خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای خورش کاری با گوشت
    • روغن زیتون 3 قاشق
    • پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
    • سیر رنده شده 6 حبه
    • فلفل چیلی خرد شده 5 عدد
    • زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
    • دانه هل 3 عدد
    • میخک 2 بوته
    • چوب دارچین 1 عدد
    • زیره 1 قاشق چایخوری
    • پودر گشنیز خشک 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز تند 1 قاشق چایخوری
    • آب 1 فنجان
    • گوشت کت گاو یا گوساله تکه شده 1 کیلو
اطلاعات مواد مغذی
  • 320 کالری

  • 23.1 گرم چربی

  • 8.8 گرم کربوهیدرات

  • 19.5 گرم پروتئین


خورش کاری با گوشت

طرز تهیه: دریک تابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را دخل تابه بریزید و آنها را تقریبا 5 دقیقه و تا وقتی نرم و طلائی و نیمه شفاف شوند، تفت دهید. حرارت را کمی کمتر کنید و پیزاها را تا زمانی که قهوه ای شوند، هم بزنید.

سیر، فلفل سبز، زنجبیل، هل، میخک و چوب دارچین را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. مواد را باهم خوب بهم بزنید تا جاییکه سیر قهوه ای رنگ و مواد خوب باهم میکس شوند.

در یک ظرف زیره، گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، فلفل قرمز تند و اب را با چنگال باهم مخلوط کنید و در تابه پیاز بریزید. مواد را به طور پیوسته باهم هم بزنید تا غلیظ شوند و آب مواد تقریبا تبخیر شود.

تکه های گوشت را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا سس روی آنها را بگیرد. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد 1 تا 1 ساعت و نیم بجوشد و گوشتها بپزد و خورش طبخ شود.

#ایران کوک


خورش کاری با گوشت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا