- امتیاز واکنش
- 6,184
- زمان حضور
- 19 روز 12 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
سرمربی العین پس از شکست سنگین مقابل فولاد در مرحله پلیآف لیگ قهرمانان آسیا گفت: توان واقعی ما همین بود، البته با حریف قدرتمند و سختی روبهرو شدیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، پردو امانوئل، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال العین امارات در خصوص شکست 4 بر صفر تیمش مقابل فولاد گفت: این نتیجه نشان دهنده شرایط سخت تیم ماست و در واقع تیم ما توان رقابت در این بازی را نداشت و در حد انتظار ظاهر نشد.
وی عنوان کرد: حقیقت تیم من همین بود و این حقیقت تلخی است که ما در اندازه این بازی نبودیم. حریفی سخت و قدرتمند داشتیم با این وجود تنها مقصر شکست من هستم و چیزی نیست که بتوانم در مورد بازی بگویم.
منبع:خبرگزاری تسنیم
به گزارش خبرگزاری تسنیم، پردو امانوئل، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال العین امارات در خصوص شکست 4 بر صفر تیمش مقابل فولاد گفت: این نتیجه نشان دهنده شرایط سخت تیم ماست و در واقع تیم ما توان رقابت در این بازی را نداشت و در حد انتظار ظاهر نشد.
وی عنوان کرد: حقیقت تیم من همین بود و این حقیقت تلخی است که ما در اندازه این بازی نبودیم. حریفی سخت و قدرتمند داشتیم با این وجود تنها مقصر شکست من هستم و چیزی نیست که بتوانم در مورد بازی بگویم.
منبع:خبرگزاری تسنیم
سرمربی العین: توان تیم ما در همین حد است/ فولاد حریف سخت و قدرتمندی بود
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com