خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

NAZI_KH

مدیر تالار گردشگری جهان
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
7/3/21
ارسال ها
1,228
امتیاز واکنش
19,563
امتیاز
373
محل سکونت
یک دنیای فراموش شده
زمان حضور
150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
عطر و طعم‌هایی دلچسب در سریلانکا

معرفی غذاهای سریلانکا

سریلانکا را به خاطر شکل آن روی نقشه، مروارید اقیانوس هند لقب داده اند، اما اگر بخواهیم از زاویه ای دیگر به این کشور نگاه کنیم باید به آن لقب سرزمین برنج و کاری را بدهیم. در غذاهای سریلانکایی از میوه های محلی‌ای مانند نارگیل به وفور استفاده می‌شود. همچنین غذاهای دریایی و استفاده از ادویه های مختلف در این کشور بسیار رایج است. در اینجا غذاهایی از سریلانکا را به شما معرفی می کنیم که در سفر تان به این کشور حتما باید آن ها را بچشید. با الی گشت همراه باشید:

کاری ماهی ترش (Fish ambul thiyal):

همان طور که از جزیره ای در اقیانوس هند انتظار می رود، غذاهای دریایی نقش مهمی منوی غذاهای سریلانکایی دارند. کاری ماهی ترش یکی از محبوبترین انواع ماهی با کاری در این کشور است. این نوع ماهی، ماهی‌ای است به بزرگی ماهی تن که آن را به قطعات مکعبی کوچکی می برند. این قطعات را در ترکیبی از ادویه های فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، سیر و برگ کاری سرخ می کنند. نوعی میوه محلی کوچک به این غذا اضافه می شود که طعم ترش و عطر خوش آن را ایجاد می کند. کاری ماهی ترش بهتر است با برنج سرو شود. ریشه این غذا از جنوب سریلانکاست، اما می توانید آن را در در رستوران های سراسر کشور پیدا کنید.

کوتو (Kottu):

اگر در سریلانکا، وسط شلوغی بازارها صدای بهم خوردن تو قطعه فلزی را شنیدید بدانید که کوتو فاصله چندانی با شما ندارد. کوتو در سریلانکا نقش همبرگر را برعهده دارد. همه عاشق غذاهای سریع و چرب و خوشمزه هستند. این غذا چیزی شبیه برنج سرخ شده است و البته به جای برنج از godamba roti استفاده می شود. وقتی جایی کوتو سفارش می دهید مواد تشکیل دهنده آن را خودتان انتخاب می کنید. نتیجه انتخابتان ترکیب خوشمزه ای از قطعات خمیر طعم دار همراه با ادویه خواهد بود. کوتو را با نوعی سس کاری تند سرو می کنند. بعضی از آشپزها همزمان با درست کردن کوتو و همان طور که ابزار فلزی شان را به هم می زنند ترانه خاصی را می خوانند.

لامپرایس (Lamprais):

یکی از فرهنگ هایی که با فرهنگ سریلانکایی ادغام شده، فرهنگ هلندی است.

Lamprais هم واژه ای است که از دو واژه هلندی به معنای توده و برنج ساخته شده است. این غذا ترکیبی است از گوشت، برنج، فلفل قرمز و سمبل (سریلانکایی ها به ترکیبات خامی که به عنوان چاشنی غذاها یا سالادها استفاده می کنند سمبل می گویند). این مواد را در برگ موز می پیچند و بخارپز می کنند. این غذا اغلب با ادویه هایی مثل میخک و دارچین طعم دار می شود. در دستور اصلی لامپرایس از گوشت قرمز استفاده می شود اما گاهی در این غذا را از مرغ و تخم مرغ هم استفاده می شود.

هوپرز (Hoppers):

هوپرز به نوعی همان پنکیک سریلانکایی است. خمیر آن از آرد برنج، شیر نارگیل و کمی شکر درست می شود. با ملاقه قدری از این خمیر را کف تابه ای کوچک میریزند و حین سرخ کردن انقدر تابه را تکان می دهند که خمیر از کف آن جدا شود. هوپرز می تواند شیرین سرو باشد، اما یکی از انواع محبوب هوپرز در سریلانکا نوعی از آن است که به شکل کاسه درست می شود و تخم مرغی را درون آن می شکنند.

گوتو کلا سمبل (Gotu kola sambol)

گوتو کلا رایج ترین غذای گیاهی در سریلانکاست. این غذا از ترکیب موسیر، پودر نارگیل تازه، فلفل قرمز و آب لیمو و نمک و فلفل تهیه شده و همراه با سمبل و کاری و برنج سرو می شود. ترکیبات این غذا را ریز خرد می کنند و سعی می کنند که ترد بماند. عطر و طعم گیاهی گوتو کلا چیزی شبیه به کلم پیچ است.

منبع: الی گشت


عطر و طعم‌هایی دلچسب در سریلانکا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا