خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص
    • فیله ماهی سالمون 450 گرم
    • زنجبیل رنده شده یک تکه 2-3 سانتی
    • سیر ریز خرد شده 5 حبه
    • سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    • عسل 1 قاشق غذاخوری
    • روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
  • 407 کالری

  • 17 گرم چربی

  • 15 گرم کربوهیدرات

  • 47 گرم پروتئین

سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص

سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص روشی آسان و سریع برای طبخ یک ماهی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است. ترکیبات معطر و خوش طعم این سس مثل زنجبیل و سیر، طعمی عالی به ماهی می دهند و بوی زهم آن را کاملا از بین می برند. با این روش، ماهی را بیشتر وارد سفره هامان کنیم.



طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. سالمون را به 2-3 تکه تقسیم کنید. زنجبیل و سیر رنده شده را به سالمون اضافه کنید و روی ماهی بمالید. سس سویا، عسل، نمک، فلفل و روغن کنجد را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سالمون با تمام مواد پوشیده شود.







اجازه دهید سالمون حدود 20 دقیقه در سس بماند. حتی در صورت امکان بهتر است 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم سس خوب به خرد ماهی برود.

کف سینی فر را کمی چرب کنید و برش های سالمون را داخل سینی قرار دهید. سپس سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که روی سالمون برشته و در برخی نقاط نیمسوز شد یعنی ماهی آماده است. سپس سینی را از فر خارج کنید و ماهی ها را در ظرف سرو بچینید. روی سالمون را بدلخواه با کمی کنجد و جعفری تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.

#ایران کوک


سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا