- امتیاز واکنش
- 7,220
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
گفتگوی اختصاصی «موسیقی ما» با خواننده پرسر و صدا در روز انتشار جدیدترین اثرش
محسن چاوشی: با آلبوم «ابراهیم» پا به میدان جنگ گذاشتهام
موسیقی ما – بهمن بابازاده: نُهمین آلبوم رسمی محسن چاوشی پس از یک ماه سراسر حاشیه و جنجال، از صبح امروز یازده شهریور روانه بازار موسیقی کشور شد.
به گزارش «موسیقی ما»، آلبوم «ابراهیم» در حالی از صبح امروز با شش قطعه منتشر شده است که در ماههای گذشته حواشی و اخبار متعددی درباره این اثر خبر ساز شد و پس از تاخیر 9 ماهه در اعطای مجوز برای این آلبوم، محسن چاوشی در صفحات شخصی خود نسبت به این موضوع اعتراضاتی را مطرح نمود.
واکنشهای مدیران موسیقی کشور به اظهارات چاوشی باعث شد دوستداران این خواننده هفتههای پرالتهابی را سپری کنند تا اینکه این اثر پس از پشت سرگذاشتن حواشی مختلف از صبح امروز روانه بازار موسیقی در کشور شود.
محسن چاوشی در روز انتشار جدیدترین آلبوم رسمی خود درباره ایدئولوژی و نگاه شخصیاش به آلبوم «ابراهیم» در یک گفتگوی اختصاصی با سایت «موسیقی ما» گفت: «من نباید درباره این آلبوم اظهار نظر کنم. همه ذهنیت و ایدئولوژی من و تیم مولفین آلبوم در آن اعمال شده و از اینجا به بعدش دیگر دست من نیست. برداشت از این مجموعه کاملا آزاد است. اصلا قرار نیست من به برداشتها و هر ذهنیتی از این آلبوم، سمت و سوئی بدهم. پس بگذارید کارها را مردم بشنوند و درباره آن قضاوت کنند. زمان میبرد ولی قطعا منتظر نظرات مردم درباره این اثر هستم.»
چاوشی درباره اشعار استفاده شده در این آلبوم که حواشی و اخبار متعددی را باعث شده نیز معتقد است: «رابـ*ـطه من و اشعار حسین صفا در این آلبوم پیچیده است. کلمه به کلمه این اشعار را زندگی کردهایم و حالا احساس میکنم فصل جدیدی از همکاری من و حسین صفا آغاز شده. هر واژه تکهای از احساس ما را در سالهای میانسالی شامل میشود. نه آنقدر غمگین و اندوهناک و نه آنقدر پیچیده و غریب. «ابراهیم» روزنوشتهای ما برای این برهه از زندگیمان است. سعی کردهایم از زاویهای دیگر به ماجراها نگاه کنیم و با انتشار آلبوم احساس میکنم بار بزرگی از دوش من برداشته شده است. اعتقاد دارم هر فردی وظایف و تعهداتی درباره مسائل اجتماعی خود داشته و دارد. من با «ابراهیم» پا به میدان جنگ گذاشتهام.»
این خواننده افزود: «انتشار آلبوم «ابراهیم» پیچیدگیهای زیادی داشت. اتفاقات ریز و درشتی که رخ داد ولی امروز خوشحالم که بالاخره سرم را بالا میگیرم. به مردم و هنرمندانی که در این هفتههای پرفشار کنارم بودند افتخار میکنم. هرگز هرگز هرگز خودم را از این مردم جدا نمیدانم و تا ابد صدای دردهای آنها خواهم ماند.»
محسن چاوشی: با آلبوم «ابراهیم» پا به میدان جنگ گذاشتهام
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com