- عضویت
- 7/3/21
- ارسال ها
- 1,228
- امتیاز واکنش
- 19,563
- امتیاز
- 373
- محل سکونت
- یک دنیای فراموش شده
- زمان حضور
- 150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید
آشنایی با فرهنگ، آداب و رسوم و روحیات کشورهای مختلف به گردشگران و علاقه مندان به سفر کمک می کند که هنگام سفر راحت تر بتوانند با جامعه محلی و مردم بومی ارتباط برقرار کرده، در نتیجه تجربه سفر خود را ارتقا دهند.
ایتالیایی ها اصولاً ملتی با فرهنگ بوده و از ادبیات، هنر، شعر و موسیقی بسیار غنی برخوردار هستند و اعتقاد آن ها به مذهب کاتولیک بر تمامی جنبه های هنری و فرهنگی این کشور نفوذ داشته است. ایتالیایی ها سخت پایبند به مذهب هستند و آداب و رسوم فرهنگی آنان از مذهبشان سرچشمه می گیرد. ایتالیایی ها بیشتر در تعطیلات خود در جشن های کلیسای کاتولیک شرکت می کنند. در نظر مردم این کشور «جشن نام گذاری » هر کس مهم تر از جشن تولد او به شمار می رود، زیرا هر فرد ایتالیایی را به نام یکی از قدیسان می خوانند. میان مردم و قدیسان رابـ*ـطه ای نزدیک وجود دارد. هر روستایی ایتالیایی قدیسی دارد که حامی اوست و مردم شهر از قدیس خود انتظار دارند که شهر را از گزند حوادث بر کنار دارد و در عوض مردم به وی، کلیسا و کشیش، هدایایی چون جواهراتی که باید به تاج قدیس نصب شود و پوشش مخصوص محراب را اختصاص می دهند و در حق وی طاعت و عبادت و مراسم مذهبی به جای می آورند. ایتالیایی ها بر حسب فطرت ورزش دوست هستند و به فوتبال و انواع و اقسام مسابقه ها دلبستگی دارند. از جمله ورزش های رایج آنان اسکی و کوه نوردی است. در میان طبقه مرفه نیز، بازی های تنیس و گلف طرفداران زیادی دارد.
روحیات ایتالیایی ها
ایتالیایی ها افرادی آتشین مزاج، شوخ و اهل تفریح و خوش گذرانی هستند، قدرت انتقاد و سرکشی شدید دارند که پایه آن همان آتشی بودن و حرارت درونی افراد آن است. اعتصابات متعدد سالیانه در ایتالیا مؤید این نظر می باشد.
ایتالیایی ها از مقررات و تشریفات گریزان هستند و در زندگی پیرو مساعدت و همکاری حتی در زمینه های خلاف قانون می باشند.
به تغذیه اهمیت خاصی می دهند و از برنامه های طولانی گریزان هستند و روح فرمان برداری و اطاعت در آن ها وجود ندارد.
در مقابل مشکلات بسیار پرجنب و جوش و آتشی هستند، ولی به همان نسبت نیز سریعاً آرام و خاموش می شوند.
اهل استقامت و بردباری نیستند و از نظر آن ها زمان فعلی اهمیت بیشتری دارد.
فرد ایتالیایی اصولاً قابل اطمینان و اعتماد نیست لذا همیشه نسبت به دیگران به علت وجود این خصیصه حالت دفاعی و احتیاط دارد.
افراد ایتالیایی استعداد خاص در تشویق و ترغیب سایرین به اعتصاب و به هم زدن برنامه ها دارند
ایتالیایی ها به هیچ وجه وقت شناس نیستند لذا از تاخیر و تغییر برنامه ها ناراحت نمی شوند.
فرهنگ غذا خوردن مردم ایتالیا
صبحانه ایتالیایی سبک است و اغلب شامل یک فنجان قهوه (شیر گرم برای بچه ها)، کلوچه یا نان است. البته شیرینی هایی که داخل آن با خامه یا مواد گوناگون دیگر پر شده است نیز بسیار رایج است.
پاستا غذای اصلی ایتالیایی ها است. «پاستا» نامی کلی است و به غذاهایی که از آرد گندم درست می شوند اطلاق می شود که در اشکال و رنگ های بسیار متنوعی پخته می شوند و گاهی اوقات داخل آن با گوشت، پنیر یا سبزی نیز پر می شود. به عنوان مثال ماکارانی از این گروه هستند. برای بدست آوردن رنگ زرد یا طلایی از زرده تخم مرغ، رنگ سبز اسفناج، رنگ قرمز از گوجه فرنگی و رنگ سیاه از جوهر هشت پا استفاده می شود. پاستا با سس های مخلوط از گوجه فرنگی با تکه های کوچک گوشت گوساله، خوک یا جگر پرندگان گرفته تا سس های شامل ماهی و قارچ سرو می شود.
پیتزا غذای معروف دیگر ایتالیا است که در نواحی مختلف به اشکال بسیار متنوعی پخته می شود. فرهنگ نوشیدن قهوه و نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو در ایتالیا بسیار رایج است و شما می توانید با کیفیت ترین قهوه های دنیا را در ایتالیا بنوشید.
غذای روزانه به طور معمول سه نوبت است. غذا خوردن در رستوران به طور معمول با پیش غذا به دنبال کمی پاستا شروع می شود. سپس غذای اصلی شامل ماهی یا گوشت، بعد هم با دسر یا پنیر ادامه پیدا می کند. سالاد هم اغلب پس از غذای اصلی سرو می شود. ایتالیایی ها برای صرف غذا اهمیت زیادی قائلند و برای وعده های غذایی، به ویژه هنگامی که مهمانی هم داشته باشند، وقت زیادی اختصاص می دهند. در تعطیلات آخر هفته خانواده ها ساعت ها صرف ناهار خوردن می کنند، ناهار وعده اصلی محسوب شده و اغلب کنار هم صرف می شود، گرچه در شهرهای بزرگ با غرق شدن مردم در مسائل و مشکلات شهری این رسم در حال از بین رفتن است. از آنجایی که ایتالیایی ها وقت زیادی را برای خوردن غذا صرف می کنند و همچنین به علت عادت کاری، در اغلب موارد می توانید مدیران ارشد را تا ساعت هفت بعد از ظهر در اداره پیدا کنید. صرف غذا، مخصوصاً در خانه بسیار مفصل است. شام ناهار اغلب با یک پیش غذا شروع می شود، یک غذای اولیه، یک غذای ثانویه، سپس سالاد، پنیر، میوه و دسر. صرف غذا معمولاً دو تا سه ساعت طول می کشد. انتظار برای رسیدن میزبان از آداب مرسوم است و هنگام خوردن پیش غذا نیز اغلب در مورد غذا صحبت می شود. هنگامی که به خانه یک ایتالیایی دعوت می شوید، بهتر است با خود هدیه ای نیز ببرید.
ایتالیایی ها همان قدر که به غذا اهمیت می دهند، برای شیک پوشی نیز ارزش قائلند. میلان قطب صنعتی مد روز ایتالیاست. ایتالیایی ها از زندگی لـ*ـذت می برند. آن ها قدر غذا و عشق، مد، ماشین های گران قیمت و هنر را خوب می دانند.
منبع: الی گشت
آشنایی با فرهنگ، آداب و رسوم و روحیات کشورهای مختلف به گردشگران و علاقه مندان به سفر کمک می کند که هنگام سفر راحت تر بتوانند با جامعه محلی و مردم بومی ارتباط برقرار کرده، در نتیجه تجربه سفر خود را ارتقا دهند.
ایتالیایی ها اصولاً ملتی با فرهنگ بوده و از ادبیات، هنر، شعر و موسیقی بسیار غنی برخوردار هستند و اعتقاد آن ها به مذهب کاتولیک بر تمامی جنبه های هنری و فرهنگی این کشور نفوذ داشته است. ایتالیایی ها سخت پایبند به مذهب هستند و آداب و رسوم فرهنگی آنان از مذهبشان سرچشمه می گیرد. ایتالیایی ها بیشتر در تعطیلات خود در جشن های کلیسای کاتولیک شرکت می کنند. در نظر مردم این کشور «جشن نام گذاری » هر کس مهم تر از جشن تولد او به شمار می رود، زیرا هر فرد ایتالیایی را به نام یکی از قدیسان می خوانند. میان مردم و قدیسان رابـ*ـطه ای نزدیک وجود دارد. هر روستایی ایتالیایی قدیسی دارد که حامی اوست و مردم شهر از قدیس خود انتظار دارند که شهر را از گزند حوادث بر کنار دارد و در عوض مردم به وی، کلیسا و کشیش، هدایایی چون جواهراتی که باید به تاج قدیس نصب شود و پوشش مخصوص محراب را اختصاص می دهند و در حق وی طاعت و عبادت و مراسم مذهبی به جای می آورند. ایتالیایی ها بر حسب فطرت ورزش دوست هستند و به فوتبال و انواع و اقسام مسابقه ها دلبستگی دارند. از جمله ورزش های رایج آنان اسکی و کوه نوردی است. در میان طبقه مرفه نیز، بازی های تنیس و گلف طرفداران زیادی دارد.
روحیات ایتالیایی ها
ایتالیایی ها افرادی آتشین مزاج، شوخ و اهل تفریح و خوش گذرانی هستند، قدرت انتقاد و سرکشی شدید دارند که پایه آن همان آتشی بودن و حرارت درونی افراد آن است. اعتصابات متعدد سالیانه در ایتالیا مؤید این نظر می باشد.
ایتالیایی ها از مقررات و تشریفات گریزان هستند و در زندگی پیرو مساعدت و همکاری حتی در زمینه های خلاف قانون می باشند.
به تغذیه اهمیت خاصی می دهند و از برنامه های طولانی گریزان هستند و روح فرمان برداری و اطاعت در آن ها وجود ندارد.
در مقابل مشکلات بسیار پرجنب و جوش و آتشی هستند، ولی به همان نسبت نیز سریعاً آرام و خاموش می شوند.
اهل استقامت و بردباری نیستند و از نظر آن ها زمان فعلی اهمیت بیشتری دارد.
فرد ایتالیایی اصولاً قابل اطمینان و اعتماد نیست لذا همیشه نسبت به دیگران به علت وجود این خصیصه حالت دفاعی و احتیاط دارد.
افراد ایتالیایی استعداد خاص در تشویق و ترغیب سایرین به اعتصاب و به هم زدن برنامه ها دارند
ایتالیایی ها به هیچ وجه وقت شناس نیستند لذا از تاخیر و تغییر برنامه ها ناراحت نمی شوند.
فرهنگ غذا خوردن مردم ایتالیا
صبحانه ایتالیایی سبک است و اغلب شامل یک فنجان قهوه (شیر گرم برای بچه ها)، کلوچه یا نان است. البته شیرینی هایی که داخل آن با خامه یا مواد گوناگون دیگر پر شده است نیز بسیار رایج است.
پاستا غذای اصلی ایتالیایی ها است. «پاستا» نامی کلی است و به غذاهایی که از آرد گندم درست می شوند اطلاق می شود که در اشکال و رنگ های بسیار متنوعی پخته می شوند و گاهی اوقات داخل آن با گوشت، پنیر یا سبزی نیز پر می شود. به عنوان مثال ماکارانی از این گروه هستند. برای بدست آوردن رنگ زرد یا طلایی از زرده تخم مرغ، رنگ سبز اسفناج، رنگ قرمز از گوجه فرنگی و رنگ سیاه از جوهر هشت پا استفاده می شود. پاستا با سس های مخلوط از گوجه فرنگی با تکه های کوچک گوشت گوساله، خوک یا جگر پرندگان گرفته تا سس های شامل ماهی و قارچ سرو می شود.
پیتزا غذای معروف دیگر ایتالیا است که در نواحی مختلف به اشکال بسیار متنوعی پخته می شود. فرهنگ نوشیدن قهوه و نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو در ایتالیا بسیار رایج است و شما می توانید با کیفیت ترین قهوه های دنیا را در ایتالیا بنوشید.
غذای روزانه به طور معمول سه نوبت است. غذا خوردن در رستوران به طور معمول با پیش غذا به دنبال کمی پاستا شروع می شود. سپس غذای اصلی شامل ماهی یا گوشت، بعد هم با دسر یا پنیر ادامه پیدا می کند. سالاد هم اغلب پس از غذای اصلی سرو می شود. ایتالیایی ها برای صرف غذا اهمیت زیادی قائلند و برای وعده های غذایی، به ویژه هنگامی که مهمانی هم داشته باشند، وقت زیادی اختصاص می دهند. در تعطیلات آخر هفته خانواده ها ساعت ها صرف ناهار خوردن می کنند، ناهار وعده اصلی محسوب شده و اغلب کنار هم صرف می شود، گرچه در شهرهای بزرگ با غرق شدن مردم در مسائل و مشکلات شهری این رسم در حال از بین رفتن است. از آنجایی که ایتالیایی ها وقت زیادی را برای خوردن غذا صرف می کنند و همچنین به علت عادت کاری، در اغلب موارد می توانید مدیران ارشد را تا ساعت هفت بعد از ظهر در اداره پیدا کنید. صرف غذا، مخصوصاً در خانه بسیار مفصل است. شام ناهار اغلب با یک پیش غذا شروع می شود، یک غذای اولیه، یک غذای ثانویه، سپس سالاد، پنیر، میوه و دسر. صرف غذا معمولاً دو تا سه ساعت طول می کشد. انتظار برای رسیدن میزبان از آداب مرسوم است و هنگام خوردن پیش غذا نیز اغلب در مورد غذا صحبت می شود. هنگامی که به خانه یک ایتالیایی دعوت می شوید، بهتر است با خود هدیه ای نیز ببرید.
ایتالیایی ها همان قدر که به غذا اهمیت می دهند، برای شیک پوشی نیز ارزش قائلند. میلان قطب صنعتی مد روز ایتالیاست. ایتالیایی ها از زندگی لـ*ـذت می برند. آن ها قدر غذا و عشق، مد، ماشین های گران قیمت و هنر را خوب می دانند.
منبع: الی گشت
با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com