- امتیاز واکنش
- 19,815
- زمان حضور
- 76 روز 6 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
روز شنبه به نام حضرت محمد مصطفی(ص) نامگذاری شده است و دارای زیارت مخصوص و دعایی است که خواندن آنها ثواب بسیاری برای انسان به همراه دارد.
دعا و زیارت روز مخصوص شنبه
روز شنبه و آغاز هفته مانند روزهای دیگر دارای آداب و اعمالی است که انجام آنها زندگی و روح انسان را قرین رحمت و برکت می سازد. روز شنبه که به نام پیامبراکرم(ص) نامگذاری شده است شامل اعمالی همچون دعا و زیارت مخصوص است که در ادامه این بخش از دین و مذهب نمناک آنها را می خوانید.
متن دعای روز شنبه با ترجمه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ بِسْمِ اللَّهِ کَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِینَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِینَ
به نام خدای بخشنده مهربان به نام خدا که ورد زبان پاکان از گنـ*ـاه و ذکر دایم پرهیزکاران عالم است
وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَی مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِینَ وَ کَیْدِ الْحَاسِدِینَ وَ بَغْیِ الظَّالِمِینَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِینَ
و به خدای تعالی پناه می برم از جورستمکاران و مکر حسودان و ظلم بیدادگران جهان و حمد می کنم او را فوق حمد ستایش کنندگان
اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلاَ شَرِیکٍ وَ الْمَلِکُ بِلاَ تَمْلِیکٍ
خدایا تویی یگانه بی شریک و انباز و پادشاه از ملک جهان بی نیاز
لاَ تُضَادُّ فِی حُکْمِکَ وَ لاَ تُنَازَعُ فِی مُلْکِکَ
که هیچکس به ضدیت فرمان تو و به نزاع در سلطنت بر نخیزد
أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ
از تو درخواست می کنم که بر محمد (ص) بنده (خاص) و پیغمبر بزرگت رحمت فرستی
وَ أَنْ تُوزِعَنِی مِنْ شُکْرِ نُعْمَاکَ مَا تَبْلُغُ بِی غَایَةَ رِضَاکَ
و مرا شکر نعمتهایت چنان بیاموزی که به منتهای خوشنودیت نائل گردم
وَ أَنْ تُعِینَنِی عَلَی طَاعَتِکَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِکَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِکَ بِلُطْفِ عِنَایَتِکَ
و نیز مرا بر طاعت خود یاری کنی و بر ملازمت بندگیت و استحقاق ثوابت به لطف و عنایت مدد فرمایی
وَ تَرْحَمَنِی بِصَدِّی (وَ صُدَّنِی) عَنْ مَعَاصِیکَ مَا أَحْیَیْتَنِی وَ تُوَفِّقَنِی لِمَا یَنْفَعُنِی مَا أَبْقَیْتَنِی
و بر من ترحمی کنی که مرا در همه عمر از معصیت بر طاعت خود اعراض دهی و مادامی که در این جهانم باقی میداری به کاری موفقم بدار که مرا سودمند باشد
وَ أَنْ تَشْرَحَ بِکِتَابِکَ صَدْرِی وَ تَحُطَّ بِتِلاَوَتِهِ وِزْرِی
و به علوم و اسرار کتاب خود مرا شرح صدر عطا کن و به قرائت قرآن گناهم را محو گردان
وَ تَمْنَحَنِی السَّلاَمَةَ فِی دِینِی وَ نَفْسِی وَ لاَ تُوحِشَ بِی أَهْلَ أُنْسِی
و در دین و ایمان جسم و جانم را سلامت بخش و خلقم را خوش کن که آنان که باید با من انس گیرند از من وحشت نکنند
وَ تُتِمَّ إِحْسَانَکَ فِیمَا بَقِیَ مِنْ عُمْرِی کَمَا أَحْسَنْتَ فِیمَا مَضَی مِنْهُ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ(مفاتیح الجنان،اعمال هفته)
و با من چنانکه در گذشته عمر احسان کردی در بقیه عمر هم لطف و احسان فرما ای مهربانترین مهربانان عالم.
منبع :نمناک
دعا و زیارت روز مخصوص شنبه
روز شنبه و آغاز هفته مانند روزهای دیگر دارای آداب و اعمالی است که انجام آنها زندگی و روح انسان را قرین رحمت و برکت می سازد. روز شنبه که به نام پیامبراکرم(ص) نامگذاری شده است شامل اعمالی همچون دعا و زیارت مخصوص است که در ادامه این بخش از دین و مذهب نمناک آنها را می خوانید.
متن دعای روز شنبه با ترجمه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ بِسْمِ اللَّهِ کَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِینَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِینَ
به نام خدای بخشنده مهربان به نام خدا که ورد زبان پاکان از گنـ*ـاه و ذکر دایم پرهیزکاران عالم است
وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَی مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِینَ وَ کَیْدِ الْحَاسِدِینَ وَ بَغْیِ الظَّالِمِینَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِینَ
و به خدای تعالی پناه می برم از جورستمکاران و مکر حسودان و ظلم بیدادگران جهان و حمد می کنم او را فوق حمد ستایش کنندگان
اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلاَ شَرِیکٍ وَ الْمَلِکُ بِلاَ تَمْلِیکٍ
خدایا تویی یگانه بی شریک و انباز و پادشاه از ملک جهان بی نیاز
لاَ تُضَادُّ فِی حُکْمِکَ وَ لاَ تُنَازَعُ فِی مُلْکِکَ
که هیچکس به ضدیت فرمان تو و به نزاع در سلطنت بر نخیزد
أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ
از تو درخواست می کنم که بر محمد (ص) بنده (خاص) و پیغمبر بزرگت رحمت فرستی
وَ أَنْ تُوزِعَنِی مِنْ شُکْرِ نُعْمَاکَ مَا تَبْلُغُ بِی غَایَةَ رِضَاکَ
و مرا شکر نعمتهایت چنان بیاموزی که به منتهای خوشنودیت نائل گردم
وَ أَنْ تُعِینَنِی عَلَی طَاعَتِکَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِکَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِکَ بِلُطْفِ عِنَایَتِکَ
و نیز مرا بر طاعت خود یاری کنی و بر ملازمت بندگیت و استحقاق ثوابت به لطف و عنایت مدد فرمایی
وَ تَرْحَمَنِی بِصَدِّی (وَ صُدَّنِی) عَنْ مَعَاصِیکَ مَا أَحْیَیْتَنِی وَ تُوَفِّقَنِی لِمَا یَنْفَعُنِی مَا أَبْقَیْتَنِی
و بر من ترحمی کنی که مرا در همه عمر از معصیت بر طاعت خود اعراض دهی و مادامی که در این جهانم باقی میداری به کاری موفقم بدار که مرا سودمند باشد
وَ أَنْ تَشْرَحَ بِکِتَابِکَ صَدْرِی وَ تَحُطَّ بِتِلاَوَتِهِ وِزْرِی
و به علوم و اسرار کتاب خود مرا شرح صدر عطا کن و به قرائت قرآن گناهم را محو گردان
وَ تَمْنَحَنِی السَّلاَمَةَ فِی دِینِی وَ نَفْسِی وَ لاَ تُوحِشَ بِی أَهْلَ أُنْسِی
و در دین و ایمان جسم و جانم را سلامت بخش و خلقم را خوش کن که آنان که باید با من انس گیرند از من وحشت نکنند
وَ تُتِمَّ إِحْسَانَکَ فِیمَا بَقِیَ مِنْ عُمْرِی کَمَا أَحْسَنْتَ فِیمَا مَضَی مِنْهُ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ(مفاتیح الجنان،اعمال هفته)
و با من چنانکه در گذشته عمر احسان کردی در بقیه عمر هم لطف و احسان فرما ای مهربانترین مهربانان عالم.
منبع :نمناک
دعا و زیارت روز شنبه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: