خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
بر اساس قانون، شراکت در جرم به معنای همکاری در جرم است و مجازات او نیز مجازات فاعل مستقل آن جرم است مطابق ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی، هر کسی با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم، مستند به رفتار همه آنها باشد، خواه رفتار هر یک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد، خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است. همچنین بر اساس قانون در مورد جرایم غیرعمدی نیز چنانچه جرم، مستند به تقصیر دو یا چند نفر باشد مقصران، شریک در جرم محسوب می‌شوند و مجازات هر یک از آنان، مجازات فاعل مستقل آن جرم است.

فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل والدین هستند؟
فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل والدین خود محسوب می‌شوند؟ مطابق با قانون هر یک از فرزندان تا سنی تحت تکفل والدین خود هستند و اگر بخواهند فعالیت حقوقی انجام دهند باید زیر نظر پدر و مادرشان عمل کنند، اما نکته‌ای که باید به آن توجه داشت و ممکن است سوال شود، این است که فرزندان تا چه زمانی تحت تکفل محسوب می‌شوند؟ در پاسخ باید گفت فرزندان دختر تا پیش از ازدواج و به شرط اینکه شاغل نباشند تحت تکفل والدین خود هستند. همچنین فرزندان پسر تا ۲۲ سالگی به شرط عدم اشتغال به کار می‌توانند از مزایای دفترچه درمانی برخوردار شوند. مطابق با قانون فرزندان پسر بالای ۲۲ سال، در صورتی که اشتغال به تحصیل داشته باشند یا بر اثر بیماری و نقص عضو بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان (موضوع ماده ۹۱ قانون تامین اجتماعی) می‌توانند تحت تکفل پدر باشند.

آیا می‌توان آپارتمان مسکونی را بابت مهریه توقیف کرد؟
مطابق با قانون برای توقیف آپارتمان مسکونی بابت مهریه نظرات متعددی وجود دارد. اگر زوجه تقاضای دریافت مهریه‎اش را مطرح کند، مرد باید مهریه را به او پرداخت کند، اما گاهی اوقات این سوال پیش می‌آید که آیا می‎توان از تمام اموال، مهریه را دریافت کرد؟ در همین راستا یکی از سوالاتی که پیش می‌آید، این است که آیا می‌توان آپارتمان مسکونی را بابت مهریه توقیف کرد یا خیر؟ که در پاسخ به این سوال باید گفت توقیف آپارتمان به معنای توقیف اموال و بلامانع است. در قانون آمده است که توقیف آپارتمان یا منزل مسکونی در مرحله تامین خواسته یا همان توقیف اموال بلامانع است، اما زوج می‌تواند نسبت به توقیف اموال اعتراض کرده و به عنوان مستثنیات دین برای رفع آن از دادگاه تقاضا کند. مطابق با آنچه که در قانون ذکر شده است رویه‌های متعددی در این باره میان قضات وجود دارد و گاهی اوقات اموال توقیف نمی‌شوند، اما در صورتی که منزل توقیف شود میتوان نسبت به توقیف آن اعتراض کرد. بین قضات مختلف درباره توقیف آپارتمان بابت مهریه تفاوت نظر وجود دارد و مرجع تشخیص این موضوع آیا آپارتمان جزء مستثنیات به شمار می‌رود یا خیر، بر عهده دادگاه است.


منبع: حمایت


دانستی های حقوقی : شریک جرم کیست؟

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا