خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

فاطمه میرحسینی

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/3/21
ارسال ها
20
امتیاز واکنش
74
امتیاز
133
سن
22
زمان حضور
2 روز 10 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
1- اولويت‌بندي دروس اختصاصي

بيشتر مشاوران و افرادي که کنکور موفقي را پشت سر گذرانده‌اند، معتقدند که سؤالات دفترچه را بايد بترتيب پاسخ داد. شما نيز سعي کنيد که اين موضوع را در تمرين‌هاي تست زني انجام دهيد تا بعداً به صورت راحت‌تر بتوانيد به تست‌زني در کنکور مبادرت نماييد. بعد از اينکه تمام سؤالات ساده همه درس‌ها را جواب داديد و مطمين شديد که ديگر سؤال ساده‌اي براي جواب دادن وجود ندارد، مدت مشخصي را بسته به زمان باقي‌مانده (مثلاً نيم ساعت) براي درس‌هاي داراي ضريب بالاتر (مثلاً درس‌هاي ضريب چهار) کنار بگذاريد و سعي کنيد که به سؤالات بيشتري از آن درس‌ها تا حد امکان جواب دهيد.


2- توجه به درس‌هاي با انحراف معيار منفي بالا

درس‌هايي که خيلي‌ها از آنها بيزارند و اصلاً در کنکور به آنها اعتنايي نمي‌کنند ، ‏مي‏توانند براي شما الهه شانس باشند؛ مثلاً در گروه آزمايشي علوم انساني ، داوطلبان از تست‌هاي رياضي بيزارند. در گروه آزمايشي علوم تجربي، درس‌هاي رياضي و فيزيک کمتر طرفدار دارد . در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني نيز، درس شیمی کمتر طرفدار دارد. هنگام تمرين تست‌زني سرعتي سعي کنيد به اين درس‌ها توجه کنيد و به هر چند تست که مي‌توانيد از اين دروس جواب دهيد، پاسخ دهيد. پرداختن به اين موضوع باعث خواهد شد تا وضعيت شما در ميان ساير داوطلبان بهتر شود؛ البته اگر اين درس‌ها را اصلاً مطالعه نکرده‌ايد، نگران نباشيد و تمرکز خود را روي درس‌هاي ديگر قرار داده و وقت خود را به آن دروس اختصاص دهيد.


3- لازم نيست که همه مطالب يک تست را بدانيد

براي پاسخ دادن به بعضي از تست‌ها، نياز به دانستن همه مطالب مورد نظر طراح نيست و فقط با دانستن بخشي از تست،‏ مي‏توانيد گزينه‌هاي نادرست را از درست جدا کنيد و خود را به جواب صحيح برسانيد؛ پس، از همين الان سعي کنيد تا اين مهارت را در خود پرورش داده يا بالا ببريد؛ زيرا مي‌توانيد با دانستن بخشي از تست و دقت در نکته خواسته شده، جواب را پيدا کنيد.


4- پرهيز از استفاده از راه حل‌هاي طولاني

معمولاً در درس‌هاي فيزيک و شیمی و رياضي، که سؤالات کنکور به صورت مساله‏ است، جواب‌ها نياز به راه حل‌هاي طولاني ندارند و عمدتاً يک يا دو نکته خاص مورد نظر طراح ‏هستند؛ بنابراين، هنگام حل اين تست‌ها، اگر ديديد که به محاسبات طولاني و استفاده از فرمول‌هاي زياد نياز است، بلافاصله بايد متوجه شويد که از نکته مورد نظر طراح دور افتاده يا در جايي اشتباه کرده‌ايد. در بسياري از موارد نيز شکل کشيدن يا عدد گذاري در سؤالات رياضي در رسيدن به جواب صحيح، کمک زيادي مي‌کند؛ پس اين نکات را نيز به خاطرتان بسپريد و طبق آن به تمرينات تست‌زني خود ادامه دهيد.

نکته ديگري که در اينجا مي‌توان عنوان کرد، اين است که بسياري از دوستان، وقتي به سؤال دشواري برخورد مي‌کنند، از اينکه مي‌توانند آن را به طور کامل حل کنند، خوشحال مي‌شوند. آنها بعد از فرمول‌نويسي و جاي‌گذاري اعداد، به اندازه کافي به محاسبات و عمليات اهميت نمي‌دهند و وقتي به جواب نزديک مي‌شوند، خوشحال از رسيدن به جواب نهايي، بعضي از محاسبات ساده را دست کم مي‌گيرند و با يک لحظه غفلت، در پيدا کردن جواب نهايي اشتباه مي‌کنند. يادتان باشد که در تست، پيدا کردن راه حل کافي نيست؛ بلکه رسيدن به جواب آخر است که مهم است.


5- موکول نکردن انتخاب جواب به بعد

وقتي روي يک تست انرژي گذاشتيد و براي يافتن جواب آن فکر کرديد و نهايتاً به دو گزينه ترديدي رسيديد، با خود نگوييد که بعداً اگر به سراغ آن بياييد شايد راه بهتري به ذهنتان برسد؛ بلافاصله جواب را همان موقع انتخاب کرده و به احساس اوليه خود در مورد جواب عمل کنيد. رد شدن از تست و بازگشت دوباره به آن، مستلزم صرف وقت اضافي و بررسي دوباره تست است؛ بدون اينکه اطلاعات اضافه‌تري به شما بدهد يا شک شما را برطرف سازد.


6- تکنيکي تست بزنيد

سعي کنيد که به تکنيک‌هاي شناسايي گزينه‌هاي متضاد و مشابه و نيز تکنيک‌هاي شناسايي گزينه‌هاي انحرافي مسلّط باشيد؛ در عين حال، بايد سعي کنيد که به جاي صرف وقت براي علامت زني بي‌هدف گزينه‌ها فقط بر مبناي احتمال و حدس، ابتدا به صورت يورشي و تهاجمي به شکار گزينه‌هاي ساده در کل سؤالات برويد و اين شکارهاي پر ارزش و در عين حال ساده و سهل‌الوصول را بي‌جهت از دست ندهيد، و بعد از اينکه به سؤالات ساده جواب داديد، ديگر سؤالات را با علامت‌هاي ضربدر، به علاوه و منفي علامت گذاري کرده و در دور بعدي، روي برخي از سؤالات، بيشتر فکر کرده و از بعضي از آنها بسرعت بگذريد. انجام اين کار باعث مي‌شود تا زمان شما به آساني از بين نرود.

بعضي اوقات از شما خواسته ‏مي‏شود که درستي يک جواب را در چهار فرمول داده شده، بررسي کنيد. يکي از تکنيک‌هاي تست‌زني اين است که به جاي حل کامل محاسبه جواب، جواب‌هاي داده شده را در فرمول قرار دهيد و ببينيد که آيا تساوي داده شده برقرار‏ مي‏شود يا خير.


7- امان از بي‌دقتي !

يکي از مشکلات بسيار شايعي که داوطلبان در تست‌زني دچار آن مي‌شوند بي‌دقتي است. بي‌دقتي، يک مشکل مهارتي است و با کمي تمرين مي‌توانيد آن را برطرف کنيد. بهتر است که موارد مربوط به بي‌دقتي خود را در دوره تست‌زني تمريني يادداشت کرده و با تمرين، در رفع آن تا زمان برگزاري کنکور تلاش کنيد. از جمله شايع‌ترين بي‌دقتي‌ها مي‌توان به تمرکز نداشتن، نخواندن تمام گزينه‌ها، اشتباه کردن در محاسبات ساده مانند ضرب و تقسيم، انتخاب گزينه غلط به جاي جواب (مثلاً زماني که پاسخ سؤال عدد 3 باشد، به جاي انتخاب گزينه 2 که جواب 3 دارد، گزينه 3 انتخاب مي‌شود)، تطبيق ندادن شماره پرسشنامه با دفترچه سؤالات و … اشاره کرد.


8- هيچ وقت برای تست زنی حرفه ای دير نيست

اگر فقط يک روز به آزمون سراسري باقي مانده، هرگز نگوييد که مطالعه ديگر بي‌فايده است و شما شانسي براي قبولي در اين آزمون نداريد؛ در حقيقت، بايد زمان ارايه شده در کنکور، بسيار کمتر از زمان لازم براي پاسخگويي به همه سؤالات باشد و سختي و مشکل بودن برخي از سؤالات، بسيار بيشتر از حدي باشد که بتوان همه آنها را در مدت تعيين شده جواب داد. در اين حالت، ديگر استفاده از واژه “بي‌فايده” براي مطالعه، بي‌معناست؛ زيرا حتي يک نيم نگاه به يک صفحه کتاب، ‏مي‏تواند در رساندن شما به جواب يک تست، تعيين کننده باشد.



9- اعتماد به نفستان را تقويت کنيد

ميزان اعتماد به نفس مي‌تواند بر درصد پاسخ‌دهي به تست‌هاي کنکور نيز مؤثر باشد. افرادي که از اعتماد به نفس بالايي برخوردارند، احتمال بيشتري دارد تا به تست‌هايي که در جواب آنها دچار شک هستند بيشتر پاسخ درست دهند؛ از طرف ديگر، افراد داراي اعتماد به نفس پايين، احتمال بيشتري دارد که در هنگام مرور پاسخ ها به درستيِ آنها شک کنند و اين پاسخ‌ها را عوض کنند؛ پس سعي کنيد که بدون استرس و اضطراب و با تکرار اين موضوع که تلاش خود را کرده و مي‌توانيد از همه آنچه که قبلاً مطالعه کرده‌ايد بهره ببريد، به مطالعه تست‌ها و جواب دادن به آنها بپردازيد.تکنیک تست زنی

اين مهارت را نيز بايد از همين الان تمرين کنيد تا اگر در جلسه آزمون سراسري، مساله‌اي باعث اتلاف وقت شما شد يا هر مشکل ديگري پيش آمد، شما بدون اينکه دچار استرس شويد به آزمون خود ادامه دهيد. براي اينکه اعتماد به نفستان را بالا ببريد، خودتان را تصور کنيد که در جلسه آزمون سراسري هستيد و همه سؤالات براي شما آسان است، و يا اينکه با سؤالات سختي مواجه شده‌ايد و در حالي که ديگر داوطلبان نمي‌توانند به آنها پاسخ بگويند، شما به راحتي به آن سؤالات جواب مي‌دهيد.

منبع : مشاور گروپ


روش های تست زنی سریع

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: ASaLi_Nh8ay و lian.a.m
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا