- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فتوچینی به روش های مختلف
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم زیادی به خوردن آن علاقه مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه از ترکیب آرد و تخم مرغ درست کرده اند.
فتوچینی یک نوع غذایی ایتالیایی است كه اخیرا با تولید ماكارونی آن در برخی شركت های داخلی،در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا كرده است.
طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده:
مواد لازم برای فتوچینی با گوشت چرخ کرده :
طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده :
ابتدا پیاز را خرد كنید و تفت بدهید، سپس گوشت را به شکل مستطیل های باریک خرد كنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید، سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید مواد به مدت یک ساعت بپزند.
قارچ را جداگانه با كره سرخ كنید و كنار بگذارید.
محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشته ها به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد آن را آبكش کنید.
در پایان گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید و برای یک دقیقه روی حرارت كم قرار بدهید و بعد به فتوچینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در دیس بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم زیادی به خوردن آن علاقه مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه از ترکیب آرد و تخم مرغ درست کرده اند.
فتوچینی یک نوع غذایی ایتالیایی است كه اخیرا با تولید ماكارونی آن در برخی شركت های داخلی،در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا كرده است.
طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده:
مواد لازم برای فتوچینی با گوشت چرخ کرده :
ماكارونی فتوچینی | 300 گرم |
کره | 100 گرم |
قارچ باریک خرد شده | 3 عدد |
پودر آویشن | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
خامه | 350 گرم |
سس سفید | 2 قاشق غذاخوری |
گوشت | 200 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده :
ابتدا پیاز را خرد كنید و تفت بدهید، سپس گوشت را به شکل مستطیل های باریک خرد كنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید، سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید مواد به مدت یک ساعت بپزند.
قارچ را جداگانه با كره سرخ كنید و كنار بگذارید.
محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشته ها به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد آن را آبكش کنید.
در پایان گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید و برای یک دقیقه روی حرارت كم قرار بدهید و بعد به فتوچینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در دیس بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
طرز تهیه فتوچینی با چند روش متفاوت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com