- امتیاز واکنش
- 7,220
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
نخستین شب از مراسم جشنواره ملی موسیقی حماسی «کمالان» در چابهار برگزار شد
علیاکبر شکاچی: نباید بیش از این موسیقی اقوام مختلف و موسیقی دستگاهی از هم دور بمانند
موسیقی ما - نخستین شب از مراسم جشنواره ملی موسیقی حماسی «کمالان» شب گذشته در سالن اجتماعات منطقه چابهار برگزار شد.
در شب نخست این گردهمایی که با حضور اساتید موسیقی و ادب برپاشد، چند گروه از جمله گروه کردهای شمال خراسان قبل از آغاز رسمی مراسم به ایفای رقص محلی و هنرنمایی پرداختند. همچنین در این شب پریسا سیمین مهر راوی نقالهای شاهنامه و داستانهای حماسی با همراهی مرشد ناری داستانی حماسی از حَمّل جٌیند دلاور بلوچ را روایت کرد که توانست سواحل مکران را از چنگ پرتغالیها بیرون کشد و از بم تا بندر بوشهر را آزاد کند.
اسحاق بلوچ نسب نیز در این مراسم دقایقی را به اجرای موسیقی بلوچستانی پرداخت و بعد از آن از سوی مسئولان حاضر در این گردهمایی از جمله محبی استاندارد سیستان و بلوچستان مجیدی فرماندار چابهار و چاکرزهی معاونت فرهنگی منطقه آزاد چابهار مورد تقدیر قرار گرفت.
میر جلاالدین کزازی استاد زبان فارسی در این مراسم سخنرانی خود را به وصف چابهار اختصاص داد و گفت: «این نخستین بار است که به چابهار میآیم و از دیدار این بندر میتوانم گفت که هم شگفت زدهام هم سرمست و شکفته جان.» او چابهار را سرزمینی بیهمتا در جهان دانست و گفت: «من با زبانها و گویشهای بومی ایران آشنایی دارم اما به استواری میگویم که زبان بلوچی یکی از کهنترین زبانهای ایرانی است طوری که وقتی با دوستان فرهیخته بلوچ درباره این زبان سخن گفتم شگفت زده شدم.»
علیاکبر شکاچی: نباید بیش از این موسیقی اقوام مختلف و موسیقی دستگاهی از هم دور بمانند
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com