خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
با وجود اینکه اکثر دستور تهیه کیک ها برای فر گفته شده ولی گاهی بنا به شرایطی تصمیم داریم کیک را در توستر تهیه کنیم، شما باید در این حالت حتما نکاتی که در این مقاله گفته شده را به دقت رعایت کنید تا یک کیک خوشمزه و پف دار تهیه کنید.


نکات طرز تهیه کیک در توستر :

  1. مکان قرار گیری قالب درون توستر خیلی مهم می باشد و باید فاصله قالب با المنت های پایین و بالا به یک اندازه باشد.
  2. توستر برای پختن کیک های بزرگ مناسب نمی باشد و اگر کیک بزرگی می خواهید باید در چند نوبت کیک را بپزید و روی هم قرار دهید.
  3. میزان مواد کیک که درون قالب ریخته می شود باید حداکثر تا 2/3 قالب باشد.
  4. وقتی از دستور تهیه کیک در فر استفاده می کنید میزان دمای که گفته شده در آن برای توستر مناسب نمی باشد و باید حدودا 15 درجه کمتر باشد.
  5. زمان پخت کیک در توستر بیشتر از پخت آن در فر می باشد.
  6. بعد از آنکه کیک پف کرد باید کیک را 180 درجه بچرخانیم تا تمام قسمت های آن به یک اندازه پخته شود و جایی از آن نسوزد.
  7. قبل از قرار دادن کیک در توستر حدود 10 دقیقه توستر را گرم کنید.
  8. بعد از پخت روی کیک المنت های بالای توستر را خاموش کنید اگر توستر همچین قابلیتی نداشت کیک را خارج کنید و فویل روی آن قرار دهید تا کیک نسوزد.
  9. بعد از حدود 35 دقیقه از زمان پخت بهتر است با یک خلال دندان پختن کیک را تست کنید اگر چیزی از موادکیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.
  10. در نیم ساعت اول پخت کیک به هیچ عنوان درب توستر را باز نکنید که باعث خوابیدن پف کیک می شود.
  11. دمای توستر را قبل از استفاده حتما با دما سنج تست کنید.
  12. اگر سطح کیک شما در توستر خشک می شود یک ظرف کوچک آب در کف توستر قرار دهید.
منبع:نمناک


نکات طرز پخت کیک در توستر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا