- امتیاز واکنش
- 20,432
- زمان حضور
- 78 روز 19 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
هنگامی که صحبت از تناسب انـ*ـدام است، سوالات عمومی زیادی به وجود میآید، سوالاتی که متخصصان تقریبا هر روز آنها را میشنوند. چطور میتوانم بیشترین بازدهی را از ورزشم به دست بیاورم؟ چطور میتوانم سریعتر وزن کم کنم، بیشتر کالری بسوزانم و چطور میتوانم به اندازهی کافی انرژی داشته باشم تا در هر جلسهی تمرین، آن را خرج کنم؟
در حالی که ممکن است عناصر دیگری هم وجود داشته باشد که بر شرایط شخص شما موثر باشد، میتوان به تمام آن سوالات یک پاسخ ساده داد. بخورید! پاسخ دقیقتر این است که، در زمان مناسب، غذای مناسب بخورید. مانند خیلیها، من هم فکر میکردم بهترین راه برای کاهش وزن این است که سخت تمرین کنم و تا هنگامی که زمان صرف وعدهی غذایی بعدیام نرسیده چیزی نخورم.
اما حالا میدانم که کلید به دست آوردن و نگهداری از یک بدن خوش انـ*ـدام، ترکیب ورزش منظم و خوردن غذای مناسب در وقت مناسب است. غذا رساندن به بدن، قبل و بعد از هر تمرین، برای سوزاندن بیشترین کالری، حفظ انرژی، ساخت عضله، کاهش وزن و بالا بردن سرعت ریکاوری، ضروری است!
قبل و بعد از تمرین چه چیزی بخوریم؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com