- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
افزودن غلات کامل به وعده های غذایی خانواده یک حرکت هوشمندانه است. آن ها نه تنها ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی دیگر مورد نیاز برای سلامت خانواده را تامین می کنند بلکه شامل فیبر رژیمی هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، برخی سرطان ها، دیابت و دیگر مشکلات سلامتی مانند یبوست کمک کند.باور می کنید یا نه، احتمالا بدون شناخت و آگاهی اغلب غلات سبوس دار را مصرف می کنید و این چیز خوبی است.
غلات سبوس دار از خاصیت های زیادی برخوردار هستند .هر غذایی که در تهیه آن عمدتا از گندم، برنج، جو، ذرت،جو دو سر و یا دیگر غلات تهیه شده باشد در گروه غلات قرار می گیرند. نان، پاستا، حریره ی جو دو سر، غلات صبحانه، چیبس ذرت و بلغور( گندم و برنج و ذرت آسیاب شده) مثالهایی از محصولات غله ای می باشند.
حبوبات به دو زیر گروه تقسیم می شوند :غلات کامل و غلات تصفیه شده
1. غلات کامل دانه هایی هستند که سبوس و جوانه آنها جدانشده است . مانند: آرد سبوس دار ,نان سنگک ,بلغورگندم ,بلغورجو دو سر ,بلغورذرت کامل , برنج قهوه ای و ...
2. غلات تصفیه شده عبارتند از غلاتی که سبوس و جوانه آنها جدا شده اند مانند : شیرینی ها , کیک ها , نان های سفید مانند باگت , برنج سفید و آرد سفید و ...
غلات سبوس دار چیست؟
همه غلات، بذر گیاهان هستند و در حالت طبیعی خود غلات کامل محسوب می شوند ،که شامل سه بخش است:
1. سبوس : شامل ویتامین های ب، فیبر و مواد معدنی است.
2. جوانه : از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های ب و ویتامین ایی.
3. آندوسپرم: حاوی کربوهیدرات و پروتئین است.
بر خلاف غلات تصفیه شده، غلات کامل هر سه بخش غنی از مواد مغذی را در طول پردازش حفظ می کنند. غلات تصفیه شده مثل آرد سفید و برنج سفید یکی یا بیشتر از این سه بخش متمایز را از دست می دهند. در نتیجه، غلات تصفیه شده اغلب "غنی" هستند تا مواد مغذی از دست رفته را اضافه کنند؛ با این حال، مواد مغذی به مقادیر متفاوتی اضافه می شوند اما مانند غلات کامل در نظر گرفته نمی شوند.
اهمیت مصرف غلات سبوس دار:
مصرف غلات، خصوصا غلات کامل برای سلامتی مزایایی زیادی دارد. افرادی که غلات کامل را به عنوان بخشی از رژیم سالم غذایی مصرف می کنند خطر کمتری برای ابتلا به بیماری های کرونری ( قلبی – عروقی ) دارند. غلات مواد مغذی زیادی را برای سلامت و نیاز بدن تأمین می نمایند.
غلات سبوس دار از خاصیت های زیادی برخوردار هستند .هر غذایی که در تهیه آن عمدتا از گندم، برنج، جو، ذرت،جو دو سر و یا دیگر غلات تهیه شده باشد در گروه غلات قرار می گیرند. نان، پاستا، حریره ی جو دو سر، غلات صبحانه، چیبس ذرت و بلغور( گندم و برنج و ذرت آسیاب شده) مثالهایی از محصولات غله ای می باشند.
حبوبات به دو زیر گروه تقسیم می شوند :غلات کامل و غلات تصفیه شده
1. غلات کامل دانه هایی هستند که سبوس و جوانه آنها جدانشده است . مانند: آرد سبوس دار ,نان سنگک ,بلغورگندم ,بلغورجو دو سر ,بلغورذرت کامل , برنج قهوه ای و ...
2. غلات تصفیه شده عبارتند از غلاتی که سبوس و جوانه آنها جدا شده اند مانند : شیرینی ها , کیک ها , نان های سفید مانند باگت , برنج سفید و آرد سفید و ...
غلات سبوس دار چیست؟
همه غلات، بذر گیاهان هستند و در حالت طبیعی خود غلات کامل محسوب می شوند ،که شامل سه بخش است:
1. سبوس : شامل ویتامین های ب، فیبر و مواد معدنی است.
2. جوانه : از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های ب و ویتامین ایی.
3. آندوسپرم: حاوی کربوهیدرات و پروتئین است.
بر خلاف غلات تصفیه شده، غلات کامل هر سه بخش غنی از مواد مغذی را در طول پردازش حفظ می کنند. غلات تصفیه شده مثل آرد سفید و برنج سفید یکی یا بیشتر از این سه بخش متمایز را از دست می دهند. در نتیجه، غلات تصفیه شده اغلب "غنی" هستند تا مواد مغذی از دست رفته را اضافه کنند؛ با این حال، مواد مغذی به مقادیر متفاوتی اضافه می شوند اما مانند غلات کامل در نظر گرفته نمی شوند.
اهمیت مصرف غلات سبوس دار:
مصرف غلات، خصوصا غلات کامل برای سلامتی مزایایی زیادی دارد. افرادی که غلات کامل را به عنوان بخشی از رژیم سالم غذایی مصرف می کنند خطر کمتری برای ابتلا به بیماری های کرونری ( قلبی – عروقی ) دارند. غلات مواد مغذی زیادی را برای سلامت و نیاز بدن تأمین می نمایند.
بایدها و نبایدهای مصرف غلات سبوس دار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com