خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
شیائومی نوت ۹ اس و نوت ۹ پرو، دو عضو جدید از خانواده‌ی میان‌رده‌های اقتصادی شیائومی، ترکیبی جذاب از کیفیت ساخت و کارایی را با قیمتی مناسب دراختیار کاربر می‌گذارند.
چند سالی است که صنعت گوشی‌ هوشمند به ثبات رسیده است؛ بنابراین، حتی با گوشی‌های میان‌رده و ارزان‌قیمت هم می‌توانید از اکثر امکانات مدل‌های گران‌قیمت بهره‌مند شوید. همین موضوع سبب شده است که روزبه‌روز محبوبیت گوشی‌های میان‌رده بیشتر و بیشتر شود.
سال پیش هم شیائومی مدل‌های بعدی این گوشی، یعنی «ردمی نوت ۸» و «ردمی نوت ۸ پرو» را وارد بازار کرد که مجددا موفقیت مدل‌های پیشین را تکرار کردند. حالا دیگر سری «ردمی نوت» به یکی از جدی‌ترین زیرمجموعه‌های شیائومی تبدیل شده است و طرفداران زیادی هم در سراسر دنیا دارد.
پس از موفقیت سری ردمی نوت ۸، کار شیائومی برای بهبود این سری سخت شد. طرفداران گوشی‌های ردمی نوت مدل جدیدی می‌خواستند که پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای درمقایسه‌با نسل قبل کرده و درضمن قیمت مناسبی هم داشته باشد. شیائومی هم به‌خوبی می‌داند که بازار هدف سری ردمی نوت به‌دنبال چه چیزی هستند: گوشی هوشمندی به‌روز، با نمایشگر بزرگ، عمر درخورتوجه باتری، بهره‌مند از دوربین راضی‌کننده و عملکرد روان.
پس از تقریبا یک سال و اوایل بهار امسال، شیائومی سری جدید گوشی‌های ردمی نوت را با نام شیائومی «ردمی نوت ۹» رونمایی کرد. ردمی نوت ۹ در مدل‌های مختلفی معرفی و وارد بازار شد؛ ولی وجه مشترک همه‌ی آن‌ها، نمایشگر عریض، باتری حجیم، دوربین متعدد و تراشه‌ی کارآمد است


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
طراحی و کیفیت ساخت
پیش از هرچیز باید بدانید که هر دو گوشی ردمی نوت 9 پرو و ردمی نوت 9 اس کاملا شبیه به‌هم هستند؛ به‌طوری‌که حتی قاب‌ها و محافظ‌هایشان مشترک است. هر دو بدنه‌ای کشیده و بزرگ و سنگین دارند که البته مورد آخر را باتری حجیم ۵،۰۲۰ میلی‌آمپرساعتی آن‌ها توجیه می‌کند.
شیائومی برای سری ردمی نوت 9 قاب پشتی براق و صیقلی و آینه‌ای را در نظر گرفته است که در رنگ‌های سفید و مشکی و آبی شفقی برای مدل نوت 9 اس و سفید و مشکی و سبز آبی برای مدل نوت 9 پرو عرضه می‌شود. براق و آینه‌ای بودن قاب پشتی که اتفاقا از شیشه ضدخش و نشکن «گوریلا گلس ۵» ساخته شده، زیبایی گوشی‌ها را دوچندان می‌کند. به‌جز بحث رنگ، تنها تفاوت ظاهری بین ردمی نوت 9 اس و ردمی نوت 9 پرو به موردی جزئی در قاب پشتی برمی‌گردد: در مدل 9 اس در سمت چپ فلش دوربین، عبارت 48MP به‌چشم می‌خورد؛ ولی در ردمی نوت 9 پرو عبارت 64MP را می‌بینید که به بزرگ‌ترین تفاوت این دو مدل، یعنی دقت حسگر دوربین اصلی ‌آن‌ها، اشاره می‌کند.
برخلاف مدل‌های پیشین که تمام دوربین‌ها به‌صورت عمودی زیر هم قرار داشتند، این‌بار شیائومی چهار دوربین گوشی را در فضایی مربعی‌شکل روی محور تقارن پنل پشتی قرار داده است تا هم طراحی قاب پشتی خلوت‌تر و زیباتر شود و هم با طراحی گوشی‌های پرچم‌دار بازار مثل آیفون ۱۱ هم‌سو شود. توجه کنید فضای مربعی دوربین بیرون‌زدگی زیادی دارد که البته امروزه در اکثر گوشی‌ها این موضوع وجود دارد.
پشت گوشی به‌شدت لیز است؛ به‌قدری که اگر دستگاه را روی سطحی با شیب خیلی کم هم قرار دهید، به احتمال زیاد سُر می‌خورد و می‌افتد؛ بنابراین، حتما قاب محافظ برای آن بخرید یا حداقل از قاب ژله‌ای موجود در جعبه‌ی گوشی استفاده کنید. آینه‌ای‌بودن قاب پشتی باعث می‌شود تا استعداد زیادی در جذب اثرانگشت و چربی دست داشته باشد؛ پس اگر خیلی وسواسی هستید، یا باید از قاب محافظ داخل جعبه استفاده کنید یا همیشه دستمال نرم همراه خود داشته باشید.
در سمت دیگر و در جلو گوشی، نمایشگر عریض ۶٫۶۷ اینچی قرار دارد که به‌جز پایین نمایشگر، حاشیه‌های کم‌وبیش باریکی دارد. مثل مدل سال گذشته، یعنی ردمی نوت 8 پرو، چیزی نزدیک به ۸۵ درصد از کل فضای جلو گوشی دراختیار نمایشگر قرار دارد. این‌بار دیگر از بریدگی قطره‌ای‌شکل خبری نیست و دوربین سلفی به‌صورت سوراخی در بالای نمایشگر بریده شده است.
شیائومی درست مثل پشت گوشی، در جلو گوشی هم از نسل پنجم نمایشگر گوریلا گلس استفاده کرده است. بدین‌ترتیب، حتی اگر نخواهید برای گوشی خود محافظ صفحه‌نمایش بخرید، به مشکل خاصی برنمی‌خورید؛ چراکه این شیشه مقاومت نسبتا خوبی دربرابر ضربه و خط‌و‌خش دارد.
احتمالا موضوعی که تا ‌اینجا متوجه شده‌اید، این است که نه روی قاب پشتی و نه در زیر نمایشگر ردمی نوت ۹ اس/پرو، از حسگر تشخیص اثرانگشت خبری نیست. برای بررسی این موضوع به‌سراغ لبه‌ی سمت راست گوشی می‌رویم؛ جایی‌که کلید پاور و کلیدهای کم‌وزیاد کردن صدا قرار دارند. سری ردمی نوت ۹ جزو معدودترین گوشی‌های دنیا محسوب می‌شوند که حسگر تشخیص اثرانگشت آن‌ها روی کلید پاورشان قرار دارد.
فضای اطراف کلید پاور کمی فرورفته‌تر از سایر لبه‌ی سمت راست است تا بتوانید به‌راحتی آن را پیدا کنید و انگشتتان را روی کلید قرار دهید. عملکرد کلی حسگر اثرانگشت ردمی نوت ۹ اس/پرو، مثل حسگرهای مرسوم دیگر ارزیابی می‌شود؛ یعنی سریع و بسیار دقیق است؛ البته احتمالا چند روزی طول بکشد تا به وجود حسگر اثرانگشت روی لبه‌ی سمت راستی عادت کنید.
لبه‌ی سمت چپ بسیار خلوت است و شکاف درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه روی آن قرار دارد. خبر خوشحال‌کننده این است که برخلاف ردمی نوت 8 پرو، شکاف سیم و کارت حافظه در ردمی نوت 9 پرو و ردمی نوت 9 اس از هم جدا هستند؛ بدین‌ترتیب، می‌توانید هم‌زمان هم از دو سیم‌کارت استفاده کنید و هم از کارت حافظه.
روی لبه‌ی بالایی، میکروفن دوم و فرستنده‌ی مادون‌قرمز (اینفرارد) و بلندگوی دوم قرار دارند. لبه‌ی پایینی هم که شلوغ‌ترین لبه‌ی دستگاه محسوب هم می‌شود، خروجی صوتی ۳٫۵ میلی‌متر (جک هدفون)، میکروفن اصلی، بلندگوی اصلی و درگاه USB نوع C را میزبانی می‌کند.


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
نمایشگر و اسپیکر
نمایشگرهای ردمی نوت ۹ اس و ردمی ۹ پرو روی کاغذ مشابه یکدیگر هستند و شیائومی در هر دو گوشی از پنل‌های تـ*ـخت IPS LCD با قطر ۶/۶۷ اینچی استفاده کرده است. این نمایشگر کمی بزرگ‌تر و کشیده‌تر از ردمی نوت ۸ پرو است و قطعا علاقه‌مندان به نمایشگرهای بزرگ را راضی خواهد کرد. متأسفانه هنوز در محصولات میان‌رده و اقتصادی ردمی شاهد استفاده از نمایشگرهای OLED نیستیم و از این نظر سامسونگ یک پله بالاتر قرار می‌گیرد. در عمل، نمایشگر سری ردمی نوت ۹ پرو و ۹ اس چگونه است؟ آیا درمقایسه‌با نسل گذشته تغییری کرده است؟
رزولوشن نمایشگر هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و نوت ۹ پرو ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که با تراکم ۳۹۵ پیکسل، به‌اندازه‌ی کافی برای محصولی میا‌ن‌رده شارپ محسوب می‌شوند. مانند دیگر گوشی‌های میان‌رده و ارزان‌قیمت با پنل LCD، در پس‌زمینه‌های روشن هاله‌ای هرچند اندک درکنار حفره به‌چشم می‌خورد. باتوجه‌به پوشش نه‌چندان زیاد فضای رنگی گسترده و روشنایی حداکثر محدودتر از OLEDها، پشتیبانی هر دو دستگاه از HDR10 با تجربه‌ی ما در گوشی‌های گران‌قیمت‌تر یا محصولات با نمایشگر اولد تفاوت دارد.
عموما در گوشی‌های با نمایشگر LCD تفاوتی بین روشنایی حداکثر در حالت خودکار و دستی وجود ندارد؛ اما در سری ردمی نوت ۹ همانند سری ردمی نوت ۸ شاهد تفاوت این دو هستیم. روشنایی حداکثر برای ردمی نوت ۹ پرو در حالت دستی و خودکار به‌ترتیب ۳۱۰ و ۴۲۰ نیت (در آزمایش با الگوی ۵۰ درصد سفید) و برای ردمی ۹ اس به‌ترتیب ۳۳۳ و ۴۸۰ نیت به‌دست آمد که کمتر از اعدادی است که پیش‌ازاین برای ردمی نوت ۸ پرو و ردمی نوت ۸ به‌دست آوردیم

روشنایی هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و نوت ۹ پرو درمقایسه‌با دیگر محصولات میان‌رده‌ی مجهز به پنل LCD بیشتر است؛ اما همچنان به ضعف بزرگی به‌نام عمق کمِ رنگ مشکی مبتلا است. حداکثر کنتراست Native برای برای ۹ اس و پرو به‌ترتیب ۹۶ و ۸۰ است که کاملا متوسط ارزیابی می‌شود. روشنایی حداقل هر دو نمایشگر برای استفاده‌ در محیط‌های تاریک بسیار مناسب به‌نظر می‌رسد و فراتر از ۰/۷ نیت نمی‌رود.

سه حالت تصویر آشنای زیر در میان‌رده‌های اقتصادی شیائومی به‌چشم می‌خورد:

  • Automatic contrast: حالت پیش‌فرض با تطابق نسبی با sRGB
  • Standard Contrast: حالت دقیق‌تر به دور از اشباع رنگ
  • Increased Contrast: حالتی با تشابه زیاد به حالت Automatic با کمترین دقت در بین سه حالت
سردی رنگ سفید در هر دو نمایشگر مشهود است که برای اصلاح آن می‌توانید از حالت Warm استفاده کنید که به بهبود دقت نیز اندکی کمک می‌کند. میانگین خطای رنگ در حالت پیش‌فرض برای ردمی نوت ۹ اس و ۹ پرو به‌ترتیب ۵ (۴/۲ برای Warm) و ۴/۹ (۴/۲ برای Warm) به‌دست آمد؛ میانگین خطای حالت استاندارد نیز به‌ترتیب ۲.۲ و ۳ به‌دست آمد. دقت رنگ دو گوشی باتوجه‌به فضای رنگی پشتیبانی‌شده‌‌ی آن‌ها متوسط ارزیابی می‌شود.



بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
درمجموع، شباهت زیادی بین عملکرد نمایشگر دو گوشی وجود دارد و می‌توان آن را باتوجه‌به برچسب قیمتی متوسط ارزیابی کرد. گوشی‌‌های مجهز به پنل اولد از سری می ازنظر نمایشگر شما را بیشتر راضی خواهد کرد و ما نیز امیدواریم شیائومی سری ردمی را نیز در آینده به چنین پنل‌هایی مجهز کند.
مطابق انتظار، اسپیکر تک‌کاناله‌ی دو گوشی عملکرد جالبی ندارد. ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو چه ازحیث بلندی صدا و چه شفافیت در بهترین حالت، متوسط ارزیابی می‌شوند و فراتر از آن نمی‌روند.
نرم افزار و رابط کاربری
هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو با سیستم‌عامل اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 11 فروخته می‌شود؛ اما احتمالا در موج دوم به‌روزرسانی‌های MIUI 12، نسخه‌ی جدید رابط کاربری شیائومی را نیز دریافت کنند. زبان طراحی مینیمالیستی، تم تیره (Dark Mode) در سطح سیستمی، حالت بهینه‌سازی مصرف باتری Ultimate Power Saving Mode، قابلیت تبادل فایل Mi Share (مشابه Air Drop اپل)، صفحه‌نمایش همواره‌روشن بهبودیافته، نمایش اعلانات ازطریق روشن‌کردن کناره‌های نمایشگر و ارسال سریع پاسخ به پیام‌ها ازجمله‌ ویژگی‌های مهم MIUI 11 به‌شمار می‌آیند.
دوربین
دوربین یکی از معدود بخش‌هایی است که ردمی نوت ۹ اس را از ردمی نوت ۹ پرو متمایز می‌سازد. درحالی‌که ردمی نوت ۹ اس از ترکیب دوربین واید ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی و حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی بهره می‌گیرد، ردمی نوت ۹ پرو با حفظ سه دوربین دیگر، از حسگری با وضوح بیشترِ ۶۴ مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین واید استفاده می‌کند.
دوربین اصلی ردمی نوت ۹ اس از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی با اخطار Quad-Bayer استفاده می‌کند. این حسگر با ابعاد نسبتا بزرگ 1/2 اینچی ۴۸ میلیون پیکسل ۰٫۸ میکرومتری روی سطح خود دارد که نور را ازطریق لنز ۶ تکه‌‌ای با دیافراگم f/1.79 روی آن‌ها می‌تاباند و سپس با تجمیع داده‌های هر چهار پیکسل مجاور، عکس‌هایی ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱٫۶ میکرومتری تولید می‌کند. درمقابل، دوربین اصلی ردمی نوت ۹ پرو به حسگر ۶۴ مگایپکسلی با ابعاد بزرگ‌ترِ 1/1.72 اینچی اتکا دارد که با سازوکاری مشابه، نور را از لنز ۶ تکه‌ای با دیافراگم تنگ‌ترِ f/1.89 عبور می‌دهد و عکس‌هایی ۱۶ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱٫۶ میکرومتری می‌گیرد.
برای ثبت عکس‌های فوق‌عریض، هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو از حسگر ۸ مگاپیکسلی با ابعاد 1/4.0 اینچی و پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتری و لنز ۵ تکه‌ی f/2.2 کمک می‌گیرند. براساس مشخصات فنی ذکر‌شده در وب‌سایت شیائومی، دوربین اولتراواید دو گوشی زاویه‌ی دید ۱۱۹ درجه‌ای را فراهم می‌کند؛ اما پس از اصلاح اعوجاج تصویر، زاویه‌ی دید به ۱۰۸٫۳ درجه کاهش می‌یابد.
براثر ابعاد بزرگ دوربین اصلی، ناحیه‌ی فوکوس دوربین در هر دو گوشی وسعت اندکی دارد؛ بنابراین به‌ویژه حین عکاسی از سوژه‌های نزدیک، بخش‌هایی از آن محو به‌نظر می‌رسند. شیائومی برای رفع چنین مشکلی، از دوربین سوم ردمی نوت ۹ اس / پرو مجهز به حسگر ۵ مگاپیکسلی با ابعاد 1/5.0 اینچی و پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتری به‌همراه لنز f/2.4 برای ثبت عکس‌های ماکرو کمک می‌گیرد. براساس ادعای شیائومی، دوربین ماکرو امکان فوکوس خودکار در فاصله‌ی ۲ تا ۱۰ سانتی‌متری را نیز دارد


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو برای ثبت عکس‌های سلفی به دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با ابعاد کوچکِ 1/3.06 اینچی و لنز f/2.5 اتکا دارند. عکس‌های سلفی ازحیث جزئیات چندان شگفت‌انگیز نیستند؛ اما گستره‌ی دینامیکی و رنگ‌ها رضایت‌بخش هستند و جداسازی سوژه از پس‌زمینه در عکس‌های سلفی با افکت بوکه نیز نسبتا مناسب انجام می‌شود.
|"انجمن رمان نویسی 98"|
کارایی و عملکرد

هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو از اسنپدارگون 720G قدرت می‌گیرند. این پردازنده‌ هشت‌نانومتری‌ در رده‌های میانی از سری اسنپدراگون ۷۰۰ قرار دارد و جزو محصولات نسبتا جدید کوالکام به‌شمار می‌آید. اسنپدراگون 720G ترکیبی از دو هسته‌ی توانمندِ Kryo 465 Gold مبتنی‌بر Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتزی و ۶ هسته‌‌ی Kryo 465 Silver مبتنی‌بر Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتزی را به‌عنوان CPU به‌کار می‌گیرد و برای پردازش‌های گرافیکی نیز درست‌ مانند اسنپدراگون 730G، به ماژول Adreno 618 متکی است.
اسنپدراگون 720G از مودم X15 LTE برای برقراری اتصال دیتا با سرعت دانلود بیشینه‌ی ۸۰۰ مگابیت‌برثانیه استفاده و به‌لطف ماژول FastConnect 6200 کوالکام، از وای‌فای ۶ و بلوتوث ۵٫۱ نیز پشتیبانی می‌کند. ازجمله ویژگی‌های دیگر اسنپدراگون 730G می‌توان به موتور پردازش هوش مصنوعی نسل پنجمی کوالکام، پشتیبانی از Quick Charge 4+ برای ۵۰ درصد شارژ باتری در ۱۵ دقیقه، بزرگ‌نمایی نرم‌ترِ دوربین، فیلم‌برداری 4K و عکاسی با فرمت HEIF اشاره کرد.
هر دو گوشی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو را می‌توان با حافظه‌ ذخیره‌ سازی داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت UFS 2.1 خرید و به‌لطف درگاه اختصاصی microSD، ضمنِ استفاده از دو سیم‌کارت، می‌توان حافظه را ارتقا داد. میزان رم در مدل ردمی نوت ۹ اس بسته به حافظه‌ی ذخیره‌سازی، ۴ یا ۶ گیگابایت است؛ درحالی‌که هر دو نسخه‌ی مدل پرو از رم ۶ گیگابایتی بهره می‌گیرند. با استانداردهای سال ۲۰۲۰، رم ۴ گیگابایتی صرفا به محصولات اقتصادی اندروید تعلق دارد؛ اما رم ۶ گیگابایتی همچنان تجربه‌ی چندوظیفگی رضایت‌بخشی را به‌ارمغان می‌آورد؛ به‌طوری‌که اغلب مواقع بدون نیاز به بارگذاری مجدد می‌توان بین اپلیکیشن‌های اخیر جابه‌جا شد.
ردمی نوت ۹ اس پرو به‌لطف پردازنده‌ی اسنپدراگون 720G چه ازحیث عملکرد CPU و چه ازحیث بازدهی GPU پیشرفت چشمگیری درمقایسه‌با نسل گذشته تجربه می‌کنند و در ردیف بهترین میان‌رده‌های اقتصادی بازار قرار می‌گیرند. ردمی نوت ۹ اس/پرو در استفاده‌های روزمره یا اجرای بازی‌های سنگین و نیمه‌سنگین با مشکلی مواجه نمی‌شود. میان‌رده‌ی شیائومی در اجرای بازی‌هایی همچون Asphalt 9 یا PUBG Mobile با جزئیات گرافیکی چشمگیر، در بیشتر مواقع نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه را ارائه می‌دهد؛ اما فراتر از این عدد نمی‌رود.


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
عمر باتری
باتری ۵،۰۲۰ میلی‌آمپرساعتی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو عمر باتری فوق‌العاده‌ای را نوید می‌دهد. شیائومی برای هر دو گوشی ۱۴۷ ساعت پخش موسیقی، ۳۳ ساعت مکالمه، ۱۶ ساعت موقعیت‌یابی مداوم و ۱۳ ساعت اجرای بازی را تخمین می‌زند؛ اما میان‌رده‌های اقتصادی شیائومی در عمل چند روز دوام می‌آورند؟ برای یافتن پاسخ، آزمایش‌های متداول زومیت را روی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو اجرا می‌کنیم. بدیهی است باتوجه‌به مشخصات فنی کاملا یکسان دو مدل، عمر باتری آن‌ها نیز همانند عملکردشان در بنچمارک‌ها، نتیجه‌ی مشابهی خواهد داشت.
برای سنجش عمر باتری، ابتدا ویدئو معیار زومیت با وضوح HD را تا زمان خالی‌شدن کامل باتری پخش می‌کنیم. در این حالت، همه‌ی اتصالات بی‌سیم به‌همراه صدای اسپیکر قطع‌ و روشنایی نمایشگر نیز روی ۲۰۰ نیت تنظیم شده است. ردمی نوت ۹ اس/پرو در آزمون پخش ویدئو زومیت ۱۵ ساعت و ۴۲ دقیقه دوام آورد که عملکرد بسیار مناسبی است؛ اما نمی‌توان آن را در ردیف بهترین‌های بازار، همچون گلکسی A71 و می نوت ۱۰ دانست.
آزمون باتری PCMark با شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره نظیر ویرایش متون یا ویرایش عکس یا فیلم و وب‌گردی، معیاری برای مدت روشن‌ماندن نمایشگر با روشنایی ۲۰۰ نیت به‌دست می‌‌دهد. ردمی نوت ۹ اس/پرو در این آزمون با ثبت ‌زمان ۱۱ ساعت و ۵۳ دقیقه نشان داد که در کاربری‌های نیمه‌سنگین حتی می‌توان تا دو روز نیز به آن اتکا داشت. درمقابل، آزمون باتری GFXBench به‌موجب ۳۰ بار تکرار رندر صح*نه‌ی گرافیکی نسبتا سنگین 1080p مبتنی‌بر API-‌های OpenGL ES 3.1 / OpenGL 4.3، عمر باتری و پایداری عملکرد را می‌سنجد که ردمی نوت ۹ اس / پرو با ۰٫۵ درصد افت عملکرد و بیش از ۳۶۰ دقیقه شارژدهی، در سطح خود نتیجه‌ی بسیار خوبی ‌ثبت‌ کرد.
تفاوت چشمگیر دیگر بین ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو به توان شارژر آن‌ها بازمی‌گردد: ردمی نوت ۹ اس با شارژر ۲۲٫۵ واتی عرضه می‌شود و از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند و ردمی نوت ۹ پرو با شارژر ۳۳ واتی روانه‌ی بازار می‌شود و از شارژ ۳۰ واتی پشتیبانی می‌کند. ردمی نوت ۹ اس و نوت ۹ پرو در ۳۰ دقیقه به‌ترتیب حدود ۳۵ و ۸۰ درصد شارژ می‌شوند.


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/12/20
ارسال ها
1,339
امتیاز واکنش
18,143
امتیاز
323
محل سکونت
دریای پیامدها
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
جمع‌بندی
شیائومی با محصولات جدید خانواده‌ی ردمی نوت به‌ویژه ردمی نوت ۹ پرو تقریبا در تمامی زمینه‌ها، نیاز کاربران محصولات اقتصادی را برطرف می‌کند و حتی فراتر می‌رود. ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو هر دو به‌لطف اسنپدراگون 720G، یکی از قدرتمندترین پردازنده‌های میان‌رده‌ی کوالکام، عملکرد بسیار رضایت‌بخشی دارند و حتی درزمینه‌ی اجرای بازی نیز رضایت کاربر را جلب می‌کنند. نمایشگر +FHD و کم‌حاشیه‌ی دو گوشی ل*ذت تماشای ویدئو و فیلم را دوچندان می‌سازد و باتری ۵،۰۲۰ میلی‌آمپرساعتی آن‌ها نیز تضمینی برای استفاده‌ی مداوم از آن‌ها است.
در شرایطی که عموم دستگاه‌های اقتصادی با بدنه‌ی پلاستیکی فروخته می‌شوند، شیائومی هر دو دستگاه ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو را با بدنه‌ی شیشه‌ای و خوش‌ساخت تولید و همین موضوع نیز ارزش خرید آن‌ها را دوچندان می‌کند. شاید بتوان ضعف اصلی هر دو محصول، به‌ویژه ردمی نوت ۹ اس را عملکرد کمتر از حدانتظار دوربین واید در تاریکی دانست. ما همچنان باور داریم شرکت‌ها به‌جای صرف هزینه برای اضافه‌کردن دوربین‌های اولتراواید یا ماکرو ناکارآمد، بهتر است روی بهبود عملکرد کلی دوربین اصلی در شرایط گوناگون تمرکز کنند.
نکات مثبت
  • بدنه‌ی شیشه‌ای و خوش‌شاخت
  • پردازنده‌ی میان‌رده‌ی توانمند
  • عملکرد راضی‌کننده‌ی مجموعه‌ی دوربین هر دو گوشی در طول روز
  • شارژدهی عالی باتری
  • شارژ ۳۰ واتی مدل ردمی نوت ۹ پرو
نکات منفی
  • عملکرد نه‌چندان رضایت‌بخش دوربین اصلی و فاجعه‌بار دوربین اولتراواید در تاریکی
  • سرعت شارژ نسبتا کُند مدل ردمی نوت ۹ اس


بررسی شیائومی نوت 9 و نوت 9 پرو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا