بنابراین اگر موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه شوید، شانس دریافت ویزای تحصیلی آلمان بسیار بالا است.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان
برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید تمامی کپی‌های مدارک، بر روی کاغذ A4 ارائه شود (حتی اگر اصل مدرک در ابعاد دیگری باشد). دقت داشته باشید که ممکن است مدارک مورد نیاز با توجه به نوع مقطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، کالج، دوره کارشناسی بدون مدرک زبان ….) متفاوت باشد. بنابراین بهتر است قبل از تعیین وقت، با سایت رسمی سفارت جمهوری فدرال آلمان مراجعه کنید و با توجه به نوع پذیرش تحصیلی مدارک مورد نیاز را فراهم کنید. در حالت کلی مدارک زیر مورد نیاز است:

فرم درخواست (خوانا، تکمیل و امضا شده)
عکس گذرنامه‌ای (سیاه و سفید یا رنگی که طی ۶ ماه اخیر گرفته شده باشد)
گذرنامه معتبر (امضا شده به همراه دو کپی بر روی کاغذ A4 از صفحات ۲ و ۳)
شناسنامه
نامه پذیرش از دانشگاه و یا کالج موردنظر (یا دعوت‌نامه آزمون ورودی)
نامه تمکن مالی (حداقل مبلغی معادل ۱۰۲۳۶ یورو در حساب بانکی به نام خودتان در ایران و یا نامه تمکن مالی فرد حامی در آلمان)
مدارک تحصیلی به همراه ریزنمرات
مدرک زبان (حداقل B2 آلمانی برای دوره‌های آلمانی‌زبان و حداقل آیلتس ۶ برای دوره‌های انگلیسی‌زبان)
ارائه مدارک شغلی و فعالیت‌های دیگر در ایران (در صورت وجود)
رزومه (امضا شده و به صورت جدول، با ذکر آدرس کامل، شماره تلفن و آدرس ایمیلی که مرتب چک می‌کنید)
انگیزه‌نامه تحصیلی (امضا شده)
مدرک بیمه درمان مسافرتی معتبر برای مدت مورد نظر (مدت اعتبار این مدرک ۹۰ روز است) (نیازی به ارائه این مدرک در زمان مصاحبه سفارت نیست و در زمان صدور ویزا لازم خواهد بود)
می‌توانید با مراجعه به لینک‌های مربوطه نوع مدارک جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان را مشاهده کنید.

راهنمای درخواست روادید کالج دانشجویی
راهنمای درخواست روادید دانشجویی دوره کارشناسی
راهنمای درخواست روادید دانشجویی دوره کارشناسی ارشد با ارائه مدرک زبان
راهنمای درخواست روادید دانشجویی دوره کارشناسی ارشد بدون ارائه مدرک زبان
راهنمای درخواست روادید فرصت مطالعاتی طبق ماده ۲۰ قانون اقامت آلمان
راهنمای درخواست روادید دانشجویی دوره دکتری
هزینه اخذ ویزای تحصیلی آلمان برابر ۷۵ یورو است که در روز تحویل مدارک باید همراهتان باشد.

مهم:

دقت داشته باشید که برخی از دانشگاه‌های آلمان برای اعطا پذیرش به دانشجویان، تنها کپی‌های برابر اصل شده و مورد تایید توسط سفارت آلمان را مورد بررسی قرار می‌دهند. بنابراین مدارک تحصیلی قبل از ارسال به دانشگاه مربوطه می‌بایست به تایید سفارت این کشور رسیده باشد.

ویزای تحصیلی آلمان در ابتدا به مدت ۳ ماه معتبر بوده که افراد بعد از ورود به این کشور باید با مراجعه به اداره امور اتباع خارجه، نسبت به تمدید ۱ الی ۲ ساله ویزای خود اقدام کنند.

ویزای همراه دانشجویی
برای دریافت ویزای همراه (همسر و فرزندان) باید مدارک زیر ارائه شود (توجه کنید که تمامی مدارک باید به زبان آلمانی و یا با ترجمه به زبان آلمانی ارائه گردند).

مدارک لازم برای ویزای همسر دانشجو جهت سفارت آلمان عبارتند از:

فرم درخواست برای اقامت بلند مدت (تکمیل و امضا شده)
عکس گذرنامه‌ای (سیاه و سفید بوده و در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد)
گذرنامه معتبر (امضا شده و به همراه کپی بر روی کاغذ A4 از صفحات ۲ و ۳ گذرنامه)
گذرنامه/ کارت شناسایی آلمانی و یا اقامت همسر شما در آلمان
سند ازدواج
وکالت جهت ازدواج
شناسنامه زوجین
حکم طلاق/ گواهی فوت (در صورت داشتن ازدواج پیشین)
مدرک زبان آلمانی (در حد A1)
گواهی بیمه درمانی مسافرتی معتبر در آلمان (زمان ارائه ویزا)
در صورت تمایل برای همراه بردن فرزندان علاوه بر مدارک فوق باید مدارک زیر نیز ارائه شوند:

شناسنامه فرزندان
حکم دادگاه و یا سند محضری یکی از والدین که کشور را ترک نمی‌کند (در صورت طلاق و قصد همراه بردن فرزندی از ازدواج پیشین)
توجه داشته باشید که ارائه گذرنامه معتبر برای فرزندان بالای ۱۲ سال (با شرایط مذکور) الزامی است.

چند نکته مهم برای دریافت ویزای تحصیلی
همان طور که در بالا اشاره شد، به دلیل رقابت زیاد برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های دولتی آلمان، گرفتن ویزای تحصیلی از این کشور همواره سخت است و حتی ممکن است با وجود نامه پذیرش دانشگاه با رد درخواست ویزای تحصیلی مواجه شوید. این موضوع برای دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه شده‌اند، می‌تواند بسیار ناامید کننده باشد. بنابراین بهتر است پیش از حضور در جلسه مصاحبه برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان خود را به طور کامل آماده کنید و از نحوه سؤالات و پاسخ‌های صحیح آگاهی کامل داشته باشید. تسلت شما در زمان مصاحبه یکی از فاکتور‌های اساسی و مهم است که نشان می‌دهد شما از نظر بلوغ فکری، استقلال و توانایی‌های اجتماعی واجد شرایط تحصیل در آلمان هستید.

برخی از سؤالاتی که ممکن است از شما در زمانه مصاحبه پرسیده شود، به شرح زیر است:

چرا می‌خواهید در آلمان ادامه تحصیل دهید؟
برای چه رشته‌ای و در چه مقطعی درخواست پذیرش تحصیلی دادید؟
چرا این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟
تحصیل در این رشته چه منافعی برای شما دارد؟
چرا این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟
ترجیح می‌دهید پس از پایان تحصیل در آلمان، در این کشور بمانید یا به کشور خود بازگردید؟
بنابراین این موضوع بسیار حائز اهمیت است که شما در روز مصاحبه بهترین عملکرد را از خود نشان دهید و با اعتماد به نفس کامل به سؤالات پرسیده شده پاسخ دهید. با این حال احتمال رد درخواست ویزای تحصیلی شما وجود دارد. اگر این اتفاق ناراحت کننده رخ داد، دلسرد نشوید و از رؤیای خود دست نکشید. اعتراض دهید و اگر پاسخ مثبتی دریافت نکردید، دوباره تلاش کنید. تلاش دوباره نشان‌دهنده علاقه و میل زیاد متقاضی برای تحصیل در دانشگاه های آلمان است. این می‌تواند نکته مثبت و متقاعدکننده‌ای برای سفارت باشد.

منبع: سیم آخر


ویزای تحصیلی آلمان

 
  • تشکر
Reactions: Mobina.85
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا