- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
آشنایی با خواص نخود فرنگی، عوارض مرگبار مصرف زیاد تخم مرغ، تقویت سیستم ایمنی با توصیه های طب سنتی، ۵ مزیت ویتامین C برای سلامت، خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی و آبمیوه ای برای درمان خروپف را در بسته خبری سلامت بخوانید.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن فقط سه عدد تخم مرغ در هفته میتواند خطر مرگ را در جوانان افزایش دهد. کارشناسان در این مطالعه هشدار دادند که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول و چربی است که میتواند احتمال ابتلاء به سرطان، حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. نتایج نشان داد کسانی که ۳۰۰ میلی گرم کلسترول اضافی در روز مصرف میکنند حدود سه تخم مرغ در هفته ۱۹ درصد بیشتر در معرض مرگ هستند.
پروفسور یو ژانگ استاد دانشگاه ژجیانگ چین، اظهار کرد: در این مطالعه، ارتباط مصرف تخم مرغ با بیماریهای قلبی عروقی و مرگ ناشی از سرطان بررسی شد، افزایش میزان مرگ و میر مرتبط با مصرف تخم مرغ به طور قابل توجهی تحت تأثیر کلسترول قرار گرفت.
وی درباره افزایش مرگ و میرها، افزود: در دوره گذشته، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماریهای قلبی عروقی به ترتیب ۲۴ و ۱۶ درصد افزایش یافته است.
اکنون کارشناسان از مردم میخواهند فقط سفیده تخم مرغ را مصرف کنند، این تحقیق نشان داد که دوستداران مرغ هم در معرض شدید بیماریهای دیگر از جمله بیماریهای تنفسی، آلزایمر و دیابت هستند.
آبمیوه ای برای درمان خروپف
دانشمندان دریافتند هر عاملی مانع از تنفس شما به وسیله بینی تان شود منجر به بروز عارضه خرخر میشود که این مسئله در صورت اضافی بودن موکوس تشدید پیدا میکند، آلرژی و تراکم مجرای تنفسی به همراه مسدود شدن مری انسان و همچنین توقف تنفس در هنگام خواب پدیده خرپوف را در افراد منجر میشود.
محققان در این رابـ*ـطه میگویند در زمانی که ریه آدمی مسدود بشود پدیده خرپوف در هنگام خواب شکل میگیرد، اما به طور کلی با خوردن میوههایی از تجمع موکوسها کم میشود و عارضه خروپف پس از مدتی برطرف میشود. ۴۵ درصد از بزرگسالان در هنگام خواب دچار عارضه خروپف هستند که با مصرف آب میوه و سبزیجات این مسئله رفع میشود.
خوردن آب میوههایی که از مواد آلی تشکیل شده اند در جهت رفع خروپف بسیار مفید هستند و اگر افراد در هنگام خواب مواد لبنی، غذای چرب، شکلات، محصولات حاوی شکر و غذاهای فرآوری شده مصرف نکنند دچار خرپوف در زمان خواب نمیشوند. لیمو، یک قطعه از زنجبیل، دو سیب و دو دانه هویج را باهم مخلوط کرده و این آب میوه طبیعی را اگر افراد بخورند دچار خرخر نمیشوند.
آشنایی با خواص نخود فرنگی
نخود فرنگی یا نخود سبز، دانههای کروی کوچکی هستند که درون غلافهای گیاه پیسوم ساتیوم قرار دارند این گیاه خواص زیادی برای بدن دارد و بسیاری از متخصصان تغذیه مصرف آن را توصیه میکنند. از این رو در این مقاله به بررسی خواص و مضرات نخود فرنگی و بهترین شیوههای استفاه از آن خواهیم پرداخت. مواد معدنی و ویتامینهای نخود فرنگی فسفر، آهن، منیزیم، ویتامین C، ویتامین K، فولات، منگنز، مس، ویتامینهای A و B۶ و B۲ و B۱ است، طبیعت نخود فرنگی در طب سنتی سرد و تر است به دلیل داشتن فیبر بالا برای رفع یبوست توصیه میشود، برای رفع خون دماغ، درمان کم خونی، احتقان کبد، کواتر، واریس و زایمان راحت نیز مفید است.
نخود فرنگی غذای کم چربی و کم کالری است به طور مؤثری میتواند در خصوص مدیریت وزن نقش داشته باشد، در مقایسه با لوبیا و حبوبات، نخود نسبتاً کم کالری است. این دانههای کوچک دارای ظرفیت جلوگیری از بیماریهای ناخوشایند مانند سرطان معده است، نخود فرنگی باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن میشود و دارای خواص ضد پیری است. نخود فرنگی همراه با عمل آنتی اکسیدانها در جلوگیری از چین و چروک و پوکی استخوانها بسیار مؤثر است، ویتامین K موجود در نخود فرنگی به پیشگیری از بیماریهای جدی مثل آلزایمر و آرتریت کمک میکند. فیبر زیاد و پروتئین در نخود فرنگی هضم قند را کند میکند، نخود فرنگی برای مادران باردار و سلامت نوزادان بسیار مفید است.
منبع: ایمنا
یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن فقط سه عدد تخم مرغ در هفته میتواند خطر مرگ را در جوانان افزایش دهد. کارشناسان در این مطالعه هشدار دادند که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول و چربی است که میتواند احتمال ابتلاء به سرطان، حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. نتایج نشان داد کسانی که ۳۰۰ میلی گرم کلسترول اضافی در روز مصرف میکنند حدود سه تخم مرغ در هفته ۱۹ درصد بیشتر در معرض مرگ هستند.
پروفسور یو ژانگ استاد دانشگاه ژجیانگ چین، اظهار کرد: در این مطالعه، ارتباط مصرف تخم مرغ با بیماریهای قلبی عروقی و مرگ ناشی از سرطان بررسی شد، افزایش میزان مرگ و میر مرتبط با مصرف تخم مرغ به طور قابل توجهی تحت تأثیر کلسترول قرار گرفت.
وی درباره افزایش مرگ و میرها، افزود: در دوره گذشته، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماریهای قلبی عروقی به ترتیب ۲۴ و ۱۶ درصد افزایش یافته است.
اکنون کارشناسان از مردم میخواهند فقط سفیده تخم مرغ را مصرف کنند، این تحقیق نشان داد که دوستداران مرغ هم در معرض شدید بیماریهای دیگر از جمله بیماریهای تنفسی، آلزایمر و دیابت هستند.
آبمیوه ای برای درمان خروپف
دانشمندان دریافتند هر عاملی مانع از تنفس شما به وسیله بینی تان شود منجر به بروز عارضه خرخر میشود که این مسئله در صورت اضافی بودن موکوس تشدید پیدا میکند، آلرژی و تراکم مجرای تنفسی به همراه مسدود شدن مری انسان و همچنین توقف تنفس در هنگام خواب پدیده خرپوف را در افراد منجر میشود.
محققان در این رابـ*ـطه میگویند در زمانی که ریه آدمی مسدود بشود پدیده خرپوف در هنگام خواب شکل میگیرد، اما به طور کلی با خوردن میوههایی از تجمع موکوسها کم میشود و عارضه خروپف پس از مدتی برطرف میشود. ۴۵ درصد از بزرگسالان در هنگام خواب دچار عارضه خروپف هستند که با مصرف آب میوه و سبزیجات این مسئله رفع میشود.
خوردن آب میوههایی که از مواد آلی تشکیل شده اند در جهت رفع خروپف بسیار مفید هستند و اگر افراد در هنگام خواب مواد لبنی، غذای چرب، شکلات، محصولات حاوی شکر و غذاهای فرآوری شده مصرف نکنند دچار خرپوف در زمان خواب نمیشوند. لیمو، یک قطعه از زنجبیل، دو سیب و دو دانه هویج را باهم مخلوط کرده و این آب میوه طبیعی را اگر افراد بخورند دچار خرخر نمیشوند.
آشنایی با خواص نخود فرنگی
نخود فرنگی یا نخود سبز، دانههای کروی کوچکی هستند که درون غلافهای گیاه پیسوم ساتیوم قرار دارند این گیاه خواص زیادی برای بدن دارد و بسیاری از متخصصان تغذیه مصرف آن را توصیه میکنند. از این رو در این مقاله به بررسی خواص و مضرات نخود فرنگی و بهترین شیوههای استفاه از آن خواهیم پرداخت. مواد معدنی و ویتامینهای نخود فرنگی فسفر، آهن، منیزیم، ویتامین C، ویتامین K، فولات، منگنز، مس، ویتامینهای A و B۶ و B۲ و B۱ است، طبیعت نخود فرنگی در طب سنتی سرد و تر است به دلیل داشتن فیبر بالا برای رفع یبوست توصیه میشود، برای رفع خون دماغ، درمان کم خونی، احتقان کبد، کواتر، واریس و زایمان راحت نیز مفید است.
نخود فرنگی غذای کم چربی و کم کالری است به طور مؤثری میتواند در خصوص مدیریت وزن نقش داشته باشد، در مقایسه با لوبیا و حبوبات، نخود نسبتاً کم کالری است. این دانههای کوچک دارای ظرفیت جلوگیری از بیماریهای ناخوشایند مانند سرطان معده است، نخود فرنگی باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن میشود و دارای خواص ضد پیری است. نخود فرنگی همراه با عمل آنتی اکسیدانها در جلوگیری از چین و چروک و پوکی استخوانها بسیار مؤثر است، ویتامین K موجود در نخود فرنگی به پیشگیری از بیماریهای جدی مثل آلزایمر و آرتریت کمک میکند. فیبر زیاد و پروتئین در نخود فرنگی هضم قند را کند میکند، نخود فرنگی برای مادران باردار و سلامت نوزادان بسیار مفید است.
منبع: ایمنا
خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com