خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*~sarina~*

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,115
امتیاز واکنش
21,507
امتیاز
418
سن
20
محل سکونت
~شهر فراموشی~
زمان حضور
55 روز 20 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع:پایگاه خبری فوتبالی-
ابراهیم شکوری، مدیر اجرایی و سخنگوی باشگاه پرسپولیس، و علی جوادی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال، روی خط برنامه وقت اضافه رادیو ایران آمدند و در خصوص سلب امتیاز میزبانی از ایران در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و مقدماتی جام جهانی 2022 توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا، گفت و گو کردند.


به گزارش فوتبالی، شکوری در ابتدای سخنانش در رابـ*ـطه با میزبانی هند از پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، گفت: ما در گذشته برای مسابقات جوانان در تهران، نوجوانان در همدان، فوتسال در تبریز و فوتسال بزرگسالان در ارومیه و امیدها در تهران میزبان بودیم. هر 5 میزبانی مورد تقدیر AFC قرار گرفته بود. ضمن اینکه در همان دوره هم فینال آسیا که پرسپولیس در آن حضور داشت با حضور آقای اینفانتینو و آقای شیخ سلمان برگزار کردیم. هم کنفدراسیون فوتبال آسیا هم فیفا از آن بازی بارها به عنوان افتخار فوتبال یاد کردند. با توجه به تجربیات موجود، باشگاه پرسپولیس سریعا کارگروهی تشکیل داد و نیازها و ملزومات AFC را بررسی کردیم و اعلام کردیم که بر اساس امکانات و بر اساس نیروی انسانی توانمندی که در برگزاری مسابقات داریم و همنچنین نیروهای داوطلب، درخواست میزبانی را فرستادیم و خیلی امیدوار بودیم که این میزبانی را بگیریم. ولی با این رویکردی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال حاضر دارد، بنده به این نتیجه رسیده ام که این بحث فراتر از ورزش هست. اگر قرار بود تیمی در گروه پرسپولیس با شرایطی که وجود داشت میزبان باشد، قطعا باید به پرسپولیس میزبانی می رسید. اما فکر میکنم که مسائل، مسائل کلان تری هستند که نیاز است مسئولین عالی رتبه کشورمان به این مسائل ورود بکنند که بتوانیم این مسائل را هرچه سریعتر حل و فصل بکنیم تا انشاالله بتوانیم در کشورمان شاهد میزبانی مسابقات باشیم.



آذری: درباره موضوع میزبانی‌ها باید تابع تصمیمات کلان باشیم/ تاج حالا باید توانمندی‌اش را ...
خبر مرتبط


وی در پاسخ به اینکه آیا مدارک برای درخواست میزبانی، به موقع برای AFC فرستاده شده بودند یا خیر، گفت: ما مدارک را در مهلت مشخصی که اعلام کرده بودند ارسال کرده بودیم و حتی جایی که تنها یک استادیوم را از ما خواسته بودند، ما دو استادیوم را معرفی کردیم. استادیوم آزادی و استادیوم پاس. برای زمین تمرین نیز که 2 مورد از ما خواسته بودند، ما 4 مورد معرفی کردیم. در بحث هتلینگ هم همینطور و در بحث پروتکل های بهداشتی همه مدارک را داده بودیم. در بحث ترانسفر همچنین و اینکه نیروهای داوطلبی که میتوانند در ایران کمک بکنند که جزو بهترین برگزارکننده بازی ها نیز هستند، ما همه موارد را ذکر کرده بودیم. همانطور که گفتم، من فکر میکنم که این موضوع فراتر از ورزش است و نیاز است که بررسی ویژه ای انجام دهیم. در بحث دیپلماسی ورزشی من فکر میکنم ما دچار مشکل هستیم و باید از نیروهای توانمند در این زمینه استفاده کنیم.


شکوری در ادامه سخنانش اظهار داشت: زمانی که من دبیرکل فدراسیون بودم، سفری به مالزی برای بحث میزبانی باشگاه ها داشتیم که در آن مقطع موضوع حل شد. قرار بود بازیهای برگشت در کشور انجام شوند اما متاسفانه به خاطر کرونا، بازی ها متمرکز شدند. در نشست هایی که با کاندیداهای محترم ریاست فدراسیون فوتبال داشتیم، من تجربیات خودم را بازگو کردم و گفتم که ما در چند بحث، چالش اساسی داریم. مواردی که باید در برنامه هایشان قرار دهند. یکی از بحث ها، همین بحث میزبانی بود. دوستانی که در آن جلسات حضور داشتند مطلع هستند که بنده خودم سعی کردم تجربیات خودم را در اختیار دوستان قرار دهم. امیدوارم که با کارگروه هایی که تشکیل می شوند و بررسی های انجام شده، این مشکل را حل کنیم. یک بحث سمت AFC، و بحث دیگر سمت داخل است. کشور هند با تمام ظرفیت و توانش در حال پیشرفت است. برنامه ریزی و سرمایه گزاری بسیار خوبی دارند. سایر کشورهای درجه 2 یا حتی درجه 3 آسیا سعی کرده اند خود را به تیم های درجه 1 آسیا برسانند. سرعت بسیار زیادی نیز در این زمینه دارند. بنده چندین بار نیز به مقامات بالادستی خودم این مورد را اعلام کرده بودم. کشورهایی حتی مثل میانمار، حتی مثل مالدیو با سرعت زیادی در حال سرمایه گزاری و پیشرفت هستند و اگر ما بخواهیم فوتبالمان حرفه ای شود، هرچه سریعتر باید استادیوم هایی که در اختیار نهادهای دولتی است، در اختیار باشگاه ها قرار دهیم تا تجهیز شوند. ما در بحث فینال آسیا در سال 2018 این موضوع را کاملا لمس کردیم. ما در عرض 10 روز مجبود شدیم استادیوم آزادی را تغییر و تحولی اساسی دهیم. فکر میکنم 114 مورد ایراد داشت که با همکاری وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس، آن ایرادات به صورت مقطعی و سطحی و ظاهری رفع شدند. من فکر میکنم ما اگر بخواهیم به سمت حرفه ای شدن حرکت کنیم، اولین گام این است که استادیوم هایی مانند تختی، شیرودی، شهید کاظمی، آزادی و ... را هرچه سریعتر در اختیار باشگاه ها قرار دهیم. همان کاری که کشورهای همسایه ما انجام دادند. مانند کشور ترکیه که استادیوم های خود را به صورت بلندمدت در اختیار باشگاه ها قرار داد. و حتی وام بلندمدت بدون بهره برای تجهیز در اختیارشان قرار داد.


جوادی در ابتدای سخنانش گفت: از زمان انتخاب دکتر عزیزی خادم تا امروز، تمام کارهایی که لازم بود از نظر قانونی انجام بدهیم را انجام دادیم. اما قبول بکنید که زمان بسیار زیادی را از دست دادیم که تقریبا می شود 120 روز. در این زمان بحرینی ها به شدت و کاملا متحد آماده ساختن زیرساخت هایی بودند که بتوانند این مجورز میزبانی را بگیرند. خیلی ظالمانه است که ببینیم در 3 گروه لیگ قهرمانان آسیا، به عربستانی ها میزبانی دادند اما به ایرانی ها ندادند. و همه تیم های ایرانی باید خارج از خانه مسابقات خود را برگزار بکنند. این ظلمی است که در حق ورزشکاران ایرانی روا می شود و آن ها باید فشاری مضاعف برای بی اثر کردن این ظلم تحمل کنند. امیدوارم که در این رای تجدید نظری انجام شود و آرزو میکنم که بتوانیم کاری بکنیم تا این رای برگردد و حق ایران داده شود. مثل تمام تیم های حاضر در سید 1 قرعه کشی مقدماتی جام جهانی در دور اول آسیا، ما فقط در یک بازی دور رفت میزبان بودیم و تمام امیدمان را به سه بازی برگشت در خانه بسته بودیم. متاسفانه این امتیاز از ما گرفته شد.



وی در پاسخ به این که آیا نامه رسمی AFC را دیده است یا خیر، گفت: بله نامه رسیده است. فعلا نامه فقط مربوط به لیگ قهرمانان و مقدماتی جام جهانی است. ولی باید ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و امیدوارم به تمام رقابت ها تعمیم پیدا نکند. فردا جلسه ای برگزار خواهیم کرد که بعد از جلسه، آقای عزیزی خادم رسما به تمام مردم ایران گزارش خواهد داد که موضع فدراسیون در این مورد چه خواهد بود. در روزهای پایانی خردادماه شرایط جوی در منامه بسیار بد است. هم رطوبت بسیار بالاست هم دمای هوا. نکته تاسف برانگیز این است که رسانه های عربی همه درکنار هم قرار گرفته اند و ما متاسفانه اینگونه نیستیم.






جوادی در پاسخ به اینکه آیا با وجود این موارد، ایران همچنان برای میزبانی جام ملت های آسیا تلاش خواهد کرد یا خیر، گفت: اولویت اول برای فدراسیون، موفقیت فوتبال و در راس آن، تیم ملی است. ما تمام تلاشمان را میکنیم برای اینکه تیم ملی موفق شود. در این روزهای بد از نظر اقتصادی، فوتبال میتواند مردم را کمی در کنار هم قرار دهد و خوشحال کند. و آنها را از وضعیت معیشتی نامناسبی که دارند دور کند. بنای ما بر این است که این اتفاق خیر برای تیم ملی بیفتد و تیم ملی در بهترین حالت خود باشد. هر کاری که برای اقتدار تیم ملی لازم باشد را انجام خواهیم داد. اما این اینکه ما چقدر بتوانیم موفق شویم در اجرای برنامه و این موانعی که بر سر راه هستند، تا چه اندازه ما را ناکام بگذارند را، گذشت زمان مشخص خواهد کرد.



وی در پایان سخنانش در ارتباط با میزبانی جام ملت های آسیا اظهار داشت: خیلی کار نیاز است تا بتوانیم میزبانی جام ملت ها را بگیریم. به خصوص با این شرایطی که فعلا وجود دارد و نگاه نامهربانانه ای نسبت به ایران وجود دارد.


شکوری در پایان سخنانش در رابـ*ـطه با نامه AFC در خصوص نامه مربوط به میزبانی ها، گفت: در نامه فقط میزبان معرفی شده است. هند را به عنوان کشور میزبان و جزیره گوا را به عنوان میزبان گروه پرسپولیس معرفی کرده بودند. فکر میکنم که توضیح خاصی نداده بودند. در رابـ*ـطه با بحث های مربوط به استادیوم، بحث های زیرساختی و بحث های پشتیبانی، من فکر میکنم کشور ما با وجود تمام کم و کاستی هایی که دارد، می توانست از این مسابقات میزبانی بکند. ولی خب فکر میکنم که بحث، فراتر از این موارد باشد و نیاز است که بررسی شود و در دستور کار هم فدراسیون فوتبال و هم وزارت ورزش و جوانان و حتی نهادهای بالاتر قرار بگیرد. من فکر میکنم تهدید دیگری را نیز خواهیم داشت. اگر یادتان باشد، آقای اینفانتینو سفری به امارات داشت. آنجا صحبت هایی انجام شد و مذاکراتی صورت گرفت که میتواند در آینده خطرات بیشتری برای فوتبال و ورزش ما به همراه داشته باشد.


میزگرد برنامه وقت اضافه رادیو ایران در خصوص سلب میزبانی از ایران در رقابت های آسیایی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا