خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
طبیعتا بزرگ‌ترین و چشم‌گیرترین تفاوت بین دو پردازنده‌ی یکپارچه‌ی Kirin 990 5G و Kirin 990 4G در نامشان نهفته است. نسخه‌ی 5G از مودم Balong 5G‌ با سرعت آپلود و دانلود بیشینه‌ی ۱۲۵۰ و ۲۳۰۰ مگابیت‌برثانیه بهره می‌برد؛ درحالی‌که سرعت بیشینه‌ی دانلود و آپلود نسخه‌ی 4G‌ به‌ترتیب به ۲۰۰ و ۱۴۰۰ مگابیت‌برثانیه می‌رسد. هواوی در نسخه‌ی 5G از اتصال mmWave پشتیبانی نمی‌‌کند و تنها با اتصال sub-6GHz سازگاری دارد.
هواوی در پنجمین نسل از پردازنده‌ی سیگنال دیجیتال اختصاصی‌اش ۱۵ درصد بهبود توان عملیاتی یا ۱۵ درصد بهینگی بهتر را وعده می‌دهد؛ اما برتری اصلی ISP‌ جدید به ۳۰ درصد کاهش نویز در عکس‌ها و ۲۰ درصد کاهش نویز در ویدئوها به‌لطف بهره‌گیری از الگوریتم BM3D نخستین‌بار در دنیای موبایل بازمی‌گردد که درنهایت، عملکرد دوربین پرچم‌دار هواوی در تاریکی را بیش‌از‌پیش به‌جلو می‌راند. کرین ۹۹۰ با ان‌کد و دی‌کد ویدئوی 4K تا نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه نیز سازگاری دارد.
کرین ۹۹۰؛ سریع و فوق‌العاده پایدار
پی ۴۰ پرو در دو نسخه‌ی 4G و 5G‌ در بازارهای مختلف ‌فروخته می‌شود.
هواوی ادعا می‌کند باتری ۴،۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی پی ۴۰ پرو به‌لطف معماری نوآورانه و بهینه‌ی CPU درکنار الگوریتم‌های هوش مصنوعی شارژدهی طولانی‌تری از نسل گذشته برای این پرچم‌دار به‌ارمغان آورد. پرچم‌داران هواوی همواره عمر باتری بسیار خوبی داشته‌اند، حال باید دید اکنون در خلأ سرویس‌های گوگل، وضعیت چگونه خواهد بود.
ازآنجاکه هواوی پی ۴۰ پرو به‌صورت پیش‌فرض با وضوح ۲۶۴۰ در ۱۲۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی و بدون حالت Performance به‌دست کاربر می‌رسد


بررسی هواوی پی ۴۰ پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
آزمون گرافیکی و ۳۰ مرحله‌ای GFXBench نیز پایداری فوق‌العاده‌ی عملکرد پی ۴۰ پرو با فعال‌سازی حالت Performance زیر بارهای پردازشی شدید همچون بازی‌ها را بیش‌از‌پیش نمایان می‌کند. پرچم‌دار هواوی در حالت عادی حدود ۵۵ درصد افت در عملکرد را تجربه می‌کند؛ اما در حالت Performance این میزان به ۰٫۵ هم نمی‌رسد! البته بهای دستیابی به پایداری یادشده، افزایش ۱۰۰ درصدی مصرف انرژی و رسیدن به دمای ۴۷ درجه‌ی سلسیوس خواهد بود.
آزمون Work 2.0 Battery از بنچمارک PCMark با شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره نظیر وب‌گردی و ویرایش عکس، فیلم و اسناد، می‌تواند در قالب معیاری استاندارد مدت روشن‌ماندن دستگاه را در استفاده‌های نیمه‌سنگین تخمین بزند. پی ۴۰ پرو با وضعیت پیش‌فرض در آزمون PCMark، مدت ‌۱۲ ساعت و ۴۳ دقیقه و در حالت Performance، مدت‌ ۱۱ ساعت و ۵۱ دقیقه را ثبت کرد.
نکته‌ی جالب درباره‌ی پی ۴۰ پرو، تأثیر بسیار ناچیز نرخ نوسازی نمایشگر بر عمر باتری است. ما آزمون PCMark را با دو نرخ ۹۰ و ۶۰ هرتزی به‌همراه حالت Performance اجرا کردیم و در کمال تعجب، تغییر چندانی درنتیجه ندیدیم و میزان بهبود مدت‌ به‌دست‌آمده در حالت ۶۰ هرتز، تنها ۴ دقیقه بود! پی ۴۰ پرو حتی در آزمون پخش ویدئو نیز مدت‌ یکسانی دوام می‌آورد.
پی ۴۰ پرو با شارژر ۴۰ واتی SuperCharge عرضه می‌شود و به‌لطف آن در ۳۰ دقیقه به‌اندازه‌ی ۸۰ درصد و در ۵۰ دقیقه کاملا شارژ می‌شود. پرچم‌دار هواوی در طول شب به‌صورت هوشمند و به‌تدریج سرعت شارژ را می‌کاهد تا آسیب کمتری به باتری وارد آید. یکی دیگر از ویژگی‌های شاخص پی ۴۰ پرو به پشتیبانی آن از شارژ بی‌سیم ۲۷ واتی بازمی‌گردد.


بررسی هواوی پی ۴۰ پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
در دنیایی موازی که روابط بین هواوی و گوگل از روی ناچاری تیره‌وتار نیست، احتمالا پی ۴۰ پرو در صدر فهرست خرید بسیاری در سراسر دنیا و صدالبته در فهرست آرزوهای بسیاری از ما ایرانی‌ها قرار دارد. این پرچم‌دار تمام‌عیار از دیدگاه سخت‌افزار تقریبا هیچ حرف‌وحدیثی باقی نمی‌گذارد: دوربین قدرتمند در شب و روز، طراحی زیبا و کیفیت ساخت مثال‌زدنی، نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED با رنگ‌های دقیق، پردازنده‌ی توانمند، اتصال 5G و شارژدهی مطلوب. پی ۴۰ پرو تقریبا به تمامی معیارهای سخت‌افزاری ما از پرچم‌دار ایدئال نزدیک است؛ اما بی‌شک همه‌چیز سخت‌افزار نیست و اکنون نیز در آن دنیای موازی به‌سر نمی‌بریم.


با وجود تمام تلاش‌های هواوی برای پرکردن خلأ سرویس‌های گوگل، برای کسانی که به این سرویس‌ها اتکا دارند، استفاده از پی ۴۰ پرو چندان خوشایند نخواهد بود. اجرانشدن اغلب اپ‌های گوگل ازجمله جیمیل یا یوتیوب یا گوگل‌درایو و نیاز مبرم تعدادی از اپ‌ها و بازی‌ها به سرویس‌های گوگل برای اجرای صحیح و دردسرهای مربوط به هم‌گام‌سازی بازی‌ها یا مخاطبان، ازجمله‌ی مشکلاتی است که کاربر پی ۴۰ پرو با آن‌ها مواجه خواهد بود.
نکات مثبت
  • طراحی چشم‌نواز و زیبا
  • نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED با رنگ‌های دقیق
  • پایداری فوق‌العاده‌ی عملکرد در حالت Performance
  • شارژدهی عالی با وجود نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی نمایشگر و سرعت شارژ کم‌نظیر
  • عملکرد کم‌نظیر مجموعه‌ی دوربین در شب و روز
  • فیلم‌برداری 4K@30 بسیار خوب با هر سه دوربین پشتی
نکات منفی

  • فقدان سرویس‌های گوگل، فقدان سرویس‌های گوگل و فقدان سرویس‌های گوگل!
  • ویدئوهای ۶۰ فریم‌برثانیه‌ی نه‌چندان خوشایند


بررسی هواوی پی ۴۰ پرو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا