خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
در طی 3 سال تحصیلی در رشته صنایع غذایی، دانش آموزان به مهارت و دانش های مربوط به مواد غذایی، مانند عوامل فساد مواد غذایی، روش های نگهداری، تولید فرآورده های متفاوت، بسته بندی مواد و…، دست می یابند. با توجه به افزایش جمعیت و به دنبال آن احتیاج به مواد غذایی، وجود نیروهای متخصص بیشتری در زمینه صنایع غذایی لازم است. در سال های گذشته، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی با ثبت نام کنکور کاردانی فنی و حرفه ای و به صورت با آزمون امکان پذیر بود. به همین خاطر رشته صنایع غذایی در هنرستان، یکی از 9 رشته ای بود که تحصیل دانشگاهی آن مشروط به شرکت در آزمونی سراسری در نظر گرفته می شد اما در سال 1400، 9 رشته با آزمون در کنکور کاردانی فنی و حرفه ای به 5 رشته کاهش یافت و رشته صنایع غذایی به صورت بدون آزمون ارائه می گردد. مطابق با آخرین اطلاعات در زمینه پذیرش با آزمون رشته صنایع غذایی، مواد و ضرایب این آزمون در مقاله فوق ذکر شده است.

برخلاف سال های گذشته، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی در سال 1400 به صورت بدون آزمون انجام می گیرد.


منابع درسی و کمک آموزشی کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی

همان طور که گفته شد، پذیرش در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام می گیرد اما مطابق با کنکور سال های گذشته، دروسی که می بایست برای شرکت در آزمون کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی مطالعه می شد به 4 بخش دروس عمومی، دروس شایستگی پایه، شایستگی غیرفنی و شایستگی فنی تقسیم می شدند که مراجع درسی آن ها نیز در ادامه نام برده شده است.


منابع دروس عمومی
  • تعلیمات دینی 3
  • فارسی 3
  • زبان خارجی 1 و 2
  • عربی 3

منابع دروس شایستگی پایه
  • ریاضی 1 و 2
  • شیمی
  • زیست شناسی

منابع دروس شایستگی غیرفنی
  • الزامات محیط کار
  • کاربرد فناوری های نوین
  • کارگاه نوآوری و کارآفرینی
  • اخلاق حرفه ای

منابع دروس شایستگی فنی
  • دانش فنی پایه
  • دانش فنی تخصصی
  • فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
  • تولید فرآورده های لبنی
  • تولید کمپوت و کنسرو
  • تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
  • روغن کشی میوه و دانه های روغنی
  • تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور
منبع: ایران مشاوره


منابع کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی 1400

 

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
در رابـ*ـطه با منابع کمک آموزشی نمی توان کتاب های خاصی را معرفی نمود اما انتشارات های معتبری از جمله نشر اخوان، چهارخونه و قلم چی وجود دارند که در زمینه نشر کتاب های کنکور فنی و حرفه ای فعالیت می کنند. جهت تهیه بهترین و جامع ترین کتب می توانید به مشورت با دبیران و افراد با تجربه بپردازید. اما فراموش نکنید که این کتاب ها تنها جهت یاری شما در آموزش و بهبود مهارت تست زنی، تهیه شده اند و در کنار منابع درسی است که فواید استفاده شان بروز داده می شود.


ضرایب و بودجه بندی مباحث کنکور کاردانی فنی و حرفه ای رشته صنایع غذایی

بودجه بندی دروس و ضرایب آن ها نیز در دفترچه ثبت نام کاردانی فنی و حرفه ای بیان شده است. با توجه به این مولفه ها می توان میزان اهمیت هر درس را ارزیابی کرد. جدول زیر بیانگر ضرایب و بودجه بندی سوالات در کنکور سال 99 می باشد.

ضرایب و بودجه بندی دروس رشته صنایع غذایی در کنکور کاردانی فنی و حرفه ای
نام درسضریبتعداد سؤالات

دروس عمومی
زبان خارجی 1 و 2340
فارسی 3
عربی 3
تعلیمات دینی 3

دروس شایستگی پایه
ریاضی 1 و 2635
شیمی
زیست شناسی

دروس شایستگی غیرفنی

کاربرد فناوری های نوین320
کارگاه نوآوری و کارآفرینی
الزامات محیط کار
اخلاق حرفه ای



دروس شایستگی فنی



دانش فنی پایه1265
دانش فنی تخصصی
فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
تولید فرآورده های لبنی
تولید کمپوت و کنسرو
تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
روغن کشی میوه و دانه های روغنی
تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور


منابع کنکور کاردانی فنی و حرفه ای صنایع غذایی 1400

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا