- امتیاز واکنش
- 23,591
- زمان حضور
- 104 روز 16 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام خوشگلا
باز هم من آمده ام
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه من توی این تاپیک قراره بهترین کاربر هرگروه رو با توجه به نمراتی که بهم میدن بذارم
به دوستانی که توی دو دوره بهترین نمره رو کسب کنن از طرف خودم و خودشون ( کیا؟) جایزه تعلق میگیره
این کاربران شامل مدیرای خوبمون هم میشن(چه آزمایشی و چه رسمی )
کسانی که مرخصی باشن نمره ای براشون حساب نمیشه در نتیجه حتی اگر کارشون خوب باشه هم کاری از من برنمیاد.
حالا کیا به من نمره میدن؟
نمره مدیرارو که خودم و The unborn میدیم
اما نمره کاربرای رنک دار دیگه رو مدیراشون به ما میدن
از همینجا به مدیرای عزیز میگم، ابدا ارفاقی در کار نباید داشته باشید چون حق بچه های دیگه پایمال میشه
دوستانی که رنک دستیار دارن هم با توجه به ارزیابی مدیرشون و ارشد ها بهشون نمره تعلق خواهد گرفت و بهترین دستیار هم در اینجا مشخص میشه.
و نکته مهم دیگه اینکه از هر گروه فقط یک نفر انتخاب میشه
پس نهایت تلاش خودتون رو برای کسب نمره بکنید
*توجه این تاپیک اختصاصی رمان 98 می باشد !
باز هم من آمده ام
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه من توی این تاپیک قراره بهترین کاربر هرگروه رو با توجه به نمراتی که بهم میدن بذارم
به دوستانی که توی دو دوره بهترین نمره رو کسب کنن از طرف خودم و خودشون ( کیا؟) جایزه تعلق میگیره
این کاربران شامل مدیرای خوبمون هم میشن(چه آزمایشی و چه رسمی )
کسانی که مرخصی باشن نمره ای براشون حساب نمیشه در نتیجه حتی اگر کارشون خوب باشه هم کاری از من برنمیاد.
حالا کیا به من نمره میدن؟
نمره مدیرارو که خودم و The unborn میدیم
اما نمره کاربرای رنک دار دیگه رو مدیراشون به ما میدن
از همینجا به مدیرای عزیز میگم، ابدا ارفاقی در کار نباید داشته باشید چون حق بچه های دیگه پایمال میشه
دوستانی که رنک دستیار دارن هم با توجه به ارزیابی مدیرشون و ارشد ها بهشون نمره تعلق خواهد گرفت و بهترین دستیار هم در اینجا مشخص میشه.
و نکته مهم دیگه اینکه از هر گروه فقط یک نفر انتخاب میشه
پس نهایت تلاش خودتون رو برای کسب نمره بکنید
*توجه این تاپیک اختصاصی رمان 98 می باشد !
اطلاعیه برترین کاربر رنگی هر ماه | اختصاصی رمان 98
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com