- امتیاز واکنش
- 6,184
- زمان حضور
- 19 روز 12 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران گفت: از طرف خودم و بازیکنان این قول را میدهم که در بازی فردا با تمام وجود بجنگیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسول خطیبی در نشست خبری پیش از دیدار با پاختاکور ازبکستان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: از طرف کادر فنی و بازیکنان این قول را میدهم که با تمام وجود تلاش کنیم و بجنگیم. تراکتور پرهوادارترین تیم آسیاست. با توجه به نبود هوادار در ورزشگاهها، تراکتور بیشتر از همه تیمها آسیب میخورد. جای هواداران ما در ورزشگاهها خالی است. از باشگاه شارجه بابت میزبانی خوبشان تشکر میکنم.
منبع:خبرگزاری تسنیم
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسول خطیبی در نشست خبری پیش از دیدار با پاختاکور ازبکستان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: از طرف کادر فنی و بازیکنان این قول را میدهم که با تمام وجود تلاش کنیم و بجنگیم. تراکتور پرهوادارترین تیم آسیاست. با توجه به نبود هوادار در ورزشگاهها، تراکتور بیشتر از همه تیمها آسیب میخورد. جای هواداران ما در ورزشگاهها خالی است. از باشگاه شارجه بابت میزبانی خوبشان تشکر میکنم.
منبع:خبرگزاری تسنیم
خطیبی: با تمام وجود تلاش میکنیم
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com