خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
روش پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی

این توپک های برنج سرخ شده از غذاهای مخصوص ایتالیایی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه ی آن آشنا می شوید.

توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :

مواد لازم برای توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :

برنج پخته شده 2 و نیم فنجان
تخم مرغ 2-3 عدد
ژامبون ریز خرد شدهیک چهارم الی یک دوم فنجان
کره ذوب شده یک سوم فنجان + مقداری برای سرخ کردن پیاز
پنیر پارمسان رنده شده یا پنیر رومانودو سوم فنجان
پیاز ریز رنده شدهیک چهارم فنجان
* جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پنیر چدار بسیار تند مکعبی خرد شدهحدودا 300 گرم
تخم مرغ برای اطراف2 عدد
آرد1 فنجان
آرد سوخاری1 فنجان
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

* یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده یا 1-2 قاشق چایخوری جعفری خشک

طرز تهیه و پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی:

ابتدا پیاز رنده شده را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید تا حدی که طلایی شوند. زیر شعله را خاموش کنید. تا خنک شوند.

داخل کاسه ی 2 تخم مرغ را بشکنید و کمی هم بزنید، سپس برنج پخته شده ژامبون و کره ذوب شده، پنیر پارمزان، پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و پودر سیر و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر مواد سفت بود، 1 تخم مرغ دیگر اضافه کنید؛ اگر سفتی آن خوب بود لازم به اضافه کردن تخم مرغ نیست.

روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم ساعت از مواد به اندازه ی یک گردو بردارید. و با دست گرد کنید و آن را پهن کنید. یک تکه ی مکعبی از پنیر را وسط آن قرار بدهید و مواد را اطراف آن بپیچانید تا مواد به شکل مکعبی پنیر در آیند. یا به همان شکل توپ در آورید.

2 تخم مرغ را در یک کاسه کوچک به خوبی هم بزنید. آرد را در یک کاسه ی دیگر بریزید. آرد سوخاری را هم در یک کاسه کوچک دیگر بریزید.

هر گلوله یا مکعب را درون آرد، سپس درون تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو کنید.

روغن را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه بدهید داغ شود، سپس گلوله های برنج را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود (حدود 4 دقیقه). و پس از آن از روغن خارج کنید و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.

نکاتی برای تهیه ی توپک برنج ایتالیایی :

• همچنین می توانید آنها را در روغن کم عمق سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیایند.

• پس از قرار دادن پنیر وسط آن می توانید به هر شکلی که دوست دارید آن را در آورید.

منبع:بیتوته


طرز تهیه توپ برنج سرخ شده ایتالیایی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا