خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیب زمینی تنوری اسپانیایی یک پیش غذای خوشمزه و محبوب در خیلی از رستوران هاست که طعم تندی دارد و به جرات میتوان گفت جای سیب زمینی سرخ شده را گرفته است.

مواد لازم برای 4 نفر
  • سیب زمینی :4 عدد متوسط
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 قاشق چایخوری
  • سس سالسا : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور :2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی تند : یک ونیم قاشق غذاخوری
  • پاپریکا :یک ونیم قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • جعفری و پیازچه : مقدار کم
سیب زمینی تنوری پرطرفدار اسپانیایی

دستور پخت سیب زمینی تنوری اسپانیایی

برای تهیه این سیب زمینی تنوری باید سیب زمینی ها را ابتدا پوست بگیرید و به اندازه حبه قند خرد کنید.سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و روی آنها روغن زیتون و نمک بپاشید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد سیب زمینی ها بروند.

فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا 10 دقیقه ای گرم شود. به مدت تقریبا 10 دقیقه کاملا گرم شود. کف سینی فر را کمی چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس سیب زمینی ها را روی سینی فر بچینید و حدود 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب نرم و برشته شوند.

در این فاصله به سراغ درست کردن سس سیب زمینی میرویم. داخل کاسه ای رب گوجه فرنگی،سرکه انگور،سس گوجه فرنگی تند، جعفری، پیازچه، پاپریکا و سس سالسا را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

وقتی سیب زمینی ها آماده شدند از فر خارج کنید و بگذارید تا 10 دقیقه ای خنک شود. سپس با سس آماده شده سرو کنید.

منبع:نمناک


طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا