خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فتوچینی به روش های مختلف

فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم زیادی به خوردن آن علاقه مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه از ترکیب آرد و تخم مرغ درست کرده اند.

فتوچینی یک نوع غذایی ایتالیایی است كه اخیرا با تولید ماكارونی آن در برخی شركت های داخلی،‌در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا كرده است.

طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده:

مواد لا‌زم برای فتوچینی با گوشت چرخ کرده :

‌ماكارونی فتوچینی 300 گرم
کره100 گرم
قارچ باریک خرد شده3 عدد
پودر آویشنبه مقدار دلخواه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
خامه350 گرم
سس سفید 2 قاشق غذاخوری
گوشت200 گرم
پیاز بزرگ1 عدد

طرز تهیه فتوچینی با گوشت چرخ کرده :

ابتدا پیاز را خرد كنید و تفت بدهید، سپس گوشت را به شکل مستطیل های باریک خرد كنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید، سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید مواد به مدت یک ساعت بپزند.

قارچ را جداگانه با كره سرخ كنید و كنار بگذارید.

محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشته ها به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد آن را آبكش کنید.

در پایان گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید و برای یک دقیقه روی حرارت كم قرار بدهید و بعد به فتوچینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در دیس بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.


طرز تهیه فتوچینی با چند روش متفاوت

 

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فتوچینی با سس قارچ و سیر :

مواد لازم برای فتوچینی با سس قارچ و سیر :

فتوچینی1 بسته
سیر 5 حبه
گوجه فرنگی2 عدد
کره50 تا 100 گرم
آویشن 2 قاشق مرباخوری
نمکبه میزان لازم
سس کچاپ تندحدودا 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز2 تا 3 قاشق غذاخوری
زعفرانبه میزان لازم
پنیر پیتزابه میزان لازم
قارچ10 عدد
پیاز کوچک1 عدد

طرز تهیه فتوچینی با سس قارچ و سیر :

ابتدا قابلمه را آب کنید و روی حرارت قرار بدهید، بعد از اینکه آب جوشید فتوچینی را با مقداری نمک اضافه کنید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید، سپس با مقداری کره در تابه ای تفت دهید.

در این فاصله پیاز را رنده کنید و داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس روغن را اضافه کنید و تفت بدهید، سیر را رنده کنید و با نمک، زردچوبه و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب سرخ کنید.

در ادامه کچاب و مایونز را مخلوط کرده و بیافزایید، مقدار کمی آب بریزید و اجازه دهید مواد کمی بجوشد و غلیظ شود.

در مرحله بعدی، قارچ را خرد کنید و کمی آبلیمو بریزید تا سیاه نشود، اکنون تابه ای را روی حرارت قرار بدهید و قارچ را سرخ کنید.

گوجه را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس داخل تابه قارچ بریزید و با هم تفت بدهید، سس را روی آن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

فتوچینی را داخل بقیه مواد بریزید و تابه را بچرخانید تا با هم ترکیب شوند. در پایان فتوچینی با قارچ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و بلافاصله پنیر را اضافه کنید و سرو نمایید.


طرز تهیه فتوچینی با چند روش متفاوت

 

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فتوچینی با سس شیر و خامه :

مواد لازم برای تهیه ی فتوچینی با سس شیر و خامه :

پاستای فتوچینی 300 گرم
کره 4 قاشق غذاخوری
قارچ برش زده 1 پیمانه
سیر رنده یا خرد شده 2 قاشق مرباخوری
شیر1 پیمانه
خامه غلیظ 4 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده1 پیمانه
نمک، فلفل و پودر جوز هندیبه میزان کافی

نحوه ی درست کردن فتوچینی با سس شیر و خامه :

برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پاستا را طبق دستور العمل بپزید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید. پس از این که آب آن کاملا خارج شد در 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید و کنار قرار بدهید. سعی کنید پاستا گرم بماند. سپس در این مرحله برای تهیه سس، قارچ را در تابه نچسب به مدت 4 دقیقه در باقیمانده کره تفت دهید. و بعد سیر را اضافه کنید.

حرارت را کمی کم کنید، شیر را اضافه کنید و به جوش بیاورید پس از به جوش آمدن شیر، حرارت را کمتر و خامه را اضافه کنید و پخت را به مدت 2 دقیقه تا زمانی که سس کمی غلیظ شود، ادامه دهید. زیر تابه را خاموش و پنیر را اضافه کنید. نمک، جوز هندی و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و گرم نگه دارید. هنگام سرو کردن پاستا را در سس مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا گرم شود.

منبع:بیتوته


طرز تهیه فتوچینی با چند روش متفاوت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا