خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای ماهی سالمون کنجدی
    • فیله ماهی سالمون 4 عدد
    • روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
    • عسل 1/4 پیمانه
    • آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
    • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
    • پودر کاری 1 قاشق غذاخوری
    • کنجد بوداده 3 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار کافی

ماهی سالمون کنجدی



ماهی سالمون کنجدی یک غذای دریایی آسیای شرقی فوق‌العاده است. سالمون به خودی خود از ماهی‌های لذیذی است که در ضمن سرشار از پروتئین با کیفیت و امگا۳ هم هست. اگر این ماهی فوق‌العاده را با یک سس کنجد بی‌نظیر هم سرو کنید دیگر هیچ چیزی کم و کسر ندارد. این سس خوشمزه از تفت دادن عسل، آبلیمو و پودر کاری در روغن کنجد تهیه می‌شود و روی آن هم کنجد بوداده ریخته می‌شود که باعث می‌شود طعم کنجد را بیشتر در غذا حس کنید.







ماهی سالمون کنجدی را می‌توانید همراه با پلو میل کنید یا این که با لیموی تازه، بروکلی و دیگر سبزیجاتی که دوست دارید سرو نمایید.



طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. تابه‌ای را روی اجاق بگذارید. روغن کنجد، عسل، آب لیمو، سس سویا و پودر کاری را همراه با دو قاشق غذاخوری آب داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا عسل شل شود و به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود.




فیله‌های سالمون را داخل سینی فر بچینید به طوری که پوست آنها سمت کف سینی قرار بگیرید. نیمی از سس تهیه شده در مرحله قبل را روی سالمون‌ها بمالید. سینی را حدود ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید. سپس شعله بالای فر را روشن کنید ۳–۷ دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند. زمان دقیق بستگی به این دارد که شعله روی فر شما چقدر زیاد باشد. وقتی سس روی سالمون کاراملی رنگ شد وقت آن است که سالمون را از فر خارج کنید.


اگر چیزی از سس روی سینی ریخته آن را داخل تابه برگردانید (روی نیمی از سس که باقی مانده است). دوباره شعله زیر سس را روشن کنید و بگذارید سس کاملاً غلیظ شود.



سس غلیظ شده را روی ماهی‌ها بمالید و در آخر هم کنجد بوداده را روی آنها بپاشید. ماهی سالمون کنجدی آماده سرو است.






#ایران کوک


ماهی سالمون کنجدی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا