خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
همایش «کانون‌های وکلا و وکیل دادگستری؛ واقعیت‌های موجود، چالش‌ها و راهکارها» عصر سه شنبه در هتل فردوسی تهران برگزار شد در این همایش که اعضای هیات مدیره کانون های 25 گانه ی وکلای دادگستری ایران و بیش از 20 تن از نمایندگان مجلس حضور داشتند

جلیل مالکی یکی از وکلای دادگستری که از دبیران این همایش بود، در ابتدای این مراسم در سخنانی گفت: بدون شک یکی از افتخارات ایران در صحنه‌های داخلی و بین‌المللی وجود کانون‌های مستقل است که بدون تحمیل کوچک‌ترین هزینه‌ای به دولت بار سنگین ارائه خدمات حقوقی به مردم را برعهده دارند و در عرصه‌های حقوق قضایی بین‌المللی وظیفه دفاع از منافع جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشته است که نمونه آن محکومیت آمریکا در پرونده اخیر در دیوان لاهه و استیفای حقوق بانک ملت در دادگاه‌های انگلیس و سایر کشورهای اروپایی بود که وظیفه این امر را کانون‌های وکلا به همراه مدیران دولتی برعهده داشتند.

ایشان اضافه نمود: کانون‌های وکلا بعد از انقلاب علی‌رغم تعطیلی 16 ساله لحظه‌ای از همکاری با مراجع قضایی در اداره دادرسی منصفانه دریغ نکردند، اما با همه این اوصاف امروز و در آستانه انقضای سند چشم‌انداز 20 ساله کشور، نهاد مستقل وکالت دادگستری با چالش‌هایی روبرو شده است که عمده وقت مدیران آن به جای ارتقای کیفیت و کمک به قوه قضائیه متاسفانه مصروف دفع تهدیدات خارجی و مقابله با چالش‌هایی شده است که هرروز به آن تحمیل می‌شود.


این وکیل دادگستری از «تفکیک بین استقلال وکیل دادگستری و کانون‌های وکلای دادگستری»، «صوری سازی آزمون وکالت»، «وضع آیین‌نامه خلاف قانون و آیین‌نامه‌ای که مصوبات مجلس را نقض می‌کنند و هیچ‌کس حتی مجلس شورای اسلامی توان ابطال آن را ندارد»، «احیای آیین‌نامه‌ خلاف قانون رئیس سابق قوه قضائیه» و «تشویق و تهییج دانشجویان و دانش‌آموختگان حقوق از طریق تریبون‌های رسمی برای تشکیل کمپین حذف ظرفیت و تحت فشار قراردادن قوه قانونگذاری برای تحقق‌ خواسته‌های آن‌ها» به عنوان چالش‌های موجود برای کانون‌های وکلا نام برد.

وی افزود: واقعیت موجود در کانون وکالت چیز دیگری است که فقط یک نمونه از آن، عدم تمدید پروانه قریب به 25 درصد وکلای دادگستری به دلیل نبود کار و درآمد فقط در کانون وکلای مرکز و هم‌چنین بیکاری مفرط اکثریت وکلای جوانی است که حتی توان اجاره دفتر به صورت گروهی را ندارند اما مراجعی پیدا می‌شوند که می‌گویند این‌ها باید دفتر با جواز اداری داشته باشند.

ابراهیم ثابت قدم دبیر دیگر این همایش نیز در ادامه گفت: ما سال‌هاست مشکلات خود را به گوش مسئولان به خصوص مجلس که با آن‌ها رابـ*ـطه نزدیکی داریم می‌رسانیم. امروز در شرایط خاصی هستیم و هجمه‌ها به صورت هماهنگ علیه کانون صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه اخیرا هجمه‌ها علیه کانون از جمله از سوی صدا و سیما در مورد انحصارطلبی مطرح است، گفت: از سال 1359 هیئت مدیره‌ی کانون تعطیل شد و از ان تاریخ ما یک مدیر انتسابی داشتیم که به جای هیئت مدیره از طریق شورای عالی قضایی شروع به اداره کانون‌ها کرد.

وی افزود: ما 17 سال فاقد هیئت مدیره بودیم و در سال 1376 هیئت مدیره برای اولین بار تشکیل شد و بعد از تشکیل هیئت مدیره طبق ماده 1 قانون کیفیت اخذ پروانه، برای تعیین ظرفیت یک هیئت سه نفره تشکیل شده است که دو نفر آن از قوه قضائیه و یک نفر از کانون بودند بنابراین تعیین ظرفیت برعهده این هیئت بود.

وی با بیان اینکه، 17 سال تصمیم گیری برعهده کانون نبوده است، گفت: کانون وکلای مرکز یا کانون‌های استان‌ها در تصمیم‌گیری در اقلیت هستند و بارها و بارها ما این موضوع را گوشزد کردیم ولی کسی قبول نکرد و گفتند شما تعدادتان کم است و ظرفیت کم دارید و ما هم می‌خواهیم بگیریم، این یکی از هجمه‌های عمده‌ای است که علیه ما می‌شود که شما انحصارطلبی دارید و تعدادی که ما می‌خواهیم نمی‌پذیرید.سپس از ریاست کانون مرکزجهت ایراد سخن دعوت به عمل آورد

عیسی امینی ریاست کانون وکلای دادگستری مرکز به عنوان میزبان همایش در جایگاه قرار گرفته ، حضور مدعوین و اعضای هیات مدیره های کانون ها وکلای کشور را غنمیت شمرده و قدردان شدند.

سپس مرتضی شهبازی نیا ریاست اتحادیه کانون های وکلای دادگستری ایران خطاب به نمایندگان مجلس بیان داشتند: به عنوان یک معلم دانشگاه شهادت می‌دهم که نهاد وکالت نسبت به گذشته بسیار بهتر و متعهدتر به کشور و نظام کشور است. وکلا جامعه قدردانی هستند و قاطبه جامعه وکلا انسانهای سالمی هستند. نمی گویم هیچ مشکلی وجود ندارد قطعاً هست ولی معدل در نهاد وکالت خیلی بالا است و هر جا به نهاد وکالت اعتماد شده این نهاد با احساس مسئولیت وارد شده که مثال بارز آن مسئله معاضدت می‌باشد. به طور مثال دولت در ایتالیا بودجه یک میلیاردی برای موضوع تعیین می‌کند. این مساله یکی از تعهدات تامین اجتماعی است و خیلی از وکلا از این راه امرار معاش می‌کنند. سال‌هاست که نهاد وکالت در کشور ما این کار را انجام می‌دهد و حتی کانون‌ها سراغ نهادهایی مانند بهزیستی و کمیته امداد رفته و اعلام می‌کنند که ما به شما وکیل رایگان می دهیم. وهر جا که لازم باشد خدمات معاضدتی رایگان ارائه می‌شود.

منبع: وکیل آنلاین


گزارش جامع همایش «کانون‌های وکلا و وکیل دادگستری؛ واقعیت‌های موجود، چالش‌ها و راهکارها»

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا