خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

parädox

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر رمان ۹۸
عضویت
9/10/20
ارسال ها
2,829
امتیاز واکنش
37,845
امتیاز
368
محل سکونت
انتهای راهرو سمت چپ
زمان حضور
60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش‌های محلی و پرطرفدار استان گیلان می‌باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… می‌باشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه‌ها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه‌ها پر می‌کنید، آماده و طبخ می‌شود.

خورش بادمجان گوده را می‌توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی‌های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.

مواد لازم
  • بادمجان متوسط: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • گردو: ۱٫۵ لیوان
  • جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۶ حبه
  • تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱٫۵ لیوان
  • رب انار: ۱٫۲ لیوان
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. بادمجان‌ها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آن‌ها ایجاد کنید.

۲. کمی به بادمجان‌ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.

۳. پیاز، گردو، جعفری، سیر، تمبر هندی و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.

۴. سپس سر گوجه فرنگی‌ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.

۵. می‌توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.

۶. در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه‌ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.

۷. مخلوط آماده شده را در داخل گوجه‌ها و بادمجان‌ها بریزید و پر کنید.

۸. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه‌ها و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.

۹. سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.

۱۰. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان‌ها و گوجه‌ها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.

منبع:برترین


طرز تهیه خورش بادمجان گوده

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا