- عضویت
- 11/3/21
- ارسال ها
- 1,870
- امتیاز واکنش
- 19,816
- امتیاز
- 373
- سن
- 19
- محل سکونت
- ته قلب فاطیم:)❤️
- زمان حضور
- 76 روز 6 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
لـ*ـذت بخش ترین قسمت درهرسفری خوردن وتست کردن غذای هرکشوری میباشد وقتی درسفرهستیم و روز خود را مشغول گردش وتفریح هستیم ی غذای دلچسب خستگی را ازتن بیرون میکند با ما درمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا بااین غذاهای خوشمزه کشور مقدونیه بیشتر آشنا شویم.غذای کشور مقدونیه متاثر از دیگر کشورهای قاره اروپا و کشور ترکیه است و به همین دلیل، غذا محبوبیت خاصی در میان گردشگران یافته است. استفاده از ادویههای مختلف ترکی مزه و طعم بسیار خوبی به غذاهای کشور داده است. نکتهی مهمی که باید به آن اشاره کنیم، این است که در فصلهای مختلف، منوی غذایی در کشور متفاوت است و غذاهای فصلی جایگزین میشوند. تقریبا میتوان گفت بیشتر غذاهای مقدونیه از محصولات تولید داخل این کشور است و گوشتی که در غذاها استفاده میشود، از گوسفندان و دامهایی است که در طبیعت کشور پرورش داده میشوند. اگر به مقدونیه سفر کردید، حتما دسرهای مختلف و متنوع مقدونیه را در رستورانهای آن امتحان نمایید.
Kebapi
شما می توانید Ćevapiرا از یک مایل فاصله بویید، اساسا گوشت چرخ شده گوشتی مانند سوسیس های کوچک است که بدان معنی است که شما می توانید بیش از دو بار غذا بخورید و احساس بدی نکنید. به طور سنتی آنها بر روی کوره زغال چوب چوبی پخته می شوند، اما کباب و یا حتی کباب پیراشکی خوب بر روی اجاق گاز کار می کنند.
Polneti Piperki
Polneti Piperki، همچنین به عنوان فلفل پر شده شناخته می شود، بعدا در بیست سالگی به من رشد کرد و من آرزو می کنم که آن را قبل از این غذا دوست داشته باشم. این ظرف به قلب هر قوم مقدس عزیز است و می تواند به راحتی به عنوان ظرف ملی کشور در نظر گرفته شود. این فلفل به طور سنتی با برنج، گوشت چرخ شده، پیاز و ادویه جات مختلف پر شده است.
Ajvar
مطمئنا، این یک ظرف واقعی نیست، اما بخش بزرگی از غذاهای مقدونی است. هر ساله، وقتی خانواده ام را بخاطر می آورند، فلفل ها را نیز بریزیم. آجور با انواع فلفل به طور عمده فلفل قرمز (با استفاده از فلفل قرمز، بهترین آنها)، سیر و روغن آفتابگردان ساخته شده است. راه های مورد علاقه من برای خوردن آجور بر روی نان تست با برخی از پنیر فتا شور است.
منبع:آژانس مسافرتی طلوع سفر یاد
Kebapi
شما می توانید Ćevapiرا از یک مایل فاصله بویید، اساسا گوشت چرخ شده گوشتی مانند سوسیس های کوچک است که بدان معنی است که شما می توانید بیش از دو بار غذا بخورید و احساس بدی نکنید. به طور سنتی آنها بر روی کوره زغال چوب چوبی پخته می شوند، اما کباب و یا حتی کباب پیراشکی خوب بر روی اجاق گاز کار می کنند.
Polneti Piperki
Polneti Piperki، همچنین به عنوان فلفل پر شده شناخته می شود، بعدا در بیست سالگی به من رشد کرد و من آرزو می کنم که آن را قبل از این غذا دوست داشته باشم. این ظرف به قلب هر قوم مقدس عزیز است و می تواند به راحتی به عنوان ظرف ملی کشور در نظر گرفته شود. این فلفل به طور سنتی با برنج، گوشت چرخ شده، پیاز و ادویه جات مختلف پر شده است.
Ajvar
مطمئنا، این یک ظرف واقعی نیست، اما بخش بزرگی از غذاهای مقدونی است. هر ساله، وقتی خانواده ام را بخاطر می آورند، فلفل ها را نیز بریزیم. آجور با انواع فلفل به طور عمده فلفل قرمز (با استفاده از فلفل قرمز، بهترین آنها)، سیر و روغن آفتابگردان ساخته شده است. راه های مورد علاقه من برای خوردن آجور بر روی نان تست با برخی از پنیر فتا شور است.
منبع:آژانس مسافرتی طلوع سفر یاد
بهترین غذاهای رستوران های مقدونیه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: