Z.A.H.Ř.Ą༻
مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 43,392
- زمان حضور
- 294 روز 3 ساعت 0 دقیقه
نویسنده این موضوع
آرمان آرین (زادهٔ ده آبان ۱۳۶۰ در تهران) نویسنده، پژوهشگر و رماننویس ایرانی است.
آرمان آرین
زاده
۱۰ آبان ۱۳۶۰ (۳۹ سال)
تهران
زمینه کاری
نویسنده و پژوهشگر
ملیت
ایرانی
تحصیلات
فوق لیسانس سینما
دانشگاه
دانشکده سینما و تئاتر، دانشگاه هنر تهران
سبک نوشتاری
اسطورهای، ماورایی-معنوی، فانتزی
شکوفه آذر نویسنده ایرانی ساکن استرالیا، دختر دایی وی هست.
زندگی ادبی
او که با آفرینش اثر سهگانهٔ «پارسیان و من» به دنیای ادبیات شناسانده شد، جوانترین برنده کتاب سال ایران است. همچنین علاوه بر جوایز ملی بسیار، با دریافت لوح تقدیر از سی و یکمین کنگره بینالمللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) دانمارک در سال ۲۰۰۸، در فهرست افتخار این کنگره قرار گرفت.
پارسیان و من نخستین رمان سهگانه خیال پردازی ایرانی است که بر اساس اسطورهها، حماسهها و تاریخ ایران نگاشته شدهاست، و نه تنها ستایش منتقدین و متخصصین حوزه ادبیات را برانگیخته بلکه مخاطبان بسیاری را نیز با خود همراه کردهاست. بطوریکه به گزارش روزنامه شرق، عنوان پرفروشترین رمان نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را به دست آورد.
رمان سهگانه پارسیان و من بازآفرین خلاقی از شاهنامه فردوسی است که با الهام از ساختار سه بخشی آن، برشهایی از سه دوره اسطوره، حماسه و تاریخ ایران را روایت میکند. جلد نخست این کتاب با نام پارسیان و من: کاخ اژدها بیانکنندهٔ داستان ضحاک ماردوش (آژیدهاک) است. جلد دوم با نام پارسیان و من: راز کوه پرنده بیانکنندهٔ پهلوانیهای رستم و شرح هفت خوان او در قالب رمانی جذاب و کتاب سوم هم با نام پارسیان و من: رستاخیز فرا میرسد بیانکنندهٔ داستان کوروش بزرگ است.
سایر آثار آرین نیز، همچون سهگانه پارسیان و من ریشه در فرهنگ و اساطیر کهن ایرانی دارند چرا که آرین بازگشتن به فرهنگ ایرانی و بازسازی آن را نیاز امروز جامعه ایرانی برای تعامل با جهان پرهیاهو میداند.
هر چند که آرین بیشتر با عنوان نویسنده داستانهای فانتزی حوزه کودک و نوجوان شناخته میشود،اما نه تنها مخاطبان آثار او محدود به این حوزه سنی نبوده و آثارش عموماً مخاطبانی از گروههای سنی مختلف را با خود همراه میکنند، بلکه آثارش ژانر و سبک پیچیده و متنوعی را نیز دربرمیگیرند. آرمان آرین در نوشتههایش موفق شدهاست تا با در هم آمیختن مطالعات حوزه سینما و همچنین دانش گسترده در اسطورهها، تاریخ، و ادیان ایرانی، آثاری بغایت تصویری، دراماتیک و خیالانگیز خلق کند. او معتقد است «اگر قصد فعالسازی تخیل در کودکان و نوجوانان را داریم، ابتدا باید در خودمان، آن را فعال کنیم؛ من فکر میکنم نویسنده یا هنرمندی که تخیل، خیالانگیزی و تصورش، ابتر و ناقص است، هرگز نمیتواند اثری به وجود آورد که موجب تخیل و خیالانگیزی در افراد دیگری شود.»
فهرست آثا
کتابهای تاکنون چاپ شده
پارسیان و من - جلد ۱: کاخ اژدها (ضحاک ماردوش)، نشرموج، ۱۳۸۲
پارسیان و من - جلد ۲: راز کوه پرنده (رستم دستان)، نشرموج، ۱۳۸۴
پارسیان و من - جلد ۳: رستاخیز فرا میرسد (کوروش بزرگ)، نشرموج، ۱۳۸۵ (پرفروشترین رمان نوزدهمین نمایشگاه کتاب تهران ۱۳۸۵)
مجموعهٔ پارسیان و من: مجموعه سهگانه در یک جلد، نشرموج، ۱۳۸۶
گوشواره تلخ (مجموعه داستان کوتاه)، نشرموج، ۱۳۸۶. این کتاب در سال ۲۰۱۵ به زبان ترکی و توسط نشر دماوند در ترکیه منتشر شد.
اَشوَزدَنگهِه ۱: اسطورهٔ هماکنون، نشر موج، ۱۳۸۷ (جلد نخست سهگانه اشوزدنگهه)
سِپیتمان (داستان زندگی اَشو زَرتُشت)، نشر ایران بان، ۱۳۸۷
"اَشوَزدَنگهِه ۴: خداوند، جهان، اندیشه (دستنوشتههای شش هزار ساله اَشوَزدَنگهِه)، نشرموج، ۱۳۸۷ (پیوستِ سهگانهٔ اشوزدنگهه)
رؤیای باغ سپید، نشر ایران بان، ۱۳۸۸ (داستان بلند ماورایی - اسطورهای)
راهنمای بازی نامه نویسی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، ۱۳۸۹
افسون نامه، نشر ایران بان، ۱۳۹۰ (داستان بلندِ طنز - سـ*ـیاسی - افسانهای)
کابوس باغ سیاه، نشر ایران بان، ۱۳۹۰ (نخستین داستان بلند اسطورهای ایرانی در ژانر وحشت)
نگارههای اهورایی: دائرةالمعارف تصویری و نمایشی اوستا، نشرموج، ۱۳۹۰
غوغای خموش (مجموعه متنها، سفرنوشتهها، رؤیاها، مقالهها و مناجاتها)، نشر موج، ۱۳۹۰
صد پند هزار بار شنیده، نشر ایران بان، ۱۳۹۱ (کتابی کوچک دربارهٔ حکمت)
آینده کهن ۱": روایت شب نخست، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد یکم سهگانه آینده کهن)
آینده کهن ۲": روایت شب دوم، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد دوم سهگانه آینده کهن)
آینده کهن ۳": روایت شب واپسین، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد سوم سهگانه آینده کهن)
اَشوَزدَنگهِه ۳": حماسهٔ نجات بخش، نشرموج، ۱۳۹۲ (جلد سوم سهگانه اشوزدنگهه)
تاریک روشنا، نشر قطره، ۱۳۹۳ (داستان بلند علمی - تخیلی - عرفانی)
اَشوَزدَنگهِه۲: اهریمنان یکهتاز، نشرموج، ۱۳۹۳ (جلد دوم سهگانه اشوزدنگهه)
پَتَش خُوآرگر ۱: حماسه سرآغاز، نشر افق، ۱۳۹۴ (جلد یکم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
شاهنامَگ: اسطورهها (شش جلد) نشر چکّه، ۱۳۹۴
"تصویر یک روح (نوشتن دربارهٔ نوشتن)"، نشرموج، ۱۳۹۵
"پَتَش خُوآرگر ۲: مردی از تبار اژدها"، نشر افق، ۱۳۹۵ (جلد دوم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
سپیدبال - یک داستان کوتاهِ مصور - نشرموج - ۱۳۹۶
پَتَش خُوآرگَر۳: بر بنیادهای هستی، نشر افق، ۱۳۹۶ (جلد سوم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
«کابوس باغ سیاه»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (نخستین داستان بلند اسطورهای ایرانی در گونه وحشت / دارک فانتزی)
«رویای باغ سپید»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (داستان بلند ماورایی - عرفانی - اسطورهای)
«افسون نامه»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (داستان بلندِ طنز - سـ*ـیاسی - افسانهای)
«سپیتمان» (داستان زندگی اَشو زَرتُشت)، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶
«تاریک روشنا»، بازچاپ، نشر موج ۱۳۹۶ (داستان بلند علمی - تخیلی - عرفانی)
«بوف کر»، نشر موج ۱۳۹۷ (مجموعه هفت داستان کوتاه)
«ناب دانه ها» (گزیده متون عرفانی و حکایتهای اخلاقی) گردآوری: مرحوم محبوب آرین، به کوشش: آرمان آرین، نشر موج ۱۳۹۷
"پَتَش خُوآرگر ۴: از ژرفای تاریکی»، نشر افق، ۱۳۹۹ (جلد چهارم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
آثار تصویری و نمایشی ویرایش
نگارش بازی نامه رایانهای گرشاسپ: گرز ثریت، نخستین بازی کامپیوتری فاخر ایرانی، ۱۳۸۸ (شرکت فن افزار شریف)
نگارش بازی نامه رایانهای سیاوش یا نام اولیهٔ «کیخسرو: دلاوران دوازده رخ»، ۱۳۹۰ (شرکت سورنا پردازش)
نگارش بازی نامه رایانهای گُرگین، ۱۳۹۱ (شرکت فطرس رایانه)
نگارش چهار قسمت از ۱۳ قسمت پویانمایی آریو (شرکت پارسیما - کارگردان: مجید شاکری) که به عنوان انیمیشن سینمایی افسانه سرزمین گوهران در بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به نمایش درآمد.
تهیه، نگارش و کارگردانی فیلم مستند روزها دربارهٔ زندگی استاد دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن، ۱۳۸۲
تهیه، نگارش و کارگردانی فیلم کوتاه داستانی برف باستانی:۱۷۲۷ دربارهٔ مرد نمکی، ۱۳۷۹
مشاور فیلم مستند کوتاه پیرمرد و دنیا دربارهٔ مهدی آذریزدی (کارگردان: پوریا آذربایجانی) ۱۳۸۸
ساخت مستند کوتاه همشهری کِرم، ۱۳۹۲
نگارش بازی نامهٔ رایانهای رُستم نامه ۱۳۹۴ (شرکت بازی سازی خورشید برتر)
منبه: ویکی پدیا
آرمان آرین
زاده
۱۰ آبان ۱۳۶۰ (۳۹ سال)
تهران
زمینه کاری
نویسنده و پژوهشگر
ملیت
ایرانی
تحصیلات
فوق لیسانس سینما
دانشگاه
دانشکده سینما و تئاتر، دانشگاه هنر تهران
سبک نوشتاری
اسطورهای، ماورایی-معنوی، فانتزی
شکوفه آذر نویسنده ایرانی ساکن استرالیا، دختر دایی وی هست.
زندگی ادبی
او که با آفرینش اثر سهگانهٔ «پارسیان و من» به دنیای ادبیات شناسانده شد، جوانترین برنده کتاب سال ایران است. همچنین علاوه بر جوایز ملی بسیار، با دریافت لوح تقدیر از سی و یکمین کنگره بینالمللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) دانمارک در سال ۲۰۰۸، در فهرست افتخار این کنگره قرار گرفت.
پارسیان و من نخستین رمان سهگانه خیال پردازی ایرانی است که بر اساس اسطورهها، حماسهها و تاریخ ایران نگاشته شدهاست، و نه تنها ستایش منتقدین و متخصصین حوزه ادبیات را برانگیخته بلکه مخاطبان بسیاری را نیز با خود همراه کردهاست. بطوریکه به گزارش روزنامه شرق، عنوان پرفروشترین رمان نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را به دست آورد.
رمان سهگانه پارسیان و من بازآفرین خلاقی از شاهنامه فردوسی است که با الهام از ساختار سه بخشی آن، برشهایی از سه دوره اسطوره، حماسه و تاریخ ایران را روایت میکند. جلد نخست این کتاب با نام پارسیان و من: کاخ اژدها بیانکنندهٔ داستان ضحاک ماردوش (آژیدهاک) است. جلد دوم با نام پارسیان و من: راز کوه پرنده بیانکنندهٔ پهلوانیهای رستم و شرح هفت خوان او در قالب رمانی جذاب و کتاب سوم هم با نام پارسیان و من: رستاخیز فرا میرسد بیانکنندهٔ داستان کوروش بزرگ است.
سایر آثار آرین نیز، همچون سهگانه پارسیان و من ریشه در فرهنگ و اساطیر کهن ایرانی دارند چرا که آرین بازگشتن به فرهنگ ایرانی و بازسازی آن را نیاز امروز جامعه ایرانی برای تعامل با جهان پرهیاهو میداند.
هر چند که آرین بیشتر با عنوان نویسنده داستانهای فانتزی حوزه کودک و نوجوان شناخته میشود،اما نه تنها مخاطبان آثار او محدود به این حوزه سنی نبوده و آثارش عموماً مخاطبانی از گروههای سنی مختلف را با خود همراه میکنند، بلکه آثارش ژانر و سبک پیچیده و متنوعی را نیز دربرمیگیرند. آرمان آرین در نوشتههایش موفق شدهاست تا با در هم آمیختن مطالعات حوزه سینما و همچنین دانش گسترده در اسطورهها، تاریخ، و ادیان ایرانی، آثاری بغایت تصویری، دراماتیک و خیالانگیز خلق کند. او معتقد است «اگر قصد فعالسازی تخیل در کودکان و نوجوانان را داریم، ابتدا باید در خودمان، آن را فعال کنیم؛ من فکر میکنم نویسنده یا هنرمندی که تخیل، خیالانگیزی و تصورش، ابتر و ناقص است، هرگز نمیتواند اثری به وجود آورد که موجب تخیل و خیالانگیزی در افراد دیگری شود.»
فهرست آثا
کتابهای تاکنون چاپ شده
پارسیان و من - جلد ۱: کاخ اژدها (ضحاک ماردوش)، نشرموج، ۱۳۸۲
پارسیان و من - جلد ۲: راز کوه پرنده (رستم دستان)، نشرموج، ۱۳۸۴
پارسیان و من - جلد ۳: رستاخیز فرا میرسد (کوروش بزرگ)، نشرموج، ۱۳۸۵ (پرفروشترین رمان نوزدهمین نمایشگاه کتاب تهران ۱۳۸۵)
مجموعهٔ پارسیان و من: مجموعه سهگانه در یک جلد، نشرموج، ۱۳۸۶
گوشواره تلخ (مجموعه داستان کوتاه)، نشرموج، ۱۳۸۶. این کتاب در سال ۲۰۱۵ به زبان ترکی و توسط نشر دماوند در ترکیه منتشر شد.
اَشوَزدَنگهِه ۱: اسطورهٔ هماکنون، نشر موج، ۱۳۸۷ (جلد نخست سهگانه اشوزدنگهه)
سِپیتمان (داستان زندگی اَشو زَرتُشت)، نشر ایران بان، ۱۳۸۷
"اَشوَزدَنگهِه ۴: خداوند، جهان، اندیشه (دستنوشتههای شش هزار ساله اَشوَزدَنگهِه)، نشرموج، ۱۳۸۷ (پیوستِ سهگانهٔ اشوزدنگهه)
رؤیای باغ سپید، نشر ایران بان، ۱۳۸۸ (داستان بلند ماورایی - اسطورهای)
راهنمای بازی نامه نویسی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، ۱۳۸۹
افسون نامه، نشر ایران بان، ۱۳۹۰ (داستان بلندِ طنز - سـ*ـیاسی - افسانهای)
کابوس باغ سیاه، نشر ایران بان، ۱۳۹۰ (نخستین داستان بلند اسطورهای ایرانی در ژانر وحشت)
نگارههای اهورایی: دائرةالمعارف تصویری و نمایشی اوستا، نشرموج، ۱۳۹۰
غوغای خموش (مجموعه متنها، سفرنوشتهها، رؤیاها، مقالهها و مناجاتها)، نشر موج، ۱۳۹۰
صد پند هزار بار شنیده، نشر ایران بان، ۱۳۹۱ (کتابی کوچک دربارهٔ حکمت)
آینده کهن ۱": روایت شب نخست، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد یکم سهگانه آینده کهن)
آینده کهن ۲": روایت شب دوم، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد دوم سهگانه آینده کهن)
آینده کهن ۳": روایت شب واپسین، نشر زعفران، ۱۳۹۲ (جلد سوم سهگانه آینده کهن)
اَشوَزدَنگهِه ۳": حماسهٔ نجات بخش، نشرموج، ۱۳۹۲ (جلد سوم سهگانه اشوزدنگهه)
تاریک روشنا، نشر قطره، ۱۳۹۳ (داستان بلند علمی - تخیلی - عرفانی)
اَشوَزدَنگهِه۲: اهریمنان یکهتاز، نشرموج، ۱۳۹۳ (جلد دوم سهگانه اشوزدنگهه)
پَتَش خُوآرگر ۱: حماسه سرآغاز، نشر افق، ۱۳۹۴ (جلد یکم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
شاهنامَگ: اسطورهها (شش جلد) نشر چکّه، ۱۳۹۴
"تصویر یک روح (نوشتن دربارهٔ نوشتن)"، نشرموج، ۱۳۹۵
"پَتَش خُوآرگر ۲: مردی از تبار اژدها"، نشر افق، ۱۳۹۵ (جلد دوم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
سپیدبال - یک داستان کوتاهِ مصور - نشرموج - ۱۳۹۶
پَتَش خُوآرگَر۳: بر بنیادهای هستی، نشر افق، ۱۳۹۶ (جلد سوم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
«کابوس باغ سیاه»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (نخستین داستان بلند اسطورهای ایرانی در گونه وحشت / دارک فانتزی)
«رویای باغ سپید»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (داستان بلند ماورایی - عرفانی - اسطورهای)
«افسون نامه»، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶ (داستان بلندِ طنز - سـ*ـیاسی - افسانهای)
«سپیتمان» (داستان زندگی اَشو زَرتُشت)، بازچاپ، نشر پریان، ۱۳۹۶
«تاریک روشنا»، بازچاپ، نشر موج ۱۳۹۶ (داستان بلند علمی - تخیلی - عرفانی)
«بوف کر»، نشر موج ۱۳۹۷ (مجموعه هفت داستان کوتاه)
«ناب دانه ها» (گزیده متون عرفانی و حکایتهای اخلاقی) گردآوری: مرحوم محبوب آرین، به کوشش: آرمان آرین، نشر موج ۱۳۹۷
"پَتَش خُوآرگر ۴: از ژرفای تاریکی»، نشر افق، ۱۳۹۹ (جلد چهارم از پنج گانهٔ بزرگ پتش خوآرگر)
آثار تصویری و نمایشی ویرایش
نگارش بازی نامه رایانهای گرشاسپ: گرز ثریت، نخستین بازی کامپیوتری فاخر ایرانی، ۱۳۸۸ (شرکت فن افزار شریف)
نگارش بازی نامه رایانهای سیاوش یا نام اولیهٔ «کیخسرو: دلاوران دوازده رخ»، ۱۳۹۰ (شرکت سورنا پردازش)
نگارش بازی نامه رایانهای گُرگین، ۱۳۹۱ (شرکت فطرس رایانه)
نگارش چهار قسمت از ۱۳ قسمت پویانمایی آریو (شرکت پارسیما - کارگردان: مجید شاکری) که به عنوان انیمیشن سینمایی افسانه سرزمین گوهران در بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به نمایش درآمد.
تهیه، نگارش و کارگردانی فیلم مستند روزها دربارهٔ زندگی استاد دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن، ۱۳۸۲
تهیه، نگارش و کارگردانی فیلم کوتاه داستانی برف باستانی:۱۷۲۷ دربارهٔ مرد نمکی، ۱۳۷۹
مشاور فیلم مستند کوتاه پیرمرد و دنیا دربارهٔ مهدی آذریزدی (کارگردان: پوریا آذربایجانی) ۱۳۸۸
ساخت مستند کوتاه همشهری کِرم، ۱۳۹۲
نگارش بازی نامهٔ رایانهای رُستم نامه ۱۳۹۴ (شرکت بازی سازی خورشید برتر)
منبه: ویکی پدیا
بیوگرافی آرمان آرین | نویسنده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: