- عضویت
- 28/3/20
- ارسال ها
- 962
- امتیاز واکنش
- 4,223
- امتیاز
- 278
- محل سکونت
- Bookland
- زمان حضور
- 80 روز 11 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع: سایت چطور
مطمئنا شما هم دربارهی خواص گردو با پنیر یا خواص گردو با عسل چیزهایی شنیدهاید. اما واقعا خواص گردو را چقدر میشناسید؟ هزاران سال است که گردو در رژیم غذایی بشریت نقش مهمی ایفا میکند. گردو نسبت به سایر مواد مغذی از مقدار زیادی چربیهای امگا ۳ و آنتی اکسیدان برخوردار است. بهبود عملکرد مغز، پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان از خواص گردو محسوب میشود. در اغلب اوقات گردو را به عنوان یک میان وعده استفاده میکنند. گردو با پنیر، گردو با عسل، گردو در خورشها، دسرها، کیکها و… مصرف میشود. همچنین از این مغز، برای تهیهی روغن گردو استفاده میشود که قیمت بالایی نیز دارد.
ارزش غذایی گردو:
چربی، بیشترین قسمت تشکیلدهندهی گردو است که ۶۵٪ آن را شامل میشود. گردو محتوی مقدار کمی پروتئین (۱۵٪) و مقدار اندکی کربوهیدرات است. بیشتر کربوهیدرات موجود در گردو بهصورت فیبر ذخیره شده است. گردو منبع خوبی برای تأمین برخی ویتامینها و اسید فولیک محسوب میشود. در ادامه ارزش غذایی و خواص گردو را بهتر میشناسید.
چربی:
چربی اکثر کالری گردو و ۶۵٪ وزن آن را تشکیل میدهد. این امر گردو را به غذایی با کالری و چگالی انرژی بالا تبدیل کرده است. چگالی انرژی بالا به معنای بالا بودن کالری یک مادهی غذایی نسبت به حجم آن است.
اگرچه گردو سرشار از چربی و کالری است، اما جایگزینی آن با سایر مواد غذایی موجود در رژیم غذایی، باعث چاقی و اضافه وزن نمیشود. گردو از لحاظ دارا بودن چربیهای چنداشباعنشده از بیشتر مغزها غنیتر است. فراوانترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده میشود.
همچنین گردو دارای درصد نسبتا بالایی اسید چرب امگا-۳ است که آلفا لینولنیک اسید (ALA) نامیده میشود. مقدار این اسید چرب در گردو ۸ تا ۱۴ درصد کل محتوای چربی گردو است. در واقع گردو تنها مغزی است که این مقدار قابل توجه از اسید چرب امگا-۳ را در خود دارد و این اسید چرب مسئول بخش بزرگی از خواص گردو است. آلفا لینولنیک اسید برای سلامت قلب، کاهش التهابات و بهبود ترکیب چربی خون مفید است. همچنین آلفا لینولنیک اسید میتواند پیشساز اسیدهای چرب امگا-۳ بلندزنجیر EPA و DHA باشد که فواید بیشماری برای سلامتی دارند.
ویتامین ها و مواد معدنی:
گردو منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از جملهی آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
گردو حاوی ترکیبات زیستفعال گیاهی است. این مواد حاوی آنتیاکسیدانها هستند و بیشتر در پوست قهوهای نازک اطراف گردو وجود دارند. بر اساس مطالعهای که در آمریکا بر روی میزان آنتیاکسیدان موجود در ۱۱۱۳ مادهی غذایی پُرمصرف انجام شد، گردو رتبهی دوم را بهدست آورد. سایر ترکیبات گیاهی قابل ذکر موجود در گردو عبارتند از:
مطمئنا شما هم دربارهی خواص گردو با پنیر یا خواص گردو با عسل چیزهایی شنیدهاید. اما واقعا خواص گردو را چقدر میشناسید؟ هزاران سال است که گردو در رژیم غذایی بشریت نقش مهمی ایفا میکند. گردو نسبت به سایر مواد مغذی از مقدار زیادی چربیهای امگا ۳ و آنتی اکسیدان برخوردار است. بهبود عملکرد مغز، پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان از خواص گردو محسوب میشود. در اغلب اوقات گردو را به عنوان یک میان وعده استفاده میکنند. گردو با پنیر، گردو با عسل، گردو در خورشها، دسرها، کیکها و… مصرف میشود. همچنین از این مغز، برای تهیهی روغن گردو استفاده میشود که قیمت بالایی نیز دارد.
ارزش غذایی گردو:
چربی، بیشترین قسمت تشکیلدهندهی گردو است که ۶۵٪ آن را شامل میشود. گردو محتوی مقدار کمی پروتئین (۱۵٪) و مقدار اندکی کربوهیدرات است. بیشتر کربوهیدرات موجود در گردو بهصورت فیبر ذخیره شده است. گردو منبع خوبی برای تأمین برخی ویتامینها و اسید فولیک محسوب میشود. در ادامه ارزش غذایی و خواص گردو را بهتر میشناسید.
چربی:
چربی اکثر کالری گردو و ۶۵٪ وزن آن را تشکیل میدهد. این امر گردو را به غذایی با کالری و چگالی انرژی بالا تبدیل کرده است. چگالی انرژی بالا به معنای بالا بودن کالری یک مادهی غذایی نسبت به حجم آن است.
اگرچه گردو سرشار از چربی و کالری است، اما جایگزینی آن با سایر مواد غذایی موجود در رژیم غذایی، باعث چاقی و اضافه وزن نمیشود. گردو از لحاظ دارا بودن چربیهای چنداشباعنشده از بیشتر مغزها غنیتر است. فراوانترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده میشود.
همچنین گردو دارای درصد نسبتا بالایی اسید چرب امگا-۳ است که آلفا لینولنیک اسید (ALA) نامیده میشود. مقدار این اسید چرب در گردو ۸ تا ۱۴ درصد کل محتوای چربی گردو است. در واقع گردو تنها مغزی است که این مقدار قابل توجه از اسید چرب امگا-۳ را در خود دارد و این اسید چرب مسئول بخش بزرگی از خواص گردو است. آلفا لینولنیک اسید برای سلامت قلب، کاهش التهابات و بهبود ترکیب چربی خون مفید است. همچنین آلفا لینولنیک اسید میتواند پیشساز اسیدهای چرب امگا-۳ بلندزنجیر EPA و DHA باشد که فواید بیشماری برای سلامتی دارند.
ویتامین ها و مواد معدنی:
گردو منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از جملهی آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مس: این مادهی معدنی موجب تقویت سلامت قلب میشود. کمک به عملکرد سیستم ایمنی بدن، استخوانها و اعصاب نیز از سایر وظایف این مادهی معدنی است.
- اسید فولیک: با عنوان فولات و ویتامین B۹ نیز شناخته میشود. اسید فولیک وظایف زیستی (بیولوژیکی) بسیاری برعهده دارد. کمبود ویتامین B۹ در دوران باعث تولد نوزاد ناقص میشود.
- فسفر: نزدیک به ۱٪ بدن ما را فسفر تشکیل میدهد. این مادهی معدنی بهطور عمده در استخوانها یافت میشود و وظایف بسیاری را در بدن برعهده دارد.
- ویتامین B۶: این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی و سلامت دستگاه عصبی کمک میکند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی (آنمی) میشود.
- منگنز: بیشترین مقدار این مادهی معدنی مهم در مغزها، غلات کامل، میوهها و سبزیجات یافت میشود.
- ویتامین E: گاما-توکوفرول مؤثرترین شکل ویتامین E در مبارزه با انواع سرطان است. گردو محتوی مقدار زیادی از این شکل ویتامین E است.
گردو حاوی ترکیبات زیستفعال گیاهی است. این مواد حاوی آنتیاکسیدانها هستند و بیشتر در پوست قهوهای نازک اطراف گردو وجود دارند. بر اساس مطالعهای که در آمریکا بر روی میزان آنتیاکسیدان موجود در ۱۱۱۳ مادهی غذایی پُرمصرف انجام شد، گردو رتبهی دوم را بهدست آورد. سایر ترکیبات گیاهی قابل ذکر موجود در گردو عبارتند از:
- الاجیک اسید (Ellagic acid): این آنتیاکسیدان به همراه ترکیبات مشابه دیگری مانند الاجیتانین بهمقدار فراوانی در گردو یافت میشود. الاجیک اسید میتواند احتمال بروز بیماریهای قلبی و سرطانها را کاهش بدهد.
- کاتچین (Catechin): کاتچین یک فلاونوئید با خواص بسیاری برای سلامت بدن است. کمک به سلامت قلب از فواید کاتچین است.
- ملاتونین (Melatonin): این هورمون به تنظیم ساعت بیولوژیک بدن کمک میکند. این آنتیاکسیدان قدرتمند قادر است احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش بدهد.
- اسید فیتیک (Phytic acid): اسید فیتیک با عنوان فیتات نیز شناخته میشود. اسید فیتیک میتواند جذب برخی مواد معدنی مانند زینک و آهن را در دستگاه گوارشی مختل کند.
خواص گردو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com