- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
علت های گنبدی شدن کیک:
1-ابتدا این نکته را یادآوری می کنم که دلیل اصلی گنبدی شدن کیک این است که اطراف کیک از وسط کیک زودتر پخته می شود وجلوی پف آن گرفته می شود و بعد از پف کردن وسط کیک حالت گنبدی پیدا می کند.پس ساده ترین روش این است که به جای استفاده از دمای 180 الی 190 و پخت آن در 30 دقیقه دمای کیک را به 170 الی 180 تغییر دهید تا زمان 35 تا 40 دقیقه پخته شود و باید حداکثر 30 دقیقه قبل از پخت فر روشن شده باشد.
2- سعی کنید دما کل قالب را به یک اندازه کنید و برای این کار شما باید حتما از طبقه وسط فر استفاده کنید و هم اینکه از یک حوله قدیمی را به خوبی تمیز کنید و به اندازه قالب خود برش دهید و با آب سرد بخیسانید و اطراف قالب ببندید و با یک سنجاق آن را محکم کنید و با قرار دادن آن درون سینی فر از رسیدن حرارت مستقیم به حوله جلوگیری کنید با این کار دما در تمام قالب به صورت یکسان تقسیم می شود.
3- پخش یکنواخت مواد کیک درون قالب بسیار مهم است و هنگام ریختن مواد درون قالب باید دقت کنید که مواد به صورت یکسان پخش شود و بعد از ریختن مواد قالب را چند بار به یک سطح صاف بزنید تا حباب های هوا درون کیک خارج شود و اینکار باعث می شود کیک صافی داسته باشید.
4- باید مواد کیک با قالب تناسب داشته باشد یعنی شما نباید برای مواد کیک کم یک قالب بزرگ را انتخاب کنید این کار باعث می شود کیک گنبدی شود و حتما باید مواد کیک 1/3 تا نصف قالب را پوشش دهد و اگر کمتر باشد کیک صاف نمی شود.
منبع:نمناک
- نسبت مواد رقیق به آرد کم است یعنی از آرد بیشتر استفاده کرده اید.
- بالا بودن بیش از حد دمای فر و یا گرم شدن بیش از 30 دقیقه فر قبل از پختن کیک.
- پختن کیک در طبقه بالا یا پایین فر دلیل گنبدی شدن کیک است چون حرارت زیادی به آن می خورد.(بهترین طبقه برای پخت کیک طبقه وسط است)
- هم زدن زیاد مواد و مهمتر از آن اینکه در جهت های مختلف هم زده شده است.
1-ابتدا این نکته را یادآوری می کنم که دلیل اصلی گنبدی شدن کیک این است که اطراف کیک از وسط کیک زودتر پخته می شود وجلوی پف آن گرفته می شود و بعد از پف کردن وسط کیک حالت گنبدی پیدا می کند.پس ساده ترین روش این است که به جای استفاده از دمای 180 الی 190 و پخت آن در 30 دقیقه دمای کیک را به 170 الی 180 تغییر دهید تا زمان 35 تا 40 دقیقه پخته شود و باید حداکثر 30 دقیقه قبل از پخت فر روشن شده باشد.
2- سعی کنید دما کل قالب را به یک اندازه کنید و برای این کار شما باید حتما از طبقه وسط فر استفاده کنید و هم اینکه از یک حوله قدیمی را به خوبی تمیز کنید و به اندازه قالب خود برش دهید و با آب سرد بخیسانید و اطراف قالب ببندید و با یک سنجاق آن را محکم کنید و با قرار دادن آن درون سینی فر از رسیدن حرارت مستقیم به حوله جلوگیری کنید با این کار دما در تمام قالب به صورت یکسان تقسیم می شود.
3- پخش یکنواخت مواد کیک درون قالب بسیار مهم است و هنگام ریختن مواد درون قالب باید دقت کنید که مواد به صورت یکسان پخش شود و بعد از ریختن مواد قالب را چند بار به یک سطح صاف بزنید تا حباب های هوا درون کیک خارج شود و اینکار باعث می شود کیک صافی داسته باشید.
4- باید مواد کیک با قالب تناسب داشته باشد یعنی شما نباید برای مواد کیک کم یک قالب بزرگ را انتخاب کنید این کار باعث می شود کیک گنبدی شود و حتما باید مواد کیک 1/3 تا نصف قالب را پوشش دهد و اگر کمتر باشد کیک صاف نمی شود.
منبع:نمناک
روش های جلوگیری از گنبدی شدن کیک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com