خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cadman

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/2/21
ارسال ها
751
امتیاز واکنش
11,208
امتیاز
303
زمان حضور
31 روز 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
پیروزی‌های قاطع ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم تکفیری، کشورهای عربی منطقه را به تجدید نظر در مناسبات خود با سوریه واداشت و این کشورها در پوشش برقراری مجدد پروازها، روابط با دمشق را از سرگرفتند.



به گزارش خبرگزاری تسنیم از دمشق، پیروزی‌های قاطع ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم تکفیری با حمایت و پشتیبانی ایران و محور مقاومت، توطئه شیوخ عرب حوزه خلیج فارس را با شکست مواجه کرد، به همین دلیل این کشورها تصمیم گرفتند، مناسبات خود با سوریه را حتی در پوشش برقراری مجدد پروازها با دمشق از سر بگیرند.

«طلال ابو خضیر»، رئیس سندیکای اتاق گردشگری سوریه در این باره به خبرگزاری تسنیم می‌گوید: «مسئولیت این راه اندازی مجدد فرودگاه بین المللی حلب در حد و اندازه‌ای بود که شایسته "حلب مقاوم" در برابر "محاصره ظالمانه" گروه‌های تروریستی تکفیری باشد».

ابو خضیر ادامه می‌دهد: «در این راستا، زیر ساخت‌های فرودگاه حلب را ترمیم و آنها را تجهیز کردیم، در ادامه نیز با پیگیری اداره کل هواپیمایی کشوری، باند فرود، تسمه گردان چمدان‌ها، اداره مهاجرت و گذرنامه و تمام ضروریات ورود گردشگران و مسافران داخلی و خارجی فرودگاه تجهیز شد».

«حیان سلیمان»، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل اقتصادی و سـ*ـیاسی سوریه می‌گوید: «سوریه از جمله کشورهایی بود که در تأسیس شورای امنیت، سازمان ملل و اتحادیه عرب مشارکت داشت، در این میان اگر مشاهده می‌شود، این دیدارها علنی و رسمی نیستند و به ویژه بعد از پیروزی نظام سوریه بر تروریسم و قدرت‌های حامی آن، همچنان در قالب دیدارهای شخصی و خصوصی برگزار می‌شود، برداشت بنده این است که مناسبات این کشورها با دمشق در همان چارچوب‌ منافع شخصی و خصوصی باقی خواهد ماند».

سلیمان ادامه داد: «افزایش سطح مناسبات و رسمیت یافتن آن نیازمند موضع گیری رسمی در امر افتتاح سفارتخانه‌ها و اعتراف ضمنی و صریح به بر حق بودن نظام سوریه در مبارزه اش با تروریسم و تلاش دمشق جهت اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل از جمله قطعنامه 2254 کشورهای نشست آستانه است».

با اینکه فاصله چندانی با افتتاح سفارتخانه‌های کشورهای عربی در دمشق نیست، اما افکار عمومی در سوریه از نیات و اهداف شیوخ عرب که نوک پیکان جنگ جهانی علیه سوریه بودند، تردید دارد.

یکی از شهروندان سوریه می گوید: «کشورهای عربی مجبورند، روابط خود را با سوریه از سر بگیرند و برای باز گرداندن آب رفته به جوی به اجبار، روابط خود را در سطح بالایی حفظ کنند، اینجاست که باید شاهد انقلابی بزرگ در بخش‌ها باشیم، بخش هواپیمایی، مالی - اقتصاد، انتقال دانش تکنولوژی‌های نوین و غیره باشیم، چون ما در عصر ارتباطات و اطلاعات بسر می‌بریم و سوریه در این زمینه پرچمدار کشورهای دنیاست».

این شهروند سوری می افزاید: «مناسبات سوریه با کشورهای عربی به شکل سابق خود باز خواهد گشت، چون کشورهای عربی مجبور هستند، روابط خود با سوریه را در تمام زمینه به خصوص پروازها از سر بگیرند. همه می دانند، مسافرت‌های هوایی فاصله ها را کوتاه می‌کند و همین موجب شده تا جهان به دهکده ای کوچک تبدیل شود».

یکی دیگر از شهروندان سوریه می‌گوید: «درباره موضع اعلام شده از سوی این کشورها تردید دارم، چون اظهارات شفاف و صریحی نداشتند، اگر اکنون خواهان برقراری رابـ*ـطه هستند، چون برقراری آن را به سود خود می دانند. ما نیز باید به فکر منافع خود باشیم و در این خصوص اکنون برقراری چنین رابـ*ـطه ای به سود سوریه نیست».

وی تأکید می‌کند: «این کشورها مصلحت سوریه را نمی خواهند و کسی که از درب دشمنی و خصومت با کسی وارد شده باشد، آن را ادامه خواهد داد، مگر در مواردی که منافع آنها در تضاد و تعارض قرار گیرد، آن وقت است که دیدگاه خود را تغییر می دهند، اما این به معنای تغییر واقعی نیست. از جهت دیگر، نباید عوامل و اسباب خارجی را نادیده گرفت که می‌توانند، در تغییر این مواضع سهیم باشند».











علی رغم، محاصره آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی و عربی، تلاش‌های سوریه برای برقراری پروازهایی از فرودگاه حلب به آدانا در ترکیه، دوسلدورف و برلین در آلمان، دبی در امارات البته از مسیر بیروت در لبنان، همچنین پرواز دمشق به اربیل در عراق و خارطوم در سودان به نتیجه رسیده است.

قدیمی ترین پایتخت تاریخ بشریت توسط غرب محاصره شد و شیوخ نفتی با آن به جنگ برخاستند، اما به نظر می‌رسد، بعد از باز پس‌گیری اغلب مناطق و اراضی سوریه توسط ارتش و نیروهای مسلح سوریه، این کشورها بار دیگر از درب صلح و دوستی با دمشق درآمده‌اند. دمشق که می‌داند، با وجود ایران و روسیه دو متحدش از جایگاه سـ*ـیاسی و نظامی مستحکمی برخوردار است، از فشردن دست‌هایی که پشت اقتصاد و دیپلماسی پنهان و به سمتش دراز شده اند، ترس ندارد، همان دست هایی که روزی برای براندازی نظام در سوریه دراز شده بودند.



منبع تسنیم


برقراری مجدد پروازهای عربی به دمشق؛ شکست توطئه شیوخ عرب در براندازی نظام سوریه/گزارش اختصاصی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا