نویسنده این موضوع
احد شیخلاری (متولد ۱۳۳۹ محله چرنداب شهر تبریز) بازیکن سابق و مربی فوتبال ایرانی است. پست تخصصی او حمله بود و در اواخر بازیگری بعنوان دفاع آخر بازی میکرد. او در حال حاضر مربی فوتبال میباشد. شیخلاری سابقه بازی در تیمهای منتخب تبریز، منتخب آذربایجان، ایدم تبریز، تراکتور سازی تبریز و ماشین سازی تبریز و استقلال رشت را دارد. او در ردههای نوجوانان، جوانان، بزرگسالان پیراهن تیم ملی ایران را برتن کردهاست و در حدود ۲۰ بازی برای تیم ملی ایران بازی کردهاست.او مهاجمی تکنیکی، سرعتی و گل زن بود و در زدن ضربات سر مهارت خاصی داشت. هواداران فوتبال آذربایجان به دلیل علاقه وافری که نسبت به او داشتند لقب مارادونای آذربایجان را به او دادهاند. یاگودیچ سرمربی یوگوسلاوی الاصل سابق تیمهای ملی جوانان و نوجوانان ایران دربارهٔ شیخ لاری گفته:"او در زمره بازیکنان استثنایی است که میتواند به هنگام پرش برای زدن ضربه سر، دو بار در آسمان خود را به پرشی مضاعف مهمان کند."
در جریان اعزام تیم ملی ایران به بازیهای آسیایی سئول ۱۹۸۶ در زمان مربیگری پرویز دهداری، در اثر یک سوء تفاهم سـ*ـیاسی شیخ لاری را در آخرین لحظه از پله هواپیما در فرودگاه مهرآباد پایین آوردند و او را از همراهی تیم ملی در این سفر منع کردند. واسیلی گوجا سرمربی سابق تراکتور سازی تبریز دربارهٔ شیخ لاری گفته:"در تمام ایران لیبرویی مثل شیخ لاری یافت نمیشود و من تعجب میکنم که چرا به تیم ملی دعوت نمیشود.در ۳ تیم استقلال، پرسپولیس و پاس لیبرویی همچون احد وجود ندارد و من فکر میکنم عدم انتخاب او به دلیل شهرستانی بودنش است." شیخ لاری همیشه به پیشنهادهای اغوا کننده تیمهای تهرانی جواب رد داد و تعصب آذری خود را حفظ نمود و تا پایان دوران حرفه ای اش بعنوان بازیکن در تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ماند. برخی معتقدند فوتبال آذربایجان بعید است بازیکن با تعصبی مانند او را بار دیگر بخود ببیند."
وی توانست با مربیگری در مس سونگون ورزقان این تیم را از لیگ دسته سه به لیگ دسته دو و سپس به لیگ دسته یک ایران برساند. احد شیخ لاری اولین مربی ایرانی است که موفق شده یک تیم فوتبال را طی فصول متوالی از لیگ دسته سه به لیگ دسته یک برساند،.
احد شیخلاری | مربی فوتبال
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: