خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پلو بخارا
    • برنج 1 کیلوگرم
    • گوشت قیمه ای 500 گرم
    • روغن حیوانی 250 گرم
    • کشمش پلویی 150 گرم
    • هویج خلال شده 500 گرم
    • پیاز متوسط 4 عدد
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • ادویه 1 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه 1/2 قاشق چـایخوری
    • زعفران سائیده و حل شده 2 قاشق سوپخوری

پلو بخارا

طرز تهیه: برنج را بشوئید و همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید.

کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.

تقریبا 2 پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک را بریزید.

برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابه‌لای برنج بدهید و آن را دم کنید. می توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.

#ایران کوک


پلو بخارا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا