- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
نمونه رژیم دیابتی برای مبتلایان به دیابت نوع 2
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در جذب گلوکز کافی به داخل سلول مشکل دارند. زمانی که قند نتواند به جایی که باید برسد منجر به افزایش قند در جریان خون می شود و می تواند عوارضی مانند آسیب کلیه ، عصب ، چشم و بیماری های قلبی عروقی را در پی داشته باشد.
غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین که باعث افزایش متوسط قند خون می شود گزینه های بهتری برای مبتلایان به دیابت هستند. کنترل شاخص گلیسمی می تواند در جلوگیری از عوارض طولانی مدت دیابت نوع 2 کمک کند. پنج غذای مغذی برای افراد مبتلا به دیابت شامل دانه های چیا، ماهی سالمون، سرکه بالزامیک سفید، دارچین و عدس است.
دیابت نوع 2 چیست؟
دیابت نوع 2 با گذشت زمان و به دلیل مشکل در رساندن قند (گلوکز) کافی به سلول های بدن ایجاد می شود. (سلول ها از قند برای سوخت / انرژی استفاده می کنند.) قند (گلوکز) بهترین سوخت برای سلول های عضلانی و مغزی است، اما بدن برای انتقال آن به سلول ها به انسولین نیاز دارد. وقتی انسولین در سطح پایین قرار دارد و نتواند وارد سلول ها شود، منجر به افزایش سطح قند خون می شود.
با گذشت زمان سلول ها در برابر انسولین مقاومت می کنند اما پانکراس به ترشح انسولین بیشتری برای انتقال قند به سلول ها نیاز دارد به همین دلیل قند بیشتری در خون باقی می ماند زیرا پانکراس در نهایت قادر به ترشح انسولین کافی نیست تا قند را برای تامین انرژی به سلول ها منتقل کند.
چه مواد غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 توصیه می شود؟
برنامه غذایی افراد دیابتی می تواند از دستورات مختلفی پیروی کند و دارای نسبت متغیری از چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها باشد.
بهتر است در برنامه غذایی افراد دیابتی سبزیجات، قندهای طبیعی گنجانده شود.
کربوهیدرات های مصرف شده باید گلیسمی کمی داشته و از سبزیجات تامین شود.
چربی و پروتئین های مصرف شده در درجه اول باید از منابع گیاهی تأمین شود.
شاخص گلیسمی :
کربوهیدرات ها مواد اصلی در غذایی هستند که باعث افزایش قند خون می شوند. شاخص و بار گلیسمی قند خون اصطلاحات علمی مورد استفاده برای اندازه گیری تأثیر کربوهیدرات بر قند خون است.
غذاهایی با بار گلیسمی پایین (شاخص)، قند خون را به میزان متوسط بالا می برند و بنابراین گزینه های بهتری برای افراد دیابتی هستند.
مهمترین عواملی که میزان قند خون یک ماده غذایی (یا وعده غذایی) را تعیین می کند، مقدار فیبر، چربی و پروتئین موجود در آن است.
منبع:نمناک
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در جذب گلوکز کافی به داخل سلول مشکل دارند. زمانی که قند نتواند به جایی که باید برسد منجر به افزایش قند در جریان خون می شود و می تواند عوارضی مانند آسیب کلیه ، عصب ، چشم و بیماری های قلبی عروقی را در پی داشته باشد.
غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین که باعث افزایش متوسط قند خون می شود گزینه های بهتری برای مبتلایان به دیابت هستند. کنترل شاخص گلیسمی می تواند در جلوگیری از عوارض طولانی مدت دیابت نوع 2 کمک کند. پنج غذای مغذی برای افراد مبتلا به دیابت شامل دانه های چیا، ماهی سالمون، سرکه بالزامیک سفید، دارچین و عدس است.
دیابت نوع 2 چیست؟
دیابت نوع 2 با گذشت زمان و به دلیل مشکل در رساندن قند (گلوکز) کافی به سلول های بدن ایجاد می شود. (سلول ها از قند برای سوخت / انرژی استفاده می کنند.) قند (گلوکز) بهترین سوخت برای سلول های عضلانی و مغزی است، اما بدن برای انتقال آن به سلول ها به انسولین نیاز دارد. وقتی انسولین در سطح پایین قرار دارد و نتواند وارد سلول ها شود، منجر به افزایش سطح قند خون می شود.
با گذشت زمان سلول ها در برابر انسولین مقاومت می کنند اما پانکراس به ترشح انسولین بیشتری برای انتقال قند به سلول ها نیاز دارد به همین دلیل قند بیشتری در خون باقی می ماند زیرا پانکراس در نهایت قادر به ترشح انسولین کافی نیست تا قند را برای تامین انرژی به سلول ها منتقل کند.
چه مواد غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 توصیه می شود؟
برنامه غذایی افراد دیابتی می تواند از دستورات مختلفی پیروی کند و دارای نسبت متغیری از چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها باشد.
بهتر است در برنامه غذایی افراد دیابتی سبزیجات، قندهای طبیعی گنجانده شود.
کربوهیدرات های مصرف شده باید گلیسمی کمی داشته و از سبزیجات تامین شود.
چربی و پروتئین های مصرف شده در درجه اول باید از منابع گیاهی تأمین شود.
شاخص گلیسمی :
کربوهیدرات ها مواد اصلی در غذایی هستند که باعث افزایش قند خون می شوند. شاخص و بار گلیسمی قند خون اصطلاحات علمی مورد استفاده برای اندازه گیری تأثیر کربوهیدرات بر قند خون است.
غذاهایی با بار گلیسمی پایین (شاخص)، قند خون را به میزان متوسط بالا می برند و بنابراین گزینه های بهتری برای افراد دیابتی هستند.
مهمترین عواملی که میزان قند خون یک ماده غذایی (یا وعده غذایی) را تعیین می کند، مقدار فیبر، چربی و پروتئین موجود در آن است.
منبع:نمناک
برنامه غذایی مخصوص دیابتی های نوع 2
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com