- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
با وجود اینکه اکثر دستور تهیه کیک ها برای فر گفته شده ولی گاهی بنا به شرایطی تصمیم داریم کیک را در توستر تهیه کنیم، شما باید در این حالت حتما نکاتی که در این مقاله گفته شده را به دقت رعایت کنید تا یک کیک خوشمزه و پف دار تهیه کنید.
نکات طرز تهیه کیک در توستر :
نکات طرز تهیه کیک در توستر :
- مکان قرار گیری قالب درون توستر خیلی مهم می باشد و باید فاصله قالب با المنت های پایین و بالا به یک اندازه باشد.
- توستر برای پختن کیک های بزرگ مناسب نمی باشد و اگر کیک بزرگی می خواهید باید در چند نوبت کیک را بپزید و روی هم قرار دهید.
- میزان مواد کیک که درون قالب ریخته می شود باید حداکثر تا 2/3 قالب باشد.
- وقتی از دستور تهیه کیک در فر استفاده می کنید میزان دمای که گفته شده در آن برای توستر مناسب نمی باشد و باید حدودا 15 درجه کمتر باشد.
- زمان پخت کیک در توستر بیشتر از پخت آن در فر می باشد.
- بعد از آنکه کیک پف کرد باید کیک را 180 درجه بچرخانیم تا تمام قسمت های آن به یک اندازه پخته شود و جایی از آن نسوزد.
- قبل از قرار دادن کیک در توستر حدود 10 دقیقه توستر را گرم کنید.
- بعد از پخت روی کیک المنت های بالای توستر را خاموش کنید اگر توستر همچین قابلیتی نداشت کیک را خارج کنید و فویل روی آن قرار دهید تا کیک نسوزد.
- بعد از حدود 35 دقیقه از زمان پخت بهتر است با یک خلال دندان پختن کیک را تست کنید اگر چیزی از موادکیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.
- در نیم ساعت اول پخت کیک به هیچ عنوان درب توستر را باز نکنید که باعث خوابیدن پف کیک می شود.
- دمای توستر را قبل از استفاده حتما با دما سنج تست کنید.
- اگر سطح کیک شما در توستر خشک می شود یک ظرف کوچک آب در کف توستر قرار دهید.
نکات طرز پخت کیک در توستر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com