خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای ساق مرغ کاراملی
    • ران مرغ 450 گرم
    • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    • سس سویا 1/2 فنجان
    • سس کچاپ 1 و 2/3 قاشق غذاخوری
    • عسل 3/4 فنجان
    • سیر رنده یا خرد شده 2-3 حبه
    • نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
  • 535 کالری

  • 157 میلی گرم کلسترول

  • 37.6 گرم کربوهیدرات

  • 37.1 گرم پروتئین
ساق مرغ کاراملی غذایی خوشمزه و مقوی است و بچه ها عاشق آن خواهند شد. این غذا دستور پختی بسیار آسان دارد، تنها لازم است سس را آماده کنید روی مرغ بریزید. با این دستور پخت براحتی و در زمانی کوتاه می توانید مرغی مجلسی و خوش طعم داشته باشید.

طرز تهیه ساق مرغ کاراملی
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ران های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس قرار دهید.
روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ ها بریزید.
سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. مرغها را به مدت 1 ساعت بپزید. زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس کاراملی و غلیظ شد یعنی غذا آماده است.
سینی فر را خارج کنید. ساق های مرغ را به همراه سس خوش طعم کاراملی داخل ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.
نکته: این غذا را با بال مرغ نیز می توانید درست کنید.

#ایران کوک


ساق مرغ کاراملی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا