- عضویت
- 6/2/20
- ارسال ها
- 7,624
- امتیاز واکنش
- 13,279
- امتیاز
- 428
- زمان حضور
- 82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کلسترول ماده ی شبیه به چربی است که به شکل لیپوپروتئن پرچگالی (HDL) و لیپوپروتئن کم چگالی (LDL) در جریان خون جا به جا می شود:
HDL به “کلسترول مفید” معروف است چون کلسترول را برای دفع به کبد می برد.
LDL کلسترول را به قسمت هایی از بدن که به آن نیاز دارند می رساند. گاهی از آن تحت عنوان “کلسترول مضر” یاد می شود چون اگر میزان آن در خون بالا برود، به دیواره ی عروق می چسبد و و درنهایت راه رگ را مسدود می کند.
باریک یا مسدود شدن رگ مانع از رسیدن خون به قلب، مغز و دیگر انـ*ـدام خواهد شد. درنتیجه سکته، حمله ی قلبی یا حتی نارسایی قلبی رخ می دهد.
کبد تمام کلسترول مورد نیاز را تولید می کند. اما می توان از مواد غذایی نیز کلسترول جذب کرد.
درمجموع، بالا بودن میزان HDL و پایین بودن LDL به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
تحقیقات درباره ی کلسترول بالا حاکی از چیست؟
تا چند دهه، تحقیقات حاکی از این بود که رژیم غذایی و کلسترول نقش مهمی در سلامت قلب ایفا می کنند. تحقیقات جدید نشان می دهد ارتباط میان این دو پیچیده تر از چیزی است که فکر می کردیم.
ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی
طبق راهنمای رژیم غذایی برای آمریکاییان در سال ۲۰۱۰، مصرف روزانه ی کلسترول در رژیم غذایی نباید بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم باشد. با این که راهنمای سال ۲۰۲۰-۲۰۱۵ به محدودیت خاصی اشاره نمی کند، باز هم تاکید دارد که تا جای ممکن مصرف کلسترول را کاهش دهید. در این راهنما به تحقیقات و آزمایشاتی اشاره شده که نشان می دهد داشتن الگوی غذایی سالم که کلسترول غذایی آن ها پایین است خطر بیماری قلبی را در بزرگسالان کاهش می دهد.
براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، افزایش میزان LDL یکی از عوامل پرخطر در بروز بیماری قلبی است و اسیدهای چرب غذایی نقش قابل توجهی در ابتلا به بیماری قلبی ایفا می کنند. محققان دریافتند ایجاد تغییرا غذایی جزیی (مثلا، جایگزین کردن چند ماده ی غذایی با موادی که کیفیت چربی بهتری دارند) میزان کلسترول را پایین می آورد و خطر ابتلا به بیماری قلبی در آینده را کاهش می دهد.
منبع: درمانکده
HDL به “کلسترول مفید” معروف است چون کلسترول را برای دفع به کبد می برد.
LDL کلسترول را به قسمت هایی از بدن که به آن نیاز دارند می رساند. گاهی از آن تحت عنوان “کلسترول مضر” یاد می شود چون اگر میزان آن در خون بالا برود، به دیواره ی عروق می چسبد و و درنهایت راه رگ را مسدود می کند.
باریک یا مسدود شدن رگ مانع از رسیدن خون به قلب، مغز و دیگر انـ*ـدام خواهد شد. درنتیجه سکته، حمله ی قلبی یا حتی نارسایی قلبی رخ می دهد.
کبد تمام کلسترول مورد نیاز را تولید می کند. اما می توان از مواد غذایی نیز کلسترول جذب کرد.
درمجموع، بالا بودن میزان HDL و پایین بودن LDL به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
تحقیقات درباره ی کلسترول بالا حاکی از چیست؟
تا چند دهه، تحقیقات حاکی از این بود که رژیم غذایی و کلسترول نقش مهمی در سلامت قلب ایفا می کنند. تحقیقات جدید نشان می دهد ارتباط میان این دو پیچیده تر از چیزی است که فکر می کردیم.
ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی
طبق راهنمای رژیم غذایی برای آمریکاییان در سال ۲۰۱۰، مصرف روزانه ی کلسترول در رژیم غذایی نباید بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم باشد. با این که راهنمای سال ۲۰۲۰-۲۰۱۵ به محدودیت خاصی اشاره نمی کند، باز هم تاکید دارد که تا جای ممکن مصرف کلسترول را کاهش دهید. در این راهنما به تحقیقات و آزمایشاتی اشاره شده که نشان می دهد داشتن الگوی غذایی سالم که کلسترول غذایی آن ها پایین است خطر بیماری قلبی را در بزرگسالان کاهش می دهد.
براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، افزایش میزان LDL یکی از عوامل پرخطر در بروز بیماری قلبی است و اسیدهای چرب غذایی نقش قابل توجهی در ابتلا به بیماری قلبی ایفا می کنند. محققان دریافتند ایجاد تغییرا غذایی جزیی (مثلا، جایگزین کردن چند ماده ی غذایی با موادی که کیفیت چربی بهتری دارند) میزان کلسترول را پایین می آورد و خطر ابتلا به بیماری قلبی در آینده را کاهش می دهد.
منبع: درمانکده
آیا کلسترول بالا باعث بیماری قلبی می شود؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com