خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای سوپ آرد ذرت و اسفناج

  • اسفناج:3 پیمانه
  • سیر:3 حبه
  • آرد ذرت :1/2 پیمانه
  • لیمو ترش :1 عدد
  • پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
  • روغن زیتون:1/2 پیمانه
  • نمک :1 قاشق چای خوری
  • فلفل :به میزان لازم
سوپ آرد ذرت و اسفناج

روش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج

برای شروع ابتدا اسفناج ها را درشت خرد کنید.بعد سیر را رنده کنید ، لیمو را به صورت حلقه ای به 4 قسمت برش بزنید و پنیر را هم رنده کنید.
نصف نصفه پیمانه روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط گرم شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و برای 1 دقیقه ،تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
بعد به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و آرد ذرت را کم کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید.
بعد از 8 تا 10 دقیقه که سوپ غلیظ شد، پنیر پارمزان و نصف دیگر روغن زیتون داخل پیمانه را به بقیه مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه هم بزنید تا روغن به خورد سوپ برود.
در آخر اسفناج و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید یک دقیقه ای هم اسفناج بپزید و نرم شود.
سوپ آرد ذرت و اسفناج آماده شده را در 4 کاسه به میزان مساوی سرو کنید و داخل هر یک از آنها 1 قاشق چای خوری روغن زیتون و کمی فلفل تازه بپاشید و با حلقه های لیمو سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ آرد ذرت و اسفناج

سوپ آرد ذرت و اسفناج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک


سوپ آرد ذرت و اسفناج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا