خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کیش لورن
    • خمیر پای
    • ژامبون یا سوسیس 200 گرم
    • پنیر سوئیسی رنده شده 1 فنجان
    • پیاز کوچک ریز شده 1 عدد
    • تخم مرغ زده شده 4 عدد
    • خامه 2 فنجان
    • نمک 3/4 قاشق چایخوری
    • شکر 1/4 قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
    • روغن 1 قاشق
    • پودر آویشن 1 قاشق چایخوری


کیش لورن

طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را قطعه قطعه و چهارگوش ببرید. آنها را در روغن سرخ کنید و تفت دهید. سپس آنها را کنار بگذارید. خمیر پای را در کف قالب مورد نظرتان پهن کنید. ژامبون یا سوسیس ها را همراه با پنیر و پیاز خرد شده داخل خمیر پای بریزید.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ، خامه، نمک، شکر و فلفل را باهم خوب هم بزنید. مخلوط را روی مواد پای بریزید.

ظرف پای را 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. سپس حرارت را به 150 درجه درجه سانتی گراد کاهش دهید و پای را 30 دقیقه دیگر در حرارت فر بپزید. پس از خارج کردن قالب از فر آن را 10 دقیقه قرار دهید تا خنک شود. سپس پای خوشمزه را با پودر آویشن سرو کنید.

#ایران کوک


کیش لورن

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا