خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

سیده کوثر موسوی

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
11/3/21
ارسال ها
1,870
امتیاز واکنش
19,816
امتیاز
373
سن
19
محل سکونت
ته قلب فاطیم:)❤️
زمان حضور
76 روز 6 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
لـ*ـذت بخش ترین قسمت درهرسفری خوردن وتست کردن غذای هرکشوری میباشد وقتی درسفرهستیم و روز خود را مشغول گردش وتفریح هستیم ی غذای دلچسب خستگی را ازتن بیرون میکند با ما درمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا بااین غذاهای خوشمزه کشور مقدونیه بیشتر آشنا شویم.غذای کشور مقدونیه متاثر از دیگر کشورهای قاره اروپا و کشور ترکیه است و به همین دلیل، غذا محبوبیت خاصی در میان گردشگران یافته است. استفاده از ادویه‌های مختلف ترکی مزه و طعم بسیار خوبی به غذاهای کشور داده است. نکته‌ی مهمی که باید به آن اشاره کنیم، این است که در فصل‌های مختلف، منوی غذایی در کشور متفاوت است و غذاهای فصلی جایگزین می‌شوند. تقریبا می‌توان گفت بیشتر غذاهای مقدونیه از محصولات تولید داخل این کشور است و گوشتی که در غذاها استفاده می‌شود، از گوسفندان و دام‌هایی است که در طبیعت کشور پرورش داده می‌شوند. اگر به مقدونیه سفر کردید، حتما دسرهای مختلف و متنوع مقدونیه را در رستوران‌های آن امتحان نمایید.



Kebapi

شما می توانید Ćevapiرا از یک مایل فاصله بویید، اساسا گوشت چرخ شده گوشتی مانند سوسیس های کوچک است که بدان معنی است که شما می توانید بیش از دو بار غذا بخورید و احساس بدی نکنید. به طور سنتی آنها بر روی کوره زغال چوب چوبی پخته می شوند، اما کباب و یا حتی کباب پیراشکی خوب بر روی اجاق گاز کار می کنند.



Polneti Piperki

Polneti Piperki، همچنین به عنوان فلفل پر شده شناخته می شود، بعدا در بیست سالگی به من رشد کرد و من آرزو می کنم که آن را قبل از این غذا دوست داشته باشم. این ظرف به قلب هر قوم مقدس عزیز است و می تواند به راحتی به عنوان ظرف ملی کشور در نظر گرفته شود. این فلفل به طور سنتی با برنج، گوشت چرخ شده، پیاز و ادویه جات مختلف پر شده است.



Ajvar

مطمئنا، این یک ظرف واقعی نیست، اما بخش بزرگی از غذاهای مقدونی است. هر ساله، وقتی خانواده ام را بخاطر می آورند، فلفل ها را نیز بریزیم. آجور با انواع فلفل به طور عمده فلفل قرمز (با استفاده از فلفل قرمز، بهترین آنها)، سیر و روغن آفتابگردان ساخته شده است. راه های مورد علاقه من برای خوردن آجور بر روی نان تست با برخی از پنیر فتا شور است.

منبع:آژانس مسافرتی طلوع سفر یاد


بهترین غذاهای رستوران های مقدونیه

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: LADY و ɢнαzαʟ

سیده کوثر موسوی

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
11/3/21
ارسال ها
1,870
امتیاز واکنش
19,816
امتیاز
373
سن
19
محل سکونت
ته قلب فاطیم:)❤️
زمان حضور
76 روز 6 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
Ajvar

مطمئنا، این یک ظرف واقعی نیست، اما بخش بزرگی از غذاهای مقدونی است. هر ساله، وقتی خانواده ام را بخاطر می آورند، فلفل ها را نیز بریزیم. آجور با انواع فلفل به طور عمده فلفل قرمز (با استفاده از فلفل قرمز، بهترین آنها)، سیر و روغن آفتابگردان ساخته شده است. راه های مورد علاقه من برای خوردن آجور بر روی نان تست با برخی از پنیر فتا شور است.



Mekici

ممکن است تنها چیزی جز مقدونیه نباشد، اما Mekici برای هرکسی که تلاش می کند مورد علاقه است. این دوناتهای سبک راه عالی برای پایان دادن به غذا هستند و شما قادر نخواهید بود آنها را بخورید. از آنجایی که اساسا خمیر سرخ شده است، شما می توانید برخی از آن را سرگرم کننده بالا با هر آنچه که شما می خواهید. برخی از مردم آن را با مربا دوست دارند، اما مورد علاقه من یک شکر ساده شکر است.



Zelnik

غذای مورد علاقه و اغلب مصرف شده مقدونی من Zelnik است. این شیرینی سنتی با لایه های فیولو و ترکیبات مختلف پر کردن ساخته شده است. مورد شخصی من پر کردن پنیر فتا، تخم مرغ و اسفناج است. با این حال، بسیاری از مردم از گوشت چرخ شده، فلفل و پیاز با ادویه جات مختلف استفاده می کنند. آن را مناسب به عنوان یک اشتها آور به یک مهمانی و یا فقط یک میان وعده.



Kifli

این رول های پنیر خوش طعم و خوشمزه درست بعد از شام مناسب هستند. هر زمان که بابا خود را در دسترس قرار می دهد، حداقل ۵ نفر را می خورم و بعد از آن ظرف مخزن را پر می کنم. این خمیر با پنیر فتا پر شده و به دانه رسیده و دانه های کنجد قبل از پخت به آن اضافه شده است. اگر چه گرم و سرد خوب است، تازه از اجاق بهترین است.



Tulumba

این دسر شیرین و خوشمزه است. کاملا شبیه به کوروس، Tulumba خامه ای عمیق سرخ شده و خالص در شربت است. آنها معمولا به اندازه قطعات نیشیع میشوند، بنابراین شما به راحتی می توانید یک یا دو یا سه بار را بچرخانید و فقط آنها را در دهان خود پاپ کنید. Tulumba به طور معمول خورده سرد است و در واقع مورد علاقه در بسیاری از مناطق بالکان است.



غذاهای مقدونیه ظاهرزیبا ودلفریبی دارد ودرسبد غذایی انها از غذا وشیرینی گرفته تادسرهای خوشمزه را میتوانیم امتحان کنیم.

منبع :آژانس مسافرتی طلوع سفر یاد


بهترین غذاهای رستوران های مقدونیه

 
  • تشکر
Reactions: LADY و ɢнαzαʟ
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا