خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم پای سیب کلاسیک
  • سیب قرمز :700 تا 800 گرم (حدود 4 عدد متوسط)
  • سیب سبز:450 گرم (حدود ½2 عدد)
  • آب لیموی تازه :2 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای:⅔ پیمانه
  • شکر دانه ریز :¼ پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین:½ قاشق چایخوری یا بیشتر
  • نمک:¼ قاشق چایخوری
  • پودر جوز هندی: ⅛ قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ :1 عدد بزرگ
  • کره هم دما با محیط : 2 قاشق چایخوری
  • کره سرد مکعبی خرد شده:1 قاشق غذاخوری
  • آرد همه کاره: 4 تا 6 قاشق غذاخوری
  • خمیر پای : به اندازه لازم
پخت خانگی پای سیب کلاسیک

طرز تهیه مواد درون پای سیب کلاسیک

ابتدا سیب ها را به شکل ورقه ای برش داده و دانه ها و پوسته های داخلی آن را جدا کنید. شکرها را در کاسه بزرگی بریزید و با جوزهندی، دارچین ، آب لیمو، نشاسته و نمک مخلوط نمایید.
در ادامه سیب ها را افزوده و خوب زیر و رو کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد قالب پای را با دو قاشق کره نرم شده چرب کنید.
روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن قرار دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی از از آن ها را با کمک وردنه خوب باز کنید تا پهن و نازک شود.
خمیر را روی قالب پهن کنید طوری که کف و دیواره های قالب را بپوشاند. لبه های خمیر را با قیچی مرتب کرده و اجازه دهید حدود نیم سانت از قالب بیرون باشد.
سفیده تخم مرغ را با یک قاشق آب رقیق کرده و خوب هم بزنید سپس با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید.
حالا مخلوط سیب ها را داخل پای بریزید و کره خرد شده را لابه لای سیب ها قرار دهید، خمیر بعدی را با وردنه باز کرده و روی پای پهن کنید.
لبه های خمیر را به خمیر بعدی چسبانده و آن را با دست حالت دهید. با کمک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و پای سیب را برای یک ساعت الی یک ساعت و ربع با دمای 205 درجه بپزید.

پخت پای سیب کلاسیک

نکات تکمیلی در مورد پای سیب کلاسیک

پای سیب کلاسیک جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
پای سیب کلاسیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک


طرز تهیه و پخت خانگی “پای سیب کلاسیک”

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا