خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

FaTeMeH QaSeMi

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
گوینده انجمن
کپیست انجمن
عضویت
31/8/20
ارسال ها
3,251
امتیاز واکنش
43,173
امتیاز
443
زمان حضور
105 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
دریاچه مارمیشو یکی از بکرترین جاذبه‌های طبیعی آذربایجان‌غربی است که با چشم‌اندازی زیبا مکانی مناسب برای استراحت و آرامش است و هر مسافری را شیفته خود می‌کند. نکته قابل‌توجه در مورد این دریاچه زیبا علت پیدایش آن است؛ به این صورت که بر اثر زلزله قسمتی از کوه ریزش کرده و سدی طبیعی را به وجود آورده که باعث ایجاد دریاچه فعلی شده است. همچنین، از آنجایی که در حدود سال‌های ۱۲۰۰ ه.ش ساکنان قبلی مارمیشو مسیحیان بودند، این دریاچه نام خود را از رهبر این مسیحیان یعنی بنیامین مارشیمون گرفته است. موقعیت جغرافیایی و میسر دسترسی به دریاچه مارمیشودریاچه زیبای مارمیشو از جاهای دیدنی ارومیه است و در ۴۵ کیلومتری غرب ارومیه و در دره‌ای در نزدیکی مرز ایران و ترکیه قرار دارد. این دریاچه زیستگاه بسیاری از جانوران و گونه‌های گیاهی ارزشمند است.در هرکجای ایران که زندگی می‌کنید، ابتدا باید خود را به ارومیه رسانده و از میدان مدرس در این شهر مسیر دریاچه را در پیش بگیرید. با طی حدود چهل و پنج کیلومتر به‌سمت غرب و با عبور از روستاهای زیبای پسان، بانی و هلانی به روستای زیبای مارمیشو می‌رسید. مسیر جاده در دره زیبایی قرار گرفته که خود از منظره کوهستانی خاصی برخوردار است.
در روستای مارمیشو با پیدا کردن زیارتگاه پیر خراسانی و ادامه دادن مسیری سنگلاخی اما زیبا می‌توانید به دریاچه مارمیشو برسید. دریاچه‌ای ۵ هکتاری با عمق ۵۰ تا ۶۰ متر که قزل آلاهای بومی‌اش در میان مردم منطقه شهرت دارند. سرمنشا آب این رودخانه نازلوچای است که از کوه‌های بایبون و ستاره لوند سرچشمه می‌گیرد و در نهایت به تنگه‌ای بسیار سرسبز و دیدنی می‌رسد.دریاچه مارمیشو از جنوب به قلل سی‌تاو، قایدوک، و چال، از شمال به کوه “بایدوست”، از غرب به روستای مخروبه “دری”، و از شرق به روستاهای “بانی” و “پسان” منتهی می‌شود.پوشش گیاهی دریاچه مارمیشودر طول رودخانه تا دریاچه علاوه بر انواع درختان جنگلی، درختان بید به‌عنوان حفاظ طبیعی، دور دریاچه را فرا گرفته‌اند. علاوه بر درختان بید و درختان گردو در اطراف روستاها و منطقه، درختان بلوط، بنه، عناب، گلابی، زالزالک، بادام، گز، صنوبر، سایر درختچه‌ها و انواع مختلف گون مکان مناسبی برای پرورش زنبور عسل و جذب زنبورداران فراهم آورند. از دیگر گونه‌های گیاهی مارمیشو می‌توان خارشتر، گزنه، زنبق، لاله کوهی، شیرین‌بیان، خشخاش، پیاز کوهی، بومادران، کاسنی، آویشن، کنگر و... را نام برد.
منبع: کجارو
#تالار_گردشگری_ایران


دریاچه مارمیشو

 

FaTeMeH QaSeMi

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
گوینده انجمن
کپیست انجمن
عضویت
31/8/20
ارسال ها
3,251
امتیاز واکنش
43,173
امتیاز
443
زمان حضور
105 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
گونه‌های جانوری مارمیشو

حیات جانوری مارمیشو به دو دوره تقسیم می‌شود؛ در حال حاضر، حیواناتی اطراف دریاچه زیستگاه مانند خرس، روباه، گرگ و خرگوش است. در حالی که قبلاً بز کوهی، گراز و پلنگ نیز جز جانوران منطقه بوده‌اند. از پرندگان نیز باید به کبک، شاهین، بلدرچین و غیره اشاره کرد. ماهی قزل‌آلا، ماهی سفید و سمور از جمله آبزیان فراوان دریاچه بوده‌اند که به‌دلیل تردد گردشگران و صید بی‌رویه این‌گونه‌ها با کاهش جدی روبه‌رو هستند. علاوه بر این، اثری از سمورها نیز وجود ندارد. با تمام این اوصاف محیط دریاچه کاملا آرام و مناسب ماهیگیری است؛ بنابراین، در لیست لوازم مورد نیاز به سفرتان می‌توانید وسایل ماهیگیری را نیز اضافه کنید.جاذبه‌های اطراف دریاچه: یکی از جالب‌ترین مناظری که در این سفر خواهید دید، چادرهای ایلات و عشایر است که در این منطقه اتراق کرده‌اند. آشنایی با نحوه زندگی عشایر بسیار جذاب است، که در کنار بازدید از دریاچه و دیدن مناظر اطراف آن، می‌تواند خاطره‌انگیز باشد.اگر کمی خوش‌شانس باشید ممکن است در بین راه گذرتان به زنبورداران این منطقه بخورد و این فرصتی است تا بتوانید طعم واقعی عسل طبیعی را به سفره‌تان هدیه کنید. اطراف دریاچه را درختان انبوهی فراگرفته که همچون حلقه‌ای سبزرنگ می‌درخشد که در فصل بهار و تابستان سراسر سبز و در پاییز یک‌پارچه رنگین می‌شود و صحنه‌ای را به وجود می‌آورد که کمتر جایی می‌توانید مشابه آن را ببینید.اگر هم کمی بیشتر اهل هیجان و ماجراجویی باشید، می‌توانید چادر مسافرتی خود را بردارید و چند روزی را در دل این طبیعت زیبا و در همسایگی عشایر مهمان‌نواز و دوست‌داشتنی بگذرانید.در کنار بازدید و اتراق در کنار دریاچه مارمیشو می‌توانید از آبشار زیبایی که در نزدیکی دریاچه و در مسیر رودخانه نازلوچای قرار گرفته است، دیدن کنید. این آبشار فصلی است و در فصل بارندگی از میان صخره‌های کوه‌های اطراف رودخانه نازلوچای به آن می‌ریزد.
بهترین فصل برای بازدید از دریاچه ارومیه.فصل تابستان بهترین فرصت برای بازدید از دریاچه مارمیشو است. به‌دلیل کوهستانی بودن منطقه و شرایط جوی بهتر است از سفر در فصل زمستان به این منطقه خودداری کنید.
منبع: ویکی پدیا
#تالار_گردشگری_ایران


دریاچه مارمیشو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا