- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
"غوره غوره" و "شور غوره" را مانند خیارشور، هم به همراه غذا و هم به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاهایی که نیاز به غوره تازه هست، استفاده می کنند.
مواد لازم برای ترشی غوره :
طرز تهیه ترشی غوره :
از ترشی غوره برای کنار غذاها استفاده کنید خیلی خوشمزه می شود. می توانید غوره ها را شور کنید و از آن هنگام پخت غذا استفاده کنید.
ابتدا غوره های عسگری را دانه دانه کنید بعضی افراد با خوشه درست می کنند و سپس آن را بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند. سپس داخل بطری شیشه ای تمیز غوره ها را بریزید شیشه تان هم باید کاملا خشک باشد سپس مقداری نمک روی آن ها بریزید بعد از آن روی غوره ها را با سرکه بپوشانید اگر خیلی ترش دوست نداشتید می توانید مقدار سرکه را نصف کنید و نصف دیگر آب جوشیده سرد بریزید.
درب شیشه را محکم ببندید و پس از دو هفته می توانید از ترشی غوره ها استفاده کنید.
طرز تهیه غوره شور:
برای تهیه غوره شور ابتدا غوره عسگری را پاک کنید و دانه دانه کنید و تمیز بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب آن برود و غوره ها خشک شوند.
بعد مقداری آب را با نمک بجوشانید و صبر کنید تا خنک شود. سپس غوره ها را داخل شیشه بریزید.
در نهایت آب نمک جوشیده و خنک شده را روی غوره ها بریزید تا جاییکه کاملا روی آنها را بپوشاند.
درب ظرف را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
غوره شور بعد از حدود 2 هفته آماده خوردن است.
نکته برای تهیه غوره شور :
• بهتر است بعد از اولین استفاده از غوره غوره، آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
• غوره غوره را می توانید داخل فریزر هم نگهداری کنید. برای نگهداری در فریزر از ظروف پلاستیکی دردار استفاده کنید.
• همچنین ظرف آن را معمولا بعد از شور انداختن، تا مدتی در جای آفتاب گیر قرار می دهند تا نور و گرمای خورشید به رسیدن آن سرعت ببخشد اما محیط خشک و خنک، احتمال فساد شور یا ترشی را کمتر خواهد کرد.
منبع:بیتوته
مواد لازم برای ترشی غوره :
غوره | 500 گرم |
سرکه | 500 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی غوره :
از ترشی غوره برای کنار غذاها استفاده کنید خیلی خوشمزه می شود. می توانید غوره ها را شور کنید و از آن هنگام پخت غذا استفاده کنید.
ابتدا غوره های عسگری را دانه دانه کنید بعضی افراد با خوشه درست می کنند و سپس آن را بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند. سپس داخل بطری شیشه ای تمیز غوره ها را بریزید شیشه تان هم باید کاملا خشک باشد سپس مقداری نمک روی آن ها بریزید بعد از آن روی غوره ها را با سرکه بپوشانید اگر خیلی ترش دوست نداشتید می توانید مقدار سرکه را نصف کنید و نصف دیگر آب جوشیده سرد بریزید.
درب شیشه را محکم ببندید و پس از دو هفته می توانید از ترشی غوره ها استفاده کنید.
طرز تهیه غوره شور:
برای تهیه غوره شور ابتدا غوره عسگری را پاک کنید و دانه دانه کنید و تمیز بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب آن برود و غوره ها خشک شوند.
بعد مقداری آب را با نمک بجوشانید و صبر کنید تا خنک شود. سپس غوره ها را داخل شیشه بریزید.
در نهایت آب نمک جوشیده و خنک شده را روی غوره ها بریزید تا جاییکه کاملا روی آنها را بپوشاند.
درب ظرف را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
غوره شور بعد از حدود 2 هفته آماده خوردن است.
نکته برای تهیه غوره شور :
• بهتر است بعد از اولین استفاده از غوره غوره، آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
• غوره غوره را می توانید داخل فریزر هم نگهداری کنید. برای نگهداری در فریزر از ظروف پلاستیکی دردار استفاده کنید.
• همچنین ظرف آن را معمولا بعد از شور انداختن، تا مدتی در جای آفتاب گیر قرار می دهند تا نور و گرمای خورشید به رسیدن آن سرعت ببخشد اما محیط خشک و خنک، احتمال فساد شور یا ترشی را کمتر خواهد کرد.
منبع:بیتوته
طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com