- امتیاز واکنش
- 18,143
- زمان حضور
- 40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
نام اثر: طعمهی شیطان
نویسنده: جان بوره
مترجم: ~حنانه حافظی~
ژانر: ادبیات غیرداستانیخلاصه:
شیطان، شکارچیای بیرحم و خودخواه! عاشق تله گذاری و در دام انداختن انسانها. او بسیار زیرک و زبل است؛ به دنبال علایق شکارهایش میگردد و در آخر آنها را برای به دام انداختن طومعه میکند! بیتوجه به عیسی و روحالقدس در جای به جای قلبها لانه میسازد، میکوشد برای ذرهای موفقیعت!
^عمیق ترین ارزش برای من^
همسرم، لیزا، که در کنار پروردگار، عزیزترین دوست من است. تو واقعاً یک زن مقدس و پرهیزکار هستی. من برای همیشه شکرگذار خداوند خواهم بود که به عنوان زن و مرد به ما ملحق شده است. متشکرم که با از خودگذشتگی در ویرایش این کتاب کمک کردهای.
چهار پسر من، ادیسون، آستین، الکساندر و آردن، که به پدرشان کمک کردند تا این پروژه به پایان برسد؛ شما پسران برای قلب من شادیآور هستید.
با تشکر ویژه از جان میسون، که به این کتاب ایمان آورد و به من برای انتشار آن انگیزه داد. و دبورا پولالیون، به دلیل استعدادهایش و پشتیبانی در ویرایش. و به کل کارمندان خانه کاریزما که در این پروژه به من کمک کردند. مهمترین، سپاس صمیمانه من از پدرمان که در بهشت است. به خاطر هدایای وصف ناپذیرش، تشکر از پروردگار ما عیسی به خاطر لطف، حقیقت و عشق او و از روح القدس برای راهنمایی های صادقانه او در طول این پروژه.
طعمهی شیطان | ~حنانه حافظی~ کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: