خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

sarina.k

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
14/4/21
ارسال ها
40
امتیاز واکنش
2,545
امتیاز
153
محل سکونت
قبرستون قلب:)
زمان حضور
13 روز 57 دقیقه
نویسنده این موضوع
در کافه‌های مونترال انواع قهوه‌های با کیفیت، از اسپرسوهای ایتالیایی گرفته تا قهوه‌ی موج سوم، را میل کنید.
بسیاری از کافه‌های موج سوم، از کافه‌های قدیمی مانند پیکولو (Pikolo) گرفته تا کافه‌های جدیدتر مانند باتِر بلوم (Butterblume) نوشیدن قهوه را کاری بسیار با ارزش می‌دانند و به آن اهمیت بسیاری می‌دهند.
همه‌ی ما گاهی به نوشیدن قهوه احتیاج داریم؛ چه در روزهای خوب چه در روزهای بد. مونترال یکی از بهترین شهرهای دنیا برای نوشیدن قهوه است. کافه‌ها و کافی‌شاپ‌هایی که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم، برخی از بهترین قهوه‌ها را در مونترال سرو می‌کنند.

کافه هوش
کافه هوش (Hoche Café) در نزدیکی هوما مِیزونوو مارکت (HoMa Maisonneuve Market) قرار دارد. این کافه محیطی دنج و آرامش‌بخش دارد و می‌توانید برای صرف صبحانه یا ناهار به آن‌جا سر بزنید. در این کافه همچنین می‌توانید یک فنجان قهوه‌ی اورجینال میل کنید که از روستری‌هایی مانند روستری‌های کلان شهر شیکاگو می‌آیند.


کافه پاکبو
پاکِبو (Paquebot) یکی از کافه‌های معروف مونترال است که چندین شعبه در این شهر دارد. این کافه در ابتدا به جای کافه پلوم (Café Plume) در مایل اِند (Mile End) تاسیس شد. سپس یک شعبه در اولد مونترال (Old Montreal) یا محله‌ی قدیمی مونترال افتتاح کرد.
کافه پاکِبو مجهز به وای‌فای است و برای کار کردن و درس خواندن محیطی ایده‌آل به‌شمار می‌رود. این کافه دارای میزهای طویلی است و پیشخوان آن در فصل تابستان روبه خیابان قرار می‌گیرد.

کافه باریستلو اند کو
باریستِلو اند کو (Baristello & Co) یکی از کافه‌های ایتالیایی در محله‌ی ویلِری (Villeray)، یکی از زیباترین خیابان های مونترال است. در سال ۲۰۱۷ باریستای کافه سن سیمیون (San Simeon) در لیتِل ایتالی (Little Italy) تصمیم گرفت به‌صورت انفرادی کار کند و این کافه را افتتاح کرد. این کافه یکی از بهترین مکان‌های مونترال برای خوردن ساندویچ‌های خوشمزه است.

کافه سوکوپ
در کافه سوکوپ (Soucoupe Café) می‌توانید قهوه‌های با کیفیتی میل کنید. دانه‌های این قهوه‌ها از روستِری‌های سنت هنری (Saint Henry) و دیس‌پچ (Dispatch) تامین می‌شوند. در این کافه همچنین می‌توانید انواع نان و کیک را میل کنید.
نان‌ها و کیک‌های کافه سوکوپ در خود کافه تهیه می‌شوند. یکی از محبوب‌ترین نان‌های این کافه پودینگ نانِ شکلاتی و بلوبری است. اگر نمی خواهید قهوه بنوشید می‌توانید نوشیدنی‌های دیگری مانند مـ*ـاچا لاته سفارش دهید.

کافه برولوار
کافه برولوار (Le Brûloir) در محله‌ی اهانتسیک (Ahuntsic) در مونترال قرار دارد. این کافه قهوه‌های سینگل اوریجین (Single Origin) یا تک خاستگاه و قهوه‌های ترکیبی بسیار خوبی سرو می‌کند. کافه برولوار در حقیقت یک بیسترو هم است و در آن می‌توانید انواع شیرینی‌ها، ساندویچ‌ها و غذاهای سبک را میل کنید.

کافه پرکو
امیلی لِبِل (Emilie Lebel) صاحب کافه پِرکو (Café Perko) این کافه را به منظور ایجاد محیطی ایده‌آل برای کار افتتاح کرد. کافه پرکو یکی از کافه‌های بزرگ محله‌ی ویلِری است. در این کافه قهوه‌های کیتِل (Kittel) که به‌صورت محلی رُست شده‌اند، به همراه شیرینی‌جات و نان‌های خوشمزه فرانسوی سرو می‌شوند. این کافه یک اتاق کنفرانس جداگانه هم دارد.

کافه شل ادیتور
شل‌ادیتور (Chez l'Éditeur) یکی از کافه‌های گران‌قیمت در محله‌ی ویلِری است. این کافه مکانی برای دورهمی‌های مردم محلی، نویسنده‌ها و دوستداران قهوه است. شل‌ادیتور تنها یک کافه نیست، بلکه یک کتاب‌فروشی هم به‌شمار می‌رود. دستور غذاهای کارولین فورتین (Caroline Fortin)، سرآشپز این کافه، در کتاب‌های آشپزی چاپ می‌شود. شعبه‌ی دوم این کافه در گریفین‌تاون (GriffinTown) قرار دارد.

اوی مه نون
اوی مه نون (Oui Mais Non) نام کافه‌ای با محیطی بسیار دوستانه در مونترال است. این کافه قهوه‌های سبک و دلچسبی به همراه خوراکی‌های خوشمزه سرو می‌کند. یکی دیگر از شعبه‌های این کافه به نام گرِن برولی (La Graine Brûlée) در ویلِج (The Village) قرار دارد.

کافه ویتو
ویتو آزویی (Vito Azzue) با قهوه آشنایی دیرینه دارد. پدر و برادرش هر دو در همین زمینه فعالیت می‌کردند. خود او به مدت ۱۵ سال در کافه اولیمپیکو (Olimpico) کار می‌کرد. کافه ویتو که از روی نام ویتو آزویی نام‌گذاری شده است، در محله‌ی معروف ویلِری قرار دارد.


کافه لارو اند فیلز
برند لارو اند فیلز (Larue & Fils) سه شعبه از این کافه را اداره می‌کند. به غیر از این شعبه، دو کافه‌ی دیگر در جَری ای (Jarry E) و سنت زوتیک (St-Zotique) قرار دارند. به‌علاوه، جالب‌ترین کامیون قهوه یا کافی تراک (Coffee Truck) در شهر هم به همین برند تعلق دارد.

کافه اور
اگر می‌خواهید در حالی‌که از نوشیدن قهوه‌ی خود لـ*ـذت می‌برید کمی هم تفریح کنید، این کافه همان جایی است که باید بروید. کافه اور (Café Orr) در حقیقت یک کافه و یک سینما است. در این کافه می‌توانید فیلم‌های وینتِج، ایندی و هنری را تماشا کنید.

کافه پیستا
عناصر زیادی در کافه پیستا وجود دارند که شما را به یاد یک کافه‌ی موج سوم می‌اندازند. این کافه مقابل مترو بوبیِن (Beaubien) قرار دارد و محیطی جذاب برای تازه‌واردان است. در این کافه دانه‌های قهوه از کیتِل و زاب (Zab) در مونترال و پایلوت (Pilot) از تورنتو تامین می‌شوند.

کافه سن سیمیون
کافه سان سیمئون (San Simeon) یک کافی‌شاپ کوچک در لیتِل ایتالی است که یک کلوب اجتماعی هم به‌شمار می‌رود. این کافه از سال ۱۹۷۹ مشغول به فعالیت است.

کافه اسکینا
محله‌ی پلاتو (Plateau) یکی از محبوب‌ترین محله های مونترال است که به داشتن کافه‌های متعدد شهرت دارد. در بخش غربی این محله کافه‌ها و کافی‌شاپ‌های کمتری قرار دارند. کافه اِسکینا (Esquina) یکی از کافه‌های معروف این محله است. صاحب این کافه اولین تجربه‌ی خود را در پورکوآ پا (Pourquoi Pas) در ویلِج به‌دست آورد. دانه‌های قهوه‌ی این کافه از روستریِ پایلوت در تورنتو به‌دست می‌آیند.

کافه اودسا
کافه اودِسا (Café Odessa) یکی دیگر از کافه‌های مونترال با حال و هوای وست کوست (West Coast) است. این کافه توسط کیرا فورت (Kyra Foort)، مارک آرسِنالت (Marc Arsenault) و ژاکوب لوگِل (Jacob Logel) اداره می‌شود. این کافه در لیتِل ایتالی قرار دارد و دانه‌های قهوه‌های خود را از روستری پایلوت در تورنتو تهیه می‌کند.

کافه موستاش
اگر می‌خواهید قهوه‌های بزرگ و پلاس‌سایزِ با کیفیت را میل کنید، سری به کافه موستاش (Moustache Café) بزنید. این کافه علاوه‌بر قهوه‌های بزرگی که سرو می‌کند یک دلیل دیگر هم برای محبوبیت دارد؛ آن هم سگ نرم و پشمالوی نژادِ سنت برنارد (Saint Bernard) به نام جِیز (Jays) است که اغلب در کافه پرسه می‌زند.

دیسپچ کافی
دیس‌پَچ کافی (Dispatch Coffee) هم چند شعبه در مونترال دارد. دیس‌پچ در ابتدا یک دکه‌ی خیابانی بود اما امروزه مهره‌ی مهمی در عرصه‌ی قهوه و کافی‌شاپ در مونترال به‌شمار می‌رود.
کریسی دورکاک (Chrissy Durcak) و ربکا لسارد (Rebecca Lessard) در محله‌ی مایل اِکس (Mile-Ex) یک کافه‌ی هوشمند دارند که به‌عنوان یک روستری هم فعالیت می‌کند. شعبه‌ی دیگر دیس‌پچ کافی یک کافه‌ی محلی است. این دو صاحب یکی از موفق‌ترین کسب‌وکارهای شهر مونترال هستند.

کافه فالکو
قهوه‌ی سایفون، خوراکی‌های متاثر ازغذاهای ژاپنی و جالب‌ترین دکور شهر همگی در این کافه جمع شده‌اند. کافه فالکو (Café Falco) در بخش صنعتی شهر در مایل اِند (Mile End) قرار گرفته است.

کافه باتربلوم
اگر احساس گرسنگی کردید، سری به کافه رستوران باتربلوم (Le Butterblume) بزنید. این کافه با طراحی زیبایش یکی از کافه‌های معروف مایل اِند به‌شمار می‌رود. دانه‌های قهوه‌ی این کافه از روستریِ هاله (Hale) در تورنتو تامین می‌شود. منوی غذایی این کافه با تاثیر از غذاهای آلمانی طراحی شده است. جنز روف (Jens Ruoff) سرآشپز این کافه، پیش از این در بویلون بیلک (Bouillon Bilk) کار می‌کرد.

نوبل کافه
در مقابل مترو لوریر (Laurier) یک کافه قرار گرفته است. در کافه نوبل (Noble) دانه‌های قهوه از کیتِل و فیل اند سباستین (Phil & Sebastian) تامین می‌شود. در این کافه قهوه را می‌توانید به شکل اسپرسو، فیلتری و کُلد برو سفارش دهید.
همچنین می‌توانید نان‌ها و کیک‌های آروما (Arhoma) و بستنی‌های گیوِرز (La Givers) را در اینجا میل کنید. نوشیدنی‌های نیترو سرد و چای کومبوچا از دیگر نوشیدنی‌هایی هستند که می‌توانید در کافه نوبل سفارش دهید.

کافه المپیکو
کافه اُلمپیکو (Café Olimpico) در سال ۱۹۷۰ توسط روکو فورفارو (Rocco Furfaro) افتتاح شد. دختران او روزانا و ویکتوریا اکنون این کافه را اداره می‌کنند. برخی عقیده دارند کافه المپیکو بهترین کافه‌ی مونترال است. این کافه یک شعبه‌ی دیگر هم در محله‌ی قدیمی مونترال دارد.

کافه لاریس
لاریس(Larrys) در مایل اِند (Mile End) هم یک کافه است هم یک رستوران کوچک. در این کافه می‌توانید هم نوشیدنی بنوشید هم یک غذای سبک میل کنید. این کافه توسط کیتون ریچی (Keaton Ritchie) اداره می‌شود. او پیش از این در کافه میریاد (Myriade) کار می‌کرد.

کافه اسفوف
کافه اسفوف (Sfouf) یکی از کافه‌های بزرگ مونترال است. دانه‌های قهوه‌ی این کافه به‌صورت محلی رُست و از سنت هنری تامین می‌شوند. می‌توانید از تریپ دو بوفه (Trip de Bouffe) در پلاتو، خوراکی‌های لبنانی و برانچ‌های خوشمزه خریداری کنید.

کافه گامبا
در کافه گامبا در مایل اِند دانه‌های با کیفیت قهوه از کافه سنت هنری (Saint Henry)، اینتلیجِنسیا (Intellingentsia)، دِتور (Detour)، پارالل ۴۹ (49th Parallel) و کانتر کالچر (Counter Culture) تامین می‌شوند.

کافه رپلیکا
در کافه رپلیکا (Café Replika) می‌توانید نوشیدنی‌های استاندارد بر پایه‌ی اسپرسو را سفارش دهید. قهوه‌ی ترک، انواع ساندویچ و اسنک از دیگر خوراکی‌هایی هستند که می‌توانید در این کافه امتحان کنید.

و.........



منبع:ایوار


بهترین کافه ها

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: NAZI_KH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا