Narín✿
سرپرست بخش کتاب
سرپرست بخش
ناظر کتاب
ویراستار انجمن
- امتیاز واکنش
- 43,894
- زمان حضور
- 107 روز 12 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
اپراتورهای جستجوی گوگل عبارتند از کاراکترها و دستورات خاص که قابلیت جستجوهای متنی را افزایش می دهند. اپراتورهای جستجو برای همه چیز از جستجوی محتوا گرفته تا بررسی های فنی سئو ، قابل استفاده هستند.
نحوه استفاده از اپراتورهای جستجوی گوگل :
شما می توانید “اپراتورهای جستجوی گوگل” را به طور مستقیم در باکس جستجوی گوگل، تایپ نمایید، به همان صورتی که یک جستجوی متنی را انجام می دهید:
در اغلب موارد، نتایج جستجو در گوگل به صورت ارگانیک و استاندارد خواهد بود به جز موارد معدودی مثل اپراتور in
پرکاربردترین اپراتورهای جستجوی گوگل :
اپراتورهای جستجوی گوگل را می توان به سه دسته Basic (پایه) ، Advanced (پیشرفته) و Unreliable (نامعتبر) تقسیم بندی نمود.
1 – اپراتورهای جستجوی Basic
اپراتورهای Basic موجب اصلاح و بهبود جستجوهای متنی استاندارد می شوند.
– اپراتور نقل قول “”
اگر هر عبارتی را داخل اپراتور نقل قول “” قرار دهید، در واقع شما به گوگل می گویید که تنها کلماتی که در نقل قول استفاده شده است را بیابد. در صورتی که عبارت شما، تک کلمه ای باشد، باعث حذف نمایش مترادف ها خواهد شد.
– اپراتور OR
اپراتور OR جهت برقراری ارتباط بین دو عبارت به کار می رود، به صورتیکه شما از گوگل می خواهید نتایج مربوط به کلمه اول یا کلمه دوم را به شما نشان دهد. طبق مثال زیر:
“موبایل OR تلفن همراه”
گوگل نتایجی را به شما نشان می دهد که یا شامل موبایل و یا شامل تلفن همراه باشد.
– اپراتور |
این اپراتور ، pipe نام دارد که مشابه اپراتور OR می باشد و برای زمانی که کلید Caps-lock کیبورد خراب است، کارایی دارد.
– پرانتز ()
از پرانتز، برای دسته بندی اپراتورها و اعمال نظم در آنها استفاده می شود.
– اپراتور –
زمانی که کارکتر – در مقابل اصطلاحی قرار بگیرد، موجب حذف آن عبارت از نتایج جستجو می گردد.
– اپراتور *
در صورتیکه اپراتور * بین دو عبارت قرار گیرد، گوگل عباراتی را جستجو می کند که شامل هر دو عبارت باشند. به عنوان مثال اگر داشته باشیم: گوگل*من : در اینصورت گوگل نتایجی را به ما نشان می دهد که شامل این عبارات است: گوگل زندگی من را تغییر داد. گوگل آینده من را تغییر داد. گوگل به من کمکهای شایانی کرد.
– اپراتور ..
زمانی که کاراکتر .. بین دو عدد به کار رود، مثلا 2015..2017 ، به تمامی اعداد صحیح در آن محدوده اشاره دارد.
– اپراتور $
از اپراتور $ برای جست و جوی قیمت ها استفاده می شود. همچنین می توان برای بیان دقیق قیمت از اپراتورهای $ و . (نقطه اعشار) به صورت ترکیبی استفاده کرد مثلا 19.8$
موارد فوق در مورد اپراتور € نیز صدق می کند.
– اپراتور in
از این اپراتور برای تبدیل دو واحد معادل استفاده می شود به عنوان مثال 250 kph in mph (تبدیل 250 کیلومتربرساعت به مایل بر ساعت)
اپراتورهای جستجوی پیشرفته، دستورات خاصی هستند که موجب اصلاح و محدود کردن نتایج جستجو خواهند شد و ممکن است نیاز به پارامترهای اضافه مانند نام دامنه باشد.
اپراتورهای جستوجوی گوگل
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com