- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم تهیه کیک زعفرانی مجلسی:
نکته :2 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و پسته برای تزیین می باشد آنها را کنار بگذارید .
دستور تهیه کیک زعفرانی خانگی:
مرحله اول
ابتدا یک ظرف مناسب به مانند تصویر زیر انتخاب کنید و تخم مرغ ها و شکر و وانیل را مخلوط کنید و چند دقیقه با هم زن بزنید و سپس روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله دوم
شیر، عسل، زعفران و گلاب را به مواد اضافه کنید و مواد را 5 الی 6 دقیقه بزنید و سپس آردی که چند بار الک کرده اید را در چند نوبت به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی بزنید. این کار حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد و بعد از این مدت مواد کیک آماده است.
مرحله سوم
در این مرحله قالبی متناسب با مواد کیک انتخاب کنید و آن را با مقداری روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
مرحله چهارم
سپسپ قالب را درون فری که نیم ساعت از قبل با دمای 170 درجه گرم شده است بگذارید و برای 45 دقیقه منتظر بمانید تا کیک زعفرانی شما آماده شود.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید و بعد از گذشت 30 دقیقه می توانید پختن کیک را با یک خلال چوبی تست کنید.
مرحله پنجم
برای تزیین مواد رویه کیک ابتدا 2 قاشق عسل را درون تابه ای گرم کنید و سپس 2 قاشق زعفران دم کرده و پسته را اضفه کنید و به خوبی مخلوط کنید و بعد از خارج کردن کیک از فر مواد آماده شده را روی کیک بریزید و کیک زعفرانی را در کنار عزیزانتان سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد کیک زعفرانی
کیک زعفرانی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع:نمناک
- آرد 2 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- شیر 3/4 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
- زعفران دم کرده 1/2 فنجان
- روغن 1/4 پیمانه
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- پسته 2 قاشق غذاخوری
- هل 1/2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
نکته :2 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و پسته برای تزیین می باشد آنها را کنار بگذارید .
دستور تهیه کیک زعفرانی خانگی:
مرحله اول
ابتدا یک ظرف مناسب به مانند تصویر زیر انتخاب کنید و تخم مرغ ها و شکر و وانیل را مخلوط کنید و چند دقیقه با هم زن بزنید و سپس روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله دوم
شیر، عسل، زعفران و گلاب را به مواد اضافه کنید و مواد را 5 الی 6 دقیقه بزنید و سپس آردی که چند بار الک کرده اید را در چند نوبت به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی بزنید. این کار حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد و بعد از این مدت مواد کیک آماده است.
مرحله سوم
در این مرحله قالبی متناسب با مواد کیک انتخاب کنید و آن را با مقداری روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
مرحله چهارم
سپسپ قالب را درون فری که نیم ساعت از قبل با دمای 170 درجه گرم شده است بگذارید و برای 45 دقیقه منتظر بمانید تا کیک زعفرانی شما آماده شود.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید و بعد از گذشت 30 دقیقه می توانید پختن کیک را با یک خلال چوبی تست کنید.
مرحله پنجم
برای تزیین مواد رویه کیک ابتدا 2 قاشق عسل را درون تابه ای گرم کنید و سپس 2 قاشق زعفران دم کرده و پسته را اضفه کنید و به خوبی مخلوط کنید و بعد از خارج کردن کیک از فر مواد آماده شده را روی کیک بریزید و کیک زعفرانی را در کنار عزیزانتان سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد کیک زعفرانی
کیک زعفرانی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع:نمناک
طرز تهیه کیک زعفرانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com