خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Ryhwn

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
28/3/20
ارسال ها
963
امتیاز واکنش
4,206
امتیاز
278
محل سکونت
Bookland
زمان حضور
80 روز 11 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع: بیتوته
خواص معجزه آسای سنجد

امروزه شیوع و گسترش "پوکی استخوان" و بیماریهایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن است!

در طب سنتی ایرانی ــ اسلامی راهکارهای مختلف ساده ای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکی های شگفت انگیز و در دسترس همه که تأثیرات معجزه آسایی را دارد، معرفی می‌کنیم.

چرا باید "سنجد" را جدی بگیریم:
از ائمه اطهار(ع) روایت شده که "سنجد" گوشتش گوشت می آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می رویاند.

از سنجد می توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند؛ بازوها و ساق ها را نیرومند می کند.

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می کند.

سنجد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می رود.

سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می شود.

سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان ــ به عنوان چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان ــ اثرات معجزه آسایی دارد؛ می توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده اند!

ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بی نظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می توان آن را با شیر میل کرد.

در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است.


خواص سنجد

 
  • تشکر
Reactions: parädox

Ryhwn

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
28/3/20
ارسال ها
963
امتیاز واکنش
4,206
امتیاز
278
محل سکونت
Bookland
زمان حضور
80 روز 11 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم:

اگر می توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیاب کنید اما اگر آسیاب ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیاب شما را خراب کند، می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.

یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان وعده میل کنید.

با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.
دیگر خواص سنجد:
بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C و K در بدن است.
• دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است.
• خاصیت ضدالتهابی دارد و التهابات معده و روده را می زداید.
پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.
• ضد تب و درد است.
• مقوی قلب است.
• سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین می دهد.
• پودر هسته آن، غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می توان آن را با شیر میل کرد.
• از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می شود.
• کم کالری و مقوی معده است.
• سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌‌کند و برای رشد مو مفید است.
• پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.


خواص سنجد

 
  • تشکر
Reactions: parädox
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا