- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
فولات که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود یک ویتامین محلول در آب است که بسیاری از عملکردهای مهم در بدن را عهده دار است. به گزارش هلث لاین، به طور خاص از تقسیم سلولی سالم حمایت می کند و با پشتیبانی از رشد و تکامل مناسب جنین خطر نقص مادرزادی را کاهش می دهد.
حبوبات
حبوبات میوه یا دانه هر گیاه از خانواده باقلاییان است، از جمله:
لوبیا
نخود فرنگی
عدس
اگرچه مقدار دقیق فولات در حبوبات می تواند متفاوت باشد، اما به هر حال منبع عالی فولات هستند. به عنوان نمونه، یک فنجان حاوی 177 گرم لوبیا قرمز پخته شده حاوی 131 میکروگرم فولات یا حدود 33 درصد میزان توصیه شده مواد مغذی در رژیم غذایی است. در همین حال، یک فنجان حاوی 198 گرم عدس پخته شده حاوی 358 میکروگرم فولات حدود 90 درصد از میزان توصیه شده مواد مغذی در رژیم غذایی است، همچنین حبوبات منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها و عناصر ریز مغذی مهمی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن هستند.
مارچوبه
مارچوبه حاوی مقدار بسیار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات است. در حقیقت، یک وعده حاوی نصف فنجان معادل 90 گرم مارچوبه پخته شده حاوی حدود 134 میکروگرم فولات یا 34 درصد میزان توصیه شده در رژیم غذایی است، همچنین مارچوبه غنی از آنتی اکسیدان است و بر اساس تحقیقات دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است. علاوه بر این، یک منبع عالی از فیبر سالم برای قلب است که فقط در یک وعده 6 درصد از نیاز روزانه فیبر شما را تامین می کند.
تخم مرغ
افزودن تخم مرغ به رژیم غذایی راهی عالی برای افزایش مصرف چندین ماده مغذی ضروری از جمله فولات است. فقط یک عدد تخم مرغ بزرگ 22 میکروگرم فولات یا تقریبا 6 درصد از میزان توصیه شده در رژیم غذایی را در بدن تامین می کند. در هفته قرار دادن حتی چند وعده تخم مرغ در رژیم غذایی راهی ساده برای افزایش مصرف فولات و کمک به تامین نیازهای شما است، همچنین تخم مرغ سرشار از پروتئین، سلنیوم، ریبوفلاوین و ویتامین B12 است. علاوه بر این، از لوتئین و زآگزانتین، دو آنتی اکسیدان غنی است که به کاهش خطر اختلالات چشمی مانند تخریب ماکولا کمک می کند.
سبزی ها برگ سبز
سبزی های برگ سبز مانند اسفناج و کلم پیچ کالری کمی دارند، اما در عین حال سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی کلیدی از جمله فولات و پرکالری هستند. یک فنجان حاوی30 گرم اسفناج خام 58.2 میکروگرم یا 15 درصد از میزان توصیه شده مواد مغذی کلیدی در رژیم غذایی را تامین می کند، همچنین سبزی های برگ دار سرشار از فیبر و ویتامین های K و A با بسیاری از مزایای سلامتی همراه هستند. مطالعات نشان می دهد مصرف بیشتر سبزی های چلیپایی مانند سبزی های برگ دار ممکن است با کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به سرطان و افزایش کاهش وزن همراه باشد.
منبع:دکترسلام
حبوبات
حبوبات میوه یا دانه هر گیاه از خانواده باقلاییان است، از جمله:
لوبیا
نخود فرنگی
عدس
اگرچه مقدار دقیق فولات در حبوبات می تواند متفاوت باشد، اما به هر حال منبع عالی فولات هستند. به عنوان نمونه، یک فنجان حاوی 177 گرم لوبیا قرمز پخته شده حاوی 131 میکروگرم فولات یا حدود 33 درصد میزان توصیه شده مواد مغذی در رژیم غذایی است. در همین حال، یک فنجان حاوی 198 گرم عدس پخته شده حاوی 358 میکروگرم فولات حدود 90 درصد از میزان توصیه شده مواد مغذی در رژیم غذایی است، همچنین حبوبات منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها و عناصر ریز مغذی مهمی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن هستند.
مارچوبه
مارچوبه حاوی مقدار بسیار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات است. در حقیقت، یک وعده حاوی نصف فنجان معادل 90 گرم مارچوبه پخته شده حاوی حدود 134 میکروگرم فولات یا 34 درصد میزان توصیه شده در رژیم غذایی است، همچنین مارچوبه غنی از آنتی اکسیدان است و بر اساس تحقیقات دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است. علاوه بر این، یک منبع عالی از فیبر سالم برای قلب است که فقط در یک وعده 6 درصد از نیاز روزانه فیبر شما را تامین می کند.
تخم مرغ
افزودن تخم مرغ به رژیم غذایی راهی عالی برای افزایش مصرف چندین ماده مغذی ضروری از جمله فولات است. فقط یک عدد تخم مرغ بزرگ 22 میکروگرم فولات یا تقریبا 6 درصد از میزان توصیه شده در رژیم غذایی را در بدن تامین می کند. در هفته قرار دادن حتی چند وعده تخم مرغ در رژیم غذایی راهی ساده برای افزایش مصرف فولات و کمک به تامین نیازهای شما است، همچنین تخم مرغ سرشار از پروتئین، سلنیوم، ریبوفلاوین و ویتامین B12 است. علاوه بر این، از لوتئین و زآگزانتین، دو آنتی اکسیدان غنی است که به کاهش خطر اختلالات چشمی مانند تخریب ماکولا کمک می کند.
سبزی ها برگ سبز
سبزی های برگ سبز مانند اسفناج و کلم پیچ کالری کمی دارند، اما در عین حال سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی کلیدی از جمله فولات و پرکالری هستند. یک فنجان حاوی30 گرم اسفناج خام 58.2 میکروگرم یا 15 درصد از میزان توصیه شده مواد مغذی کلیدی در رژیم غذایی را تامین می کند، همچنین سبزی های برگ دار سرشار از فیبر و ویتامین های K و A با بسیاری از مزایای سلامتی همراه هستند. مطالعات نشان می دهد مصرف بیشتر سبزی های چلیپایی مانند سبزی های برگ دار ممکن است با کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به سرطان و افزایش کاهش وزن همراه باشد.
منبع:دکترسلام
خوراکی هایی که سرشار از اسید فولیک هستند
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com