- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
در طی 3 سال تحصیلی در رشته صنایع غذایی، دانش آموزان به مهارت و دانش های مربوط به مواد غذایی، مانند عوامل فساد مواد غذایی، روش های نگهداری، تولید فرآورده های متفاوت، بسته بندی مواد و…، دست می یابند. با توجه به افزایش جمعیت و به دنبال آن احتیاج به مواد غذایی، وجود نیروهای متخصص بیشتری در زمینه صنایع غذایی لازم است. در سال های گذشته، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی با ثبت نام کنکور کاردانی فنی و حرفه ای و به صورت با آزمون امکان پذیر بود. به همین خاطر رشته صنایع غذایی در هنرستان، یکی از 9 رشته ای بود که تحصیل دانشگاهی آن مشروط به شرکت در آزمونی سراسری در نظر گرفته می شد اما در سال 1400، 9 رشته با آزمون در کنکور کاردانی فنی و حرفه ای به 5 رشته کاهش یافت و رشته صنایع غذایی به صورت بدون آزمون ارائه می گردد. مطابق با آخرین اطلاعات در زمینه پذیرش با آزمون رشته صنایع غذایی، مواد و ضرایب این آزمون در مقاله فوق ذکر شده است.
برخلاف سال های گذشته، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی در سال 1400 به صورت بدون آزمون انجام می گیرد.
منابع درسی و کمک آموزشی کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی
همان طور که گفته شد، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام می گیرد اما مطابق با کنکور سال های گذشته، دروسی که می بایست برای شرکت در آزمون کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی مطالعه می شد به 4 بخش دروس عمومی، دروس شایستگی پایه، شایستگی غیرفنی و شایستگی فنی تقسیم می شدند که مراجع درسی آن ها نیز در ادامه نام برده شده است.
منابع دروس عمومی
منابع دروس شایستگی پایه
منابع دروس شایستگی غیرفنی
منابع دروس شایستگی فنی
برخلاف سال های گذشته، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی در سال 1400 به صورت بدون آزمون انجام می گیرد.
منابع درسی و کمک آموزشی کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی
همان طور که گفته شد، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام می گیرد اما مطابق با کنکور سال های گذشته، دروسی که می بایست برای شرکت در آزمون کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی مطالعه می شد به 4 بخش دروس عمومی، دروس شایستگی پایه، شایستگی غیرفنی و شایستگی فنی تقسیم می شدند که مراجع درسی آن ها نیز در ادامه نام برده شده است.
منابع دروس عمومی
- تعلیمات دینی 3
- فارسی 3
- زبان خارجی 1 و 2
- عربی 3
منابع دروس شایستگی پایه
- ریاضی 1 و 2
- شیمی
- زیست شناسی
منابع دروس شایستگی غیرفنی
- الزامات محیط کار
- کاربرد فناوری های نوین
- کارگاه نوآوری و کارآفرینی
- اخلاق حرفه ای
منابع دروس شایستگی فنی
- دانش فنی پایه
- دانش فنی تخصصی
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
- تولید فرآورده های لبنی
- تولید کمپوت و کنسرو
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور
منابع کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی 1400
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com