نویسنده این موضوع
اگر بهدنبال راهی برای یادگیری آشپزی حرفهای همراه با اعتبار دانشگاهی هستید، بهتر است تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا را در صدر فهرست انتخابهایتان قرار دهید. فرهنگ پختوپز ایتالیایی، از پیتزا و ماکارونی گرفته تا ژلاتو و تیرامیسو، در سراسر جهان شناخته شده است. تنوع فرهنگ در ایتالیا و تفاوت در مواد تشکیلدهنده به آشپزی ایتالیایی عطر و طعم میبخشد. غذاهای ایتالیایی براساس رژیم غذایی مدیترانهای و با استفاده از مواداولیۀ تازه پخته میشوند و اگر شما شخصی غیرایتالیایی باشید، طعم متفاوت و شگفتانگیزی تجربه میکنید. مؤسسهها و مدرسههای آشپزی بسیاری در شهرهای مختلف کشور ایتالیا وجود دارند که دورههای متنوع آموزش آشپزی را در بازههای زمانی کوتاهمدت تا بلندمدت برگزار میکنند.
مقاطع تحصیلی رشته آشپزی در ایتالیا
دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و نیز دورههای تخصصی همراه با ارائۀ گواهینامههای معتبر ازجمله مقاطع مرسوم برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا هستند. متقاضیان با انتخاب از میان دورههای ساعتی و یکروزه تا دورههای یکساله و سهساله، در تخصص دلخواهشان میتوانند تحصیل کنند.
تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی
تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی سهساله است و مؤسسههای معتبر بینالمللی و برخی دانشگاههای ایتالیا آن را ارائه میدهند.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی
تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا در دورۀ کارشناسی ارشد یکساله است و مؤسسههای معتبر بینالمللی و برخی دانشگاههای ایتالیا آن را برگزار میکنند.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد
دورههای گوناگونی با ارائۀ گواهینامههای تخصصی متنوعی برای تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا برگزار میشود؛ ازجمله دورههای یکروزه، یکهفتهای، یکماهه، سهماهه و ششماهه.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در گواهینامههای تخصصی
تنوع مؤسسههای آموزش آشپزی در گرایشهای مختلف غذا، پاستا، دسر، نوشیدنی، شیرینی و… در کشور ایتالیا بسیار زیاد است. درادامۀ مقاله، با مؤسسههای معروف ارائهدهندۀ دورههای تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا بیشتر آشنا خواهیم شد.
مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی (Coquis Atene della Cucina Italiana)
مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی دورۀ سهسالۀ کارشناسی با نام دورۀ آکادمیک علوم و هنر آشپزی ارائه میکند. این دوره با تکیه بر مهارتهای نظری و عملی و مدیریتی در علوم و هنر آشپزی برگزار میشود و متقاضیان تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا را برای کسب مشاغل مرتبط با هنر آشپزی، ازجمله آشپز، مشاور غذا، مدیر غذا و نوشیدنی اماکن مختلف (رستورانها و هتلها و تالارها)، کنترل کیفی غذا، نمایندۀ شرکتهای غذایی، متخصص در تحقیق و توسعۀ آمادهسازی موادغذایی، معلم علوم و هنر آشپزی در مدرسههای خصوصی آماده میکند.
دروس ارائهشده در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی
دروس ارائهشده در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی در مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی ازاینقرارند:
هزینۀ تحصیل کارشناسی آشپزی در مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی
هزینۀ ثبتنام در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی هشتصد یورو و هزینۀ تحصیل ۱۱،۲۰۰ یورو در هر سال است.
شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی
شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی عبارتاند از:
مؤسسۀ کنگوستو گورمت یکی از آموزشگاههای بینالمللی برتر آشپزی در شهر میلان ایتالیاست که سال ۲۰۰۳ در زمینی به مساحت ۱،۵۰۰ مترمربع تأسیس شد. متقاضیان تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا میتوانند در این آموزشگاه بهصورت تخصصی هنرهای آشپزی و شیرینیپزی را آموزش ببیند.
کارشناسی ارشد در مؤسسۀ کنگوستو گورمت
تحصیل رشته آشپزی در مقطع کارشناسی ارشد مؤسسۀ کنگوستو گورمت ویژۀ دانشجویانی است که میخواهند دانش خود را در زمینۀ سنتهای آشپزی و غذا در ایتالیا تکمیل کنند. دورههای آموزش رشته آشپزی در مؤسسۀ کنگوستو رویکردی کاملاً عملی دارد؛ بهگونهای که ۶۸۰ ساعت آموزش را در قالب دورۀ دوماهه و دورۀ کارآموزی سهماهه ارائه میدهد.
هزینۀ تحصیل کارشناسی ارشد در مؤسسۀ کنگوستو گورمت
هزینۀ ثبتنام در دورههای آموزش رشته آشپزی در مقطع کارشناسی ارشد دویست و هزینۀ کل تحصیل در این دوره ۹،۵۰۰ یوروست.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مؤسسۀ کنگوستو گورمت
مؤسسۀ کوردون بلو (Cordon Bleu School Florence)
مؤسسۀ کوردون بلو یکی از آموزشگاههای آشپزی قدیمی ایتالیاست که در شهر فلورانس قرار دارد. ویژگی مهم این مدرسه مطالعۀ میراث غذای ایتالیایی و پخت با حفظ وجهۀ سنتی غذاهای این کشور است.
مقطع کارشناسی در مؤسسۀ کوردون بلو
تحصیل رشته آشپزی در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو سه سال بهطول میانجامد و بهطورویژه بر موضوعهای تاریخی و جامعهشناسی متمرکز است. در برنامۀ تحصیلی این دوره، آموزش تخصصی هنر آشپزی، هنر شیرینیپزی، تهیۀ بستنی، ماکارونی خانگی، تولید شکلات، محصولات شکری و نوشیدنیهای معتاد گنجانده شده است. گفتنی است امکان مطالعه در موضوعهای تخصصی مدیریت، تجارت، بازاریابی و طراحی محصول مرتبط با آشپزی برای علاقهمندان رشته آشپزی وجود دارد.
متقاضیان تحصیل رشتۀ آشپزی در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو هر سال شصت ECTS و در پایان سال سوم صدوهشتاد ECTS میگذارند. این دوره ۱،۵۰۰ ساعت آموزش نظری و عملی را شامل میشود. در پایان سال سوم، دانشجویان موظفاند پایاننامه ارائه دهند و پس از دفاع از پایاننامه، مدرک لیسانس «مطالعات حرفهای در هنرهای آشپزی اروپا» را دریافت میکنند.
هزینۀ مقطع کارشناسی در مؤسسۀ کوردون بلو
هزینۀ تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو ۹،۸۰۰ یورو در هر سال برآورد میشود. ناگفته نماند برای پذیرش در این مؤسسه ارائۀ مدرک تحصیلی دبیرستان الزامی است.
مؤسسۀ بینالمللی لورنزو دِمدیچی (Lorenzo de’ Medici Institute)
در مؤسسۀ بینالمللی لورنزو دِمدیچی، دورۀ تخصصی غذای ایتالیایی به زبان انگلیسی برگزار میشود. شرکت در این دوره یک نیمسال طول میکشد و متقاضیان برای شرکت در این دوره باید واجدشرایط زیر باشند:
مدرک کارشناسی ارشد (MBA) غذا و نوشیدنی مناسب متقاضیانی است که خواهان تغییری چشمگیر در حرفۀ خود هستند یا تمایل دارند پروژهای تجاری در حوزۀ آشپزی شروع کنند. دوره کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی در مدرسۀ بازرگانی بولونیا یک سال طول میکشد و به زبان انگلیسی برگزار میشود.
هزینۀ تحصیل غذا و نوشیدنی در مقطع کارشناسی ارشد
هزینۀ تحصیل غذا و نوشیدنی در مقطع کارشناسی ارشد مدرسۀ بازرگانی بولونیا ۳۵هزار یوروست.
مدارک موردنیاز برای ثبتنام در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی
متقاضیان برای شرکت در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی باید از این شرایط برخوردار باشند:
در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی دروس متنوعی ارائه میشود که برخی از آنها ازاینقرارند:
مدرسۀ بازرگانی بولونیا بورسیههای متنوعی برای متقاضیان تحصیل در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی ارائه میکند که هزینههای تحصیل را پوشش میدهند. ازجمله بورسیههای این مدرسه بورسیههای کامل بهارزش ۳۵هزار یورو و بورسیههای جزئی بهارزش ۲۰هزار و ۱۵هزار و ۱۰هزار یوروست.
منبع: سیم آخر
مقاطع تحصیلی رشته آشپزی در ایتالیا
دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و نیز دورههای تخصصی همراه با ارائۀ گواهینامههای معتبر ازجمله مقاطع مرسوم برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا هستند. متقاضیان با انتخاب از میان دورههای ساعتی و یکروزه تا دورههای یکساله و سهساله، در تخصص دلخواهشان میتوانند تحصیل کنند.
تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی
تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی سهساله است و مؤسسههای معتبر بینالمللی و برخی دانشگاههای ایتالیا آن را ارائه میدهند.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی
- دیپلم دبیرستان یا هنرستان آشپزی
- انگیزهنامه
- مدرک زبان انگلیسی (در برخی مؤسسههای مدرک زبان ایتالیایی)
- تکمیل فرم ثبتنام
تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا در دورۀ کارشناسی ارشد یکساله است و مؤسسههای معتبر بینالمللی و برخی دانشگاههای ایتالیا آن را برگزار میکنند.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد
- مدرک کارشناسی
- انگیزهنامه
- مدرک زبان انگلیسی (در برخی مؤسسههای مدرک زبان ایتالیایی)
- تکمیل فرم ثبتنام
- مصاحبۀ آنلاین
دورههای گوناگونی با ارائۀ گواهینامههای تخصصی متنوعی برای تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا برگزار میشود؛ ازجمله دورههای یکروزه، یکهفتهای، یکماهه، سهماهه و ششماهه.
مدارک عمومی موردنیاز برای تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در گواهینامههای تخصصی
- مدارک تحصیلی (دیپلم دبیرستان یا هنرستان یا مدرک کارشناسی مرتبط با رشته آشپزی)
- انگیزهنامه
- مدرک زبان انگلیسی (در برخی مؤسسههای مدرک زبان ایتالیایی)
- تکمیل فرم ثبتنام
- مصاحبه آنلاین
تنوع مؤسسههای آموزش آشپزی در گرایشهای مختلف غذا، پاستا، دسر، نوشیدنی، شیرینی و… در کشور ایتالیا بسیار زیاد است. درادامۀ مقاله، با مؤسسههای معروف ارائهدهندۀ دورههای تحصیل در رشته آشپزی در ایتالیا بیشتر آشنا خواهیم شد.
مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی (Coquis Atene della Cucina Italiana)
مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی دورۀ سهسالۀ کارشناسی با نام دورۀ آکادمیک علوم و هنر آشپزی ارائه میکند. این دوره با تکیه بر مهارتهای نظری و عملی و مدیریتی در علوم و هنر آشپزی برگزار میشود و متقاضیان تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا را برای کسب مشاغل مرتبط با هنر آشپزی، ازجمله آشپز، مشاور غذا، مدیر غذا و نوشیدنی اماکن مختلف (رستورانها و هتلها و تالارها)، کنترل کیفی غذا، نمایندۀ شرکتهای غذایی، متخصص در تحقیق و توسعۀ آمادهسازی موادغذایی، معلم علوم و هنر آشپزی در مدرسههای خصوصی آماده میکند.
دروس ارائهشده در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی
دروس ارائهشده در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی در مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی ازاینقرارند:
- میکروبیولوژی
- شیمی
- بیوشیمی
- علوم تغذیه
- تاریخ
- جامعهشناسی غذا
- فناوری موادغذایی
- آزمایش فرایندهای توسعه
- تولید و ارزیابی غذاهای جدید
- بررسی علل و پیشگیری از بیماریهای ناشی از غذا
- روشهای ارزیابی میکروبی و شیمیایی
- کنترل فرایندهای آشپزی برای جلوگیری از تخریب کیفیت
هزینۀ تحصیل کارشناسی آشپزی در مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی
هزینۀ ثبتنام در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی هشتصد یورو و هزینۀ تحصیل ۱۱،۲۰۰ یورو در هر سال است.
شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی
شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی علوم و هنر آشپزی مؤسسۀ آموزش آشپزی کوکی عبارتاند از:
- دیپلم دبیرستان یا هنرستان آشپزی
- انگیزهنامۀ متقاضی
- مصاحبه
مؤسسۀ کنگوستو گورمت یکی از آموزشگاههای بینالمللی برتر آشپزی در شهر میلان ایتالیاست که سال ۲۰۰۳ در زمینی به مساحت ۱،۵۰۰ مترمربع تأسیس شد. متقاضیان تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا میتوانند در این آموزشگاه بهصورت تخصصی هنرهای آشپزی و شیرینیپزی را آموزش ببیند.
کارشناسی ارشد در مؤسسۀ کنگوستو گورمت
تحصیل رشته آشپزی در مقطع کارشناسی ارشد مؤسسۀ کنگوستو گورمت ویژۀ دانشجویانی است که میخواهند دانش خود را در زمینۀ سنتهای آشپزی و غذا در ایتالیا تکمیل کنند. دورههای آموزش رشته آشپزی در مؤسسۀ کنگوستو رویکردی کاملاً عملی دارد؛ بهگونهای که ۶۸۰ ساعت آموزش را در قالب دورۀ دوماهه و دورۀ کارآموزی سهماهه ارائه میدهد.
هزینۀ تحصیل کارشناسی ارشد در مؤسسۀ کنگوستو گورمت
هزینۀ ثبتنام در دورههای آموزش رشته آشپزی در مقطع کارشناسی ارشد دویست و هزینۀ کل تحصیل در این دوره ۹،۵۰۰ یوروست.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مؤسسۀ کنگوستو گورمت
- دیپلم از مؤسسههای آشپزی یا مهمانداری
- حداقل هجده سال
- دانش پایۀ زبان ایتالیایی (آزمون اجباری برای دانشجویان غیراتحادیۀ اروپا)
- تجربۀ کار در صنعت آشپزی یا مهمانداری
- تکمیل فرم ثبتنام
- انجام مصاحبۀ آنلاین
مؤسسۀ کوردون بلو (Cordon Bleu School Florence)
مؤسسۀ کوردون بلو یکی از آموزشگاههای آشپزی قدیمی ایتالیاست که در شهر فلورانس قرار دارد. ویژگی مهم این مدرسه مطالعۀ میراث غذای ایتالیایی و پخت با حفظ وجهۀ سنتی غذاهای این کشور است.
مقطع کارشناسی در مؤسسۀ کوردون بلو
تحصیل رشته آشپزی در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو سه سال بهطول میانجامد و بهطورویژه بر موضوعهای تاریخی و جامعهشناسی متمرکز است. در برنامۀ تحصیلی این دوره، آموزش تخصصی هنر آشپزی، هنر شیرینیپزی، تهیۀ بستنی، ماکارونی خانگی، تولید شکلات، محصولات شکری و نوشیدنیهای معتاد گنجانده شده است. گفتنی است امکان مطالعه در موضوعهای تخصصی مدیریت، تجارت، بازاریابی و طراحی محصول مرتبط با آشپزی برای علاقهمندان رشته آشپزی وجود دارد.
متقاضیان تحصیل رشتۀ آشپزی در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو هر سال شصت ECTS و در پایان سال سوم صدوهشتاد ECTS میگذارند. این دوره ۱،۵۰۰ ساعت آموزش نظری و عملی را شامل میشود. در پایان سال سوم، دانشجویان موظفاند پایاننامه ارائه دهند و پس از دفاع از پایاننامه، مدرک لیسانس «مطالعات حرفهای در هنرهای آشپزی اروپا» را دریافت میکنند.
هزینۀ مقطع کارشناسی در مؤسسۀ کوردون بلو
هزینۀ تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا در مقطع کارشناسی مؤسسۀ کوردون بلو ۹،۸۰۰ یورو در هر سال برآورد میشود. ناگفته نماند برای پذیرش در این مؤسسه ارائۀ مدرک تحصیلی دبیرستان الزامی است.
مؤسسۀ بینالمللی لورنزو دِمدیچی (Lorenzo de’ Medici Institute)
در مؤسسۀ بینالمللی لورنزو دِمدیچی، دورۀ تخصصی غذای ایتالیایی به زبان انگلیسی برگزار میشود. شرکت در این دوره یک نیمسال طول میکشد و متقاضیان برای شرکت در این دوره باید واجدشرایط زیر باشند:
- حداقل هجده ساله
- وضعیت مساعد جسمی و روحی
- تسلط بر زبان انگلیسی
مدرک کارشناسی ارشد (MBA) غذا و نوشیدنی مناسب متقاضیانی است که خواهان تغییری چشمگیر در حرفۀ خود هستند یا تمایل دارند پروژهای تجاری در حوزۀ آشپزی شروع کنند. دوره کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی در مدرسۀ بازرگانی بولونیا یک سال طول میکشد و به زبان انگلیسی برگزار میشود.
هزینۀ تحصیل غذا و نوشیدنی در مقطع کارشناسی ارشد
هزینۀ تحصیل غذا و نوشیدنی در مقطع کارشناسی ارشد مدرسۀ بازرگانی بولونیا ۳۵هزار یوروست.
مدارک موردنیاز برای ثبتنام در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی
متقاضیان برای شرکت در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی باید از این شرایط برخوردار باشند:
- مدرک کارشناسی
- دو سال سابقۀ کار
- تسلط بر زبان انگلیسی (بدون نیاز به گواهینامه)
در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی دروس متنوعی ارائه میشود که برخی از آنها ازاینقرارند:
- آزمایشگاه توسعۀ تجارت
- اخلاق تجارت و مدیریت بینفرهنگی
- برنامهریزی تجاری
- استراتژی شرکت
- فرهنگ دیجیتال
- حسابداری مالی و مدیریتی
- توزیع و خُردهفروشی موادغذایی و نوشیدنی
- فرهنگ غذایی و گردشگری پایدار
- جهانیشدن
- نوآوری و روایت در غذا و نوشیدنی
- امور مالی بینالمللی
- تولید و تدارکات بینالمللی
- مدیریت و خلاقیت در صنعت رستوران
- مشاوره در امر مدیریت
- مدیریت بازاریابی
- روشهای کمی برای تجارت
مدرسۀ بازرگانی بولونیا بورسیههای متنوعی برای متقاضیان تحصیل در دورۀ کارشناسی ارشد غذا و نوشیدنی ارائه میکند که هزینههای تحصیل را پوشش میدهند. ازجمله بورسیههای این مدرسه بورسیههای کامل بهارزش ۳۵هزار یورو و بورسیههای جزئی بهارزش ۲۰هزار و ۱۵هزار و ۱۰هزار یوروست.
منبع: سیم آخر
تحصیل رشته آشپزی در ایتالیا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com